La noi, la Galati sa veniti! (2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Fetele, am promis ca pun poze de la Bucuresti dintr-un parc de cartier. Priviti aici.

Mai, mare dreptate cu viitoarea intalnire...asteptam dupa Paste. oricum s-a anuntat vreme nasoala rau asa ca e bine sa asteptam soarele

Tizo, cat despre dinti stai linistita ca atunci cand o sa aparaa o sa aveti nopti albe... Noi am avut asa: primii 2 la 4,5 luni, apoi i-au iesit urmatorii 6 la 10 luni, apoi maselele la 1 an si la un an si-o luna aveam deja 4 canini. Acum la 1,7 ani vad ca au inceput iar balutze asa ca ne mai pregatim de cateva masele Dar depinde la fiecare copil...Nu-i o regula...Mai este si genetica treaba, asa ca intreaba mamele voastre cam care a fost evolutia la voi (parintii).
mai bine sa iasa mai tarziu si sa fie sanatosi, decat sa inceapa cariutzele..

lauraFlo Mami, n-are treaba vigantolul cu iesirea dintilor. este doar pentru fixarea calciului. Pentru dinti este bun fluorul iarpentru asta mai este recomandat si vigantoleten, dar asta la recomandarea medicului si dupa un an. Dar sunt si cazuri cand copiii stau f. bine la capitolul Ca dar n-au dinti nici la 1 an. Am eu un coleg, bebelina lui are 9 luni, nici un dinte, i-au facut analize iar calciul, fierul sunt excelente...

va

Liliana& Andra-Maria

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Liliana si Laura ....pai voi ati hotarat cam tarziu ora .....eu am program pana la 3 si in afara de asta stiti voi cum e cu burta, m-am culcat la 4 si m-am trezit dupa 7
Promit ca data viitoare vin la intalnire dar daca adorm cu capul pe masa in bar nu ma lasati acolo, da ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns verutza spune:

Buna dragelor!

Cred ca aveti dreptate cu intalnirea.Mai bine s-o lasam pentru dupa Pasti.
Liliana29s, transmitei salutari lui Laurentiu si poate ne intalnim toti patru undeva. Noi vorbim despre copii si ei despre vremuri indepartate.
alinam, ai ratat intalnirea de aseara, as fi vrut sa-ti vad burtica. In cate luni esti? Daca ai nevoie de sfaturi nu te sfii sa ne intrebi.
La ce medic ginecolog te consulti?
LauraFlo, sper ca ai gasit totul bine acasa aseara. Nu-i nimic daca am vorbit tare aseara la Amadeus, important e ca ne-am simtit bine impreuna.
Liliac1, cum se simte micuta ta?

Pana la si mai marea intalnire, vreau sa tinem legatura. Daca aveti nevoie de o dedicatie pe radio pentru cineva drag, nu ezitati sa ma contactati. Daca doriti nr meu de telefon, scrieti-mi pe PM.

Pupici

Mergi la inceput

Fetele mele, vorbiseram sa ne lasam id-urile de pe messenger
Deci, pe mine ma aduagati tot cu liliac1.
Ma gasiti on-line de luni pana vineri dela 9 pana la 15...
Daca sunt off-line, imi puteti lasa mesaje, numai ca sunt mai ocupata si raspund mai greu...

P.S. Ce-mi place ca s-a animat treaba aici!!

Va si uichendareala placuta!

Liliana& Andra-Maria

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Ok, ma pregatesc si eu de plecare. In weekend nu vin la munca asa ca vorbim luni !
Sa va distrati sau va odihniti, sa va fie copiii sanatosi si sotii iubitori !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns verutza spune:

Week-end placut la toata lumea!
numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

Salautari
E cineva pe aici? Eu ieri nu am mai intrat ca am fost cam aglomerata la munca si dupa aceea am avut copilul acasa asa ca nu sa mai pus problema.
Ieri cind l-am luat de la mama Surprizainca un dintisor jos si altul pe cale sa iasa.Am avut scandal toata seara.Si in plus mi-a cazut din patut. L-am pus in patut(patut de lemn tip vechi inaltime 1 metru si ceva de la partea de sus) sa ma duc pina la bucatarie si a sarit. Sa aplecat peste gratii si-a facut vint si dumnezeu stie cum a cazut si dai urlete. Ieri am supravietuit azi nu stiu

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Buna fetele!
Liliac (ca sa nu mai zic Liliana 1 si Lialiana 2) binenteles ca tati a facut ore suplimentare, de fapt nu-mi amintesc o zi fara. A incercat el sa junga mai devreme dar degeaba..iar cand a ajuns deja imi pierise tot cheful de plimbari. Trag speranta si eu macar cu bebei cu tot sa pot veni, ca fara nici intr-un caz. Nu am cu cine sa o las pe Denisa, deci peste tot suntem impreuna.
Liliana tu esti la munca?? sau acasa??? La noi inca nu a iesit nici un dintishor cu toate ca dadea semne; dar nu ne grabim la scandal
Vad ca e frumos azi afara cred ca iesim si la plimbare. Pupici si we placut

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adelina_e2001/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Hristos a Inviat !
Ce faceti iubite galatence ? Cum ati petrecut ? Sunteti la serviciuu sau sunteti libere ?
Hai, putina actiune va rog !iar am ajuns pe pagina trei !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Se pare ca din diferite motive/probleme tehnice s-a pierdut o gramada din discutiile noastre...
Stateam, ma uitam, cautam, citeam si parca nu-mi venea a crede ca ceva s-a intamplat. Eram asa curioasa sa vad cu ce va mai "laudati" si cand colo am ajuns doar la partea a 2-a ... cand de fapt la indemnul Laurei deschisesem si partea a 3-a. Dar nu-i nimic, ne adunam si incepem sa ne punem la povesti

Hristos a inviat

Zilele de Paste pentru noi au fost de-o agitatie continua, musafiri sambata de dimineata pana noaptea pe la 3, iar luni am fost la nasi. Totul s-a petrecut mult prea repede, sunt obosita...

Va

Liliana& Andra-Maria

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput