Asigurari pentru BBi

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns goguta spune:

Ramba,
Zi-mi si mie argumente pozitive pentru care merita sa-ti faci asigurare la Nederlanden. Pe bune, eu chiar vreau sa economisesc cumva. Care este costul anual al politei pentru copil? (raportat la prima de asigurare?) Si de cand esti asigurata? Cati bani ai in cont acum? -ei, nu vreau sa fiu indiscreta, numa' daca vrei!!
Ce-ti asigura pentru copil si la ce valoare?

Multzumesc frumos,
Gogutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Fetelor, daca se poate...vrem mai multe argumente despre ING - concret-!!!
PLSSSS mai detaliat!!! in cifre sa ne putem face si noi (aspirantele la acest fel de asigurare) o idee...pentru ca acest contract este pe termen foarte lung...si parca nu-mi convine sa arunc banii pe geam, bani munciti de mine cu mare greutate

Precizez ca fetita mea are 1 an si 10 luni si pentru ea vreau sa economisesc...sfatuiti-ma cum e mai bine, nu vreau sa gresesc pentru ca eu sunt despartita de sotul meu si-mi cresc fetita dintr-o amarata de indemnizatie de 5.000.000 / luna...nu-mi permit sa gresesc!!!!!! (eu mai am, pana in decembrie 2 rate de achitat -1.500.000- si din ianuarie 2006 vreau sa-mi fac asigurare de pensie tot la ING si asigurare pentru facultate pentru Maria!!!)

Cum este si cu asigurarea de pensie...?

Va multumesc! Dar...m-ar interesa si asigurarile de la AIG...va rog vreau mai mute detalii

Maria bb & Mihaela mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Nu mai este nimeni pe aici?
Chiar nimeni nu mai vrea sa scrie 2-3 randuri?

Multumesc!

mmiha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

stiti care e pb.voastra? nu intelegeti ca asigurarea e altceva decat depusul banilor la banca.
In cazul unei asigurari te si asiguri pentru eventuale evenimente neplacute care se pot intampla in viitor.
Rata la asigurare este formata din 2 parti:
1.rata pentru capitalizare care se aduna an de an si se adauga dobanzi (sau participarea la profit)
2.rate pentru diverse chestii strict pe asigurare (de ex:asig.medicala pt.copil-daca i se intampla ceva medical sau in caz de spitalizare primesti bani, exonerare pt.plata primelor-daca ramai fara servici tu ca parinte platitor si nu mai poti plati primele de asigurare sau dc decedezi-atunci compania de asig.preia plata primelor, astfel incat copilul isi va lua banii la sf.contractului ca si cum ai fi platit toate primele, si alte multe rate pt.asigurare)

Ratele pt.asigurari nu se aduna la capital (ca doar RCA-ul sau asig.locuintei nu ti se da inapoi la sf.contractului daca nu s-a intamplat nimic!!!)

Chestia e ca la banca nu primesti astfel de asigurari...daca decedezi si nu mai depui nimic, atunci nu mai creste contul decat cu dobanda...dc.copilul are nevoie de spitalizare, scoti banii din buzunar...

Cultura asigurarii nu este inca dezvoltata in R., cred si din cauza ca in general consultantii nu iti explica f.clar care e treaba, dar intrebati fetele din afara sa vedeti ca acolo nu se poate fara...

Sper ca ati inteles acum de ce banii din asigurare nu cresc ca cei din banca, dar sper ca ati inteles si ca per total asigurarea este mult mai avantajoasa decat sa pui bani in banca!

Anca si Alexandra (10 nov.2003)

http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gazzella spune:

Stie cineva care societate asigurativa asigura si in cazul daunelor cauzate de vaccinuri?
Multumesc.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/boudoux/album?.dir=/8b75&urlhint=actn,del%3as,3%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melus spune:

Eu am incheiat la Nederlanden un contract, care este asigurare de viata pentru mamica si un fond pentru copil. Contractul nostru se numeste MAJOR si platesc 560.000 lunar timp de 17 ani. Cand copilul implineste 19 ani suma poate fi ridicata de el. Acum nu am datele concrete o sa caut contractul si va spun mai pe larg. Pana atunci numai bine pentru toti, mamici, tatici, copii...

Mergi la inceput