Voalul de mireasa

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns estera spune:

quote:
Originally posted by chrislove

Uitati cum mi-am luat eu voal si cum o sa il port: pe situl http://www.christian-philippe.ro/ , modele Bergamo si Havana (colectia Premier Jour).Voalul nu l-am luat de la ei, dar seamana f.f. mult. Sunt super incantata de el. Si il vreau prins simplu (are pieptene), fara nimic altceva.

chris cele care i-am raspuns lui Alinus nu vom putea sa-ti impartim entuziasmul.. deja noi am sustinut ca voalul ei e cel care ne place noua.. Cred ca ti-ai dat seama ca sunt doua stiluri total diferite.. Asa ca eu ma abtin.. Dar daca tie iti place asta e tot ce conteaza! Sa-l porti sanatoasa si sa te simti super cu el!

http://photos.yahoo.com/narcesteh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Vine si canuta om sucit sa va intrebe ceva. Eu inca nu stiu ce sa fac: voal foarteeeeeeee lung sau trandafirasi. As prefera sa am voalul la biserica si la primirea invitatilor iar apoi sa-l dau jos (la atata lungime banuiesc ca e incomod) si sa-mi pun mici trandafirasi. Se poate? Pai daca tot e vorba de mine de ce sa nu se poata dar vreau sa stiu parerea voastra.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Darria

Vine si canuta om sucit sa va intrebe ceva. Eu inca nu stiu ce sa fac: voal foarteeeeeeee lung sau trandafirasi. As prefera sa am voalul la biserica si la primirea invitatilor iar apoi sa-l dau jos (la atata lungime banuiesc ca e incomod) si sa-mi pun mici trandafirasi. Se poate? Pai daca tot e vorba de mine de ce sa nu se poata dar vreau sa stiu parerea voastra.

Si eu imi doresc ca voalul sa fie foarte lung. Ma gandeam ca la acte sa-mi pun doar tiara, voalul sa mi-l pun pe urma la cununia religioasa, iar la masa sa mi-l dau jos... Sa vedem la proba cum o sa iasa..
Dupa parerea mea Darria nu cred ca ar fi o problema in schimbarea accesoriilor. Daca atasezi acei trandafirasi unor clamite, e chiar usor sa-ti schimbi infatisarea. Asa ca.. tot inainte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

darria estera-eu la fel procedez .la inceput nu vroiam sa port deloc voal dar nu vreau razboi cu mama si soacra asa ca o sa-mi iau un voal foarte lung la biserica(sunt extremista?)si la restaurant o sa mi-l nasa jos din cap ca sa pot dansa si eu si il inlociusc cu niste trandafirasi rochita mea avand multi trandafirasi pe poale
problema e : ce-mi mai da nasa jos din cap dimineatza la dezgatit????

Mergi la inceput

Multumesc mult fetelor.
Cred ca asa o sa fac daca pana atunci nu-mi "zboara" alte idei.
Bine ca exista dorinta nu stiu daca va fi si putirinta. Am parul la baza gatului si nu stiu cum va fi prins. Dar daca vreau cu siguranta se va gasi o modalitate, voi intreba coafeza si gaseste ea o modalitate.
Estera: si eu as vrea tiara, ceva discret, doar ca pe aici nu am vazut ceva dragut.
Nushulica: eu sunt mai norocoasa din punctul asta de vedere. Adica: nu intervine nimeni(mama sau soacra). Mie nu imi place obiceiul asta cu dezgatitul miresei asa ca la mine nu o sa fie. Nu-i gasesc explicatia. Sper sa nu se supere nasa pe mine dar o sa incerc sa-i explic si sa ma inteleaga. Dar pana la urma e nunta mea si fac ce vreau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Darria ideea cu "dezgatitul" dimineata este ca pana atunci mai esti inca in randul domnisoarelor, dupa ce iti da voalul jos si iti pune un batic ( sau palarie , asa cum a facut nasa mea ) treci in randul femeilor.
asta este explicatia pe care o stiu eu si este chiar frumoasa.
ai sa vezi ca toata lumea iti va spune domnisoara mireasa, chiar daca esti deja maritata in noaptea aceea.
poti sa ma vezi in randul femeilor cu "palarie" daca intri la poze.

oricum Casa de piatra!! si o petrecere asa cum ti-o doresti.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ninocikap/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Ninocikap iti multumesc pentru explicatii si pentru urari. Tie iti sta foarte bine cu "palarie".
Stiam eu geva de genul asta dar nu eram sigura.
Mie nu cred ca o sa-mi spuna domnisoara, locuim impreuna de 10 ani si nu mai e cazul. E ca si cum am fi casatoriti.
Va doresc sa fiti fericiti si sa va iubiti pana la adanci batranete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Uite Darria ca si eu procedez tot cam asa. Voalul am sa-l am numai la cununii dupa care am sa-l dau jos. Daca s-ar putea (dar cred ca se poate) am sa-i spun la coafeza sa-mi prinda parul(acolo printre bucle sau cum va fi aranjat) niste agrafe cu strasuri (rochia mea este cu strasuri), sunt agrafe frumoase in comert cu strasuri sau trandafirasi f. draguti. Deci cred ca asa va fi cel mai bine. Ah, era sa uit, la noi nu este obiceiul cu voalul dat jos de catre nasa, asa ca eu am scapat!. Nu-ti bate capul ca totul va bine. Bafta!
Estera mi-am permis sa ma uit pe pozele tale si am vazut niste poze superbe si o tipa foarte mishto! Sunt foarte frumoase verighetele tale. Cred ca o sa fii o mireasa foarte, foarte frumoasa! De abia astept sa vad poze.
Va doresc la toate multa bafta la pregatiri si multi pupici!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Alinus25

Nu-ti bate capul ca totul va bine. Bafta!

Nu imi fac probleme, doar ca nu vreau sa se supere nasa pe mine. Dar vad eu ce se poate "negocia". Tu esti norocoasa ca nu este obiceiul asta la voi.
Multumesc pentru sfat.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Alinus25
Estera mi-am permis sa ma uit pe pozele tale si am vazut niste poze superbe si o tipa foarte mishto! Sunt foarte frumoase verighetele tale. Cred ca o sa fii o mireasa foarte, foarte frumoasa! De abia astept sa vad poze.

Alinus multumesc frumos pentru aprecieri. Esti o scumpa! Iar eu abia astept sa fac poze!

Mergi la inceput