La noi, la Galati sa veniti! (2)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
liliana29s spune:
Buna dimineata!
Am pus si eu azi dimineata niste pozici. Sa vedem daca reusesc sa vi le arat.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/liliana29s/album?.dir=/8c6a
Liliana
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
liliana29s spune:
Nu e nimeni din Galatia astazi?
Liliac1 ce-ti face pustoaica?Mai curg mucisorii?
Liliana
LauraFlo spune:
Neata ! Sunt si eu pe aici dar acum am "de dat raportul", de baut cafeaua si revin !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
liliana29s spune:
Buna
In sfirsit.
Laura ce face Daria? Era bine aseara?
Spuneti-mi si mie va rog ceva. Puiului meu i-au iesit pe la 6-7 luni 2 dintisori jos si 4 sus.Si de atunci gata.Cind mai cresc inca 2 jos?
Liliana
verutza spune:
Buna dimineata!
De la ora 9 va urmaresc dar nu am avut timp sa va scriu. Liliana m-am uitat pe fotografiile tale si m-am amuzat de pustiul tau cu papion.
Intalnirea de aseara a fost super, mi-a placut mult de voi si sper sa ne mai intalnim si cu bebei si fara. Astept propuneri de intalniri si din partea voastra. Eu in acest week-end nu am timp dar de saptamana viitoare poate mai facem o intalnire si cu alte mamici la Amadeus.
Pupici
liliana29s spune:
Pustiul meu cu papion tocmai tragea o pisoarca in momentul ala.
Astazi nu mai sunt mama denaturata. Aduc pustiu acasa. Ai tai ce fac Verutza? Stau si ma intreb cum te descurci cu 2.Mai ales ce faceai cind erau mai mici? Lau i-ti trimite salutari.
I-am povestit aseara dar nu i-am spus decit nikul tau si se uita atent la mine si ma intreaba "Da cum o chiama?, nu stiu de ce dar a banuit imediat ca de tine e vorba.
Simbata si duminica cred ca o sa fie urit,pe urma vine pastele cred ca peste 2 sapatamini ramine marea intilnire.
Liliana
liliac1 spune:
Fetele mele, buna dimineata.
Eu chiar vorbeam ieri cu laura ca programul meu este urmatorul: la ora 9 ajung la munca iar mai intai incerc sa-mi pun lucrurile la punct pentru servici si abia apoi deschid DC-ul, pentru ca daca ma apuc de citit, nu ma mai opresc...
Ce daca am biletele pe care notez ce am de facut?? Le "ignor"...
Asa ca abia acum "mi-am revenit"...
Deci
Liliana29s Andra mai are mucioloi numai ca nu-i mai ajung in guritza dar nici nu ma lasa sa-i scot. Dar io-s mai puternica....
Mai, ce m-am distrat cu Domnul Director Dan-Mihai.... Frumos de pici, si seamana cu mami tot!
alinam Burticutza, tu de ce n-ai venit???
verutza De acord cu propunerea ta. N-ar fi rau sa facem intalniri mai dese, iar asa se mai obisnuiesc si tatii sa stea cu bebelinii. bCa tati al nostru a fost foarte incantat ca fii-sa s-a supus ordinelor lui, dar cand am intrat eu pe usa, s-a terminat!!!
LauraFlo
Ele Tati a facut suplimentare??? Off, Doamne...
Mai, o scuz eu pe Korinna ca n-a putut veni, dar imi spunea ca s-a nimerit tocmai atunci sa vina soacra-sa si n-a putut sa plece. Poate data viitoare.
va
Liliana& Andra-Maria
poze Andra Ghiberdica
LauraFlo spune:
Liliana, Dariei i-au iesit dintii astfel : la trei luni 4, la sase 4 si acum la un an 2 maselele, deci distanta e destul de mare intre ei. Am o prietene stomatolog si ea mi-a spus ca exista mii de variante " la iesit dintii " , atata timp cat i-au iesit, daca ii dai zilnic vigantolul nu exista probleme ( sau asa ar trebui ).
Vera si mie mi-a placut intalnirea de ieri si bineinteles de voi. Abia astept sa ne mai intalnim si poate vom avea un weekend insorit sa iesim si cu BBii nostri.
Cred ca s-a vazut ca mi-a placut , am vorbit foarte mult, cred ca i-am speriat pe cei care erau prin preajma.
Alina tu de ce n-ai venit ? Mie dor de pletele tale crete si rosii ! Sa stii ca daca te prind iti dau bataita ! Eram sigura ca ai sa vii si tu !
Cand am ajuns aseara acasa Daria se plimba cu basculanta, adica mama o plimba cu basculanta, iar ea chiuia nevoie mare. I-a cumparat nebuna de mama o basculanta imensa ( a dat o groaza de bani pe ea) cred ca are aproxim. un metru lungime. De fapt am poze cu ea: uite aici. Deci Liliana cand am ajuns acasa Daria era super bine vesela, azi noapte a dormit bine.....
Toate bune si frumoase !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
ninasiandreea spune:
am ratat intanirea voastra, desi mi-ar fi placut sa vin si eu....asta e recunosc ca am cam chiulit de pe forum exact cand voi ati stabilit intalnirea.. inteleg ca v-ati intalnit fara, lucru care mie imi e imposibil, ca al meu sot lucreaza pana la ora 19, asa ca.. Poate se face si o intalnire cu bebeii, ca sa vin si eu
,
Nina