Ce rau e sa fii "taran"
Raspunsuri - Pagina 11
nic23 spune:
Bai, pe toate le inteleg, dar cum a lasat el tiramisu sa cada?
Mama, ce pofta mi-e!
Sa va mai zic una, dar e off topic.![]()
Seful meu are de obicei sa-si verse cafeaua pe costum. Stiti cum face? Daca are paharul de cafea in mana stanga si-l intrebi ce ora e isi rasuceste mana cu tot cu cafea ca sa se uite la ceas. Si culmea e ca-ti si spune frumos cat e ora. L-am vazut de cateva ori si n-am stiut daca trebuia sa rad sau sa ma abtin. Mi s-a intamplat si mie dar bausem deja cafeaua. Se pare ca barbatii fac asta mai des decat femeile.
Slakje, de data asta nu comentez dar te sfatuiesc sa deschizi tu un subiect nou despre Romania versus Olanda, ca observ ca tot o dai inainte ca si cu castravetele.
Hai nu te supara si vino si tu cu ceva haios, ca viata e asa de frumoasa si e bine sa radem cat mai mult. Ok?
Emilly spune:
Haideti sa va zic si eu de socul avut cind am vazut prima buda din Canada.
Ne inchriase apartamentul niste cunostinte, buunn vin ne iau de la aeroport ne duc la noul apartament, pe linga socul apartamentelor din Canada, trecem peste astea, dau sa ma duc la WC, acolo soc apa in WC pina la jumate, imi zic in mintea mea, buda e infundata, ce-o mai fi si asta? si fara sa ma gindesc trag apa, si se aduna apa, si se aduna si se umple buda si de odata toata apa se duce in jos...raman socata, intre timp mi-am revenit
asa sunt budele aici, pline cu apa pina la jumate, cica explicatia ar fi cind faci kk nu e atat de mirositoare incaperea![]()
nu va mai zic de socul budei din Dublin, acolo e fara panta aceia lenta pe unde curge apa cind tragi, faci direct in apa si ai toate sansele sa impusti doi iepuri de odata , adica te si spala la fundulet
, cel putin asa era buda unde am stat noi in chirie si am mai vazut si altele la fel pe la prieteni.
explicatia cu chiuvetele lor cu 2 tevi una pentru apa clocotita si una pentru apa rece e cea spusa mai sus, inca au ideia de a te spala la lighean
, pui dopul la chiuveta, combini apa si te speli pe miini
, noroc ca la bucatarie nu aveau acelasi sistem ca va dati seama cum am fi spalat vasele...
mai ma gindesc si poate revin.
Am citit toate paginile si am ras de m-am cocosat, cea mai tare a fost cea cu sarmalutele calde date in avion inainte de masa

a fost pur si simplu mor-ta-la
Emilly cu gaza ei
Jiulia spune:
Eu am patit-o in Amsterdam cand am fost intrebata:
-Domnisoara Liliana in ce taxi doriti sa urcati?Dacia sau MERCEDES?La care ma uitam k,taranca dupa dacie si nu vedeam nicaeri..Lili
dulcetica spune:
quote:
Originally posted by lidiadanaila
Eu am fost in Germania , dar m-am descurcat !!
lidia
nic23 spune:
In seara asta a fost un olandez la noi in vizita si a povestit despre peripetiile lui prin Romania.
Intr-o zi s-a cazat la un hotel( nu spun in ce oras, ca iar incepem cu sudistii si Ardealul
si oricum e peste tot cam la fel) si la receptie a fost intrebat daca vrea apartament cu cada sau dus. Cel cu cada era mai scump, dar a cerut totusi cu cada, sperand ca se va relaxa dupa atatia km in masina.
Toate bune si frumoase pana cand a vrut sa faca baie. Nu numai ca nu era apa calda, dar nici macar rece.
Dar i-a placut ca a fost intrebat ce prefera.
Eu am ras cu lacrimi. 

Nu l-am intrebat ce ora era, dar presupun ca era noaptea.
Toti romanii stiu ca nu trebuie sa vrei sa faci baie in cada noaptea, nu? 
nic23 spune:
Off topic, dar nu ma lasa inima sa nu o spun si pe-asta.
Anul trecut m-am cazat si eu la hotel in acelasi oras si a fost super. Am avut si apa calda si airco. Si tot ce-i trebuie unui hotel normal. Jos palaria.