nimeni nu merita nimic
Raspunsuri - Pagina 5
lily spune:
Citind titlul , cititnd raspunsurile ma vad si pe mine-nihilista, din cauza unui individ iresponsabil, abil, convingator cind era vorba sa isi urmareasca scopul, sa seduca si apoi sa abandoneze, sa profite ....am pierdut niste ani din viata mea, crezind ca il voi gasi schimbat. Si cind colo, am aflat ca se insurase si tot plingeam dupa el. Si tocmai mama lui sa imi transmita "sa ii multumesc lui Dumnezeu ca am scapat de el". Oare ea nu il stia, oare ea nu il intelegea, nu il iubea? Cum putuse sa ma minta asa de frumos si eu sa il cred? Poate ca avusese ceva puteri 'paranormale' de reusise sa ma aserveasca , sa ma fac sa cred in el degeaba, sa renunt la a vedea adevarul dureros ca nu era el printul si fiind studenta, am pierdut anul 3 din cauza iluziilor induse de el. A fost un soc, nu ma asteptam, nici nu aveam la cine apela sa cer un sfat. Mi-am dat seama mult mai tirziu ce am gresit aflind de alte cazuri , dar atunci nu il vedeam decit pe el <cel mai cel> ...
Raspunsurile primite sint edificatoare-exista oameni pe care nu merita sa ii astepti sa se schimbe, iar suferinta provocata de ei poate fi o experienta din care sa inveti sa recunosti ceea ce iti e de folos si ceea ce te poate dobori.
Traieste-ti viata ca si cind fiecare zi ar fi ultima, ajuta cind poti, stai printre copii daca poti- asa m-am vindecat de himere, de iluzii. Copiii iti intorc dragostea oferita, te incarca pozitiv, te ajuta la rindul lor sa redevii copil, cu suflet pur, candid, sa doresti sa cunsoti si sa descoperi lumea, sa fii deschis si sincer, insa raminind prudent!
Daca ar fi sa trimit pe cineva lovit in sentimente, ranit din dragoste, l-as ruga sa stea printre copii, sa devina precum copiii.
pisi_ella spune:
Anna, si eu tot varsta ta o aveam cand am avut prima deceptie in dragoste...si cea mai urata, normal! Asa ti se pare, asa o vezi acum! E si varsta, bat-o vina, cand visam, visam si iarasi visam! Ei si ce? Ca vine si la tine vemea cand o sa ai barbat si copii si o sa-ti mai fie dor de vise! Asa ca...viseaza, fata, cat mai poti! Insa uite ce zic eu...e cazu' sa visezi la altu', caci, din proprie experienta iti vorbesc...cui pe cui se scoate!! Tin minte ca am suferit enorm cand m-am despartit de tipu' ala....iubirea mea din adolescenta, insa nu mi-a trecut decat cand m-am indragostit de altu'!! E greu, intr-adevar, o perioada, dar e mult mai greu daca te complaci in starea asta si nu faci nimic ca sa iesi din ea! Esti studenta, fata, bucura-te de studentie! Ai colegi care stau in camin? Du-te p'acolo, mama, ce chefuri erau in camin pe vremea mea! Du-te cu prietenele in discotecile din Regie! Pai cand eram eu anul 1....nu ma duceam la cursuri cat ma duceam la discoteca!! Si o sa vezi mama draga la baieti pe metru patrat...Aoleu!! O sa te saturi!
Bucura-te de varsta asta unica!! A trecut prima iubire, gata!! Acum esti libera sa privesti in jur si sa vezi cat de frumoasa e viata si sa vezi cati baieti frumosi gasesti....waw, unu' mai frumos ca altu'! Fara gluma!
Stiu ca suferi, e normal...Dar trece! Te asigur! Toti am trecut prin asta! Dar viata merge inainte!! Si e frumoasa...zau asa!!!
_Ella, Emma & din burtica
http://community.webshots.com/album/137335800njwMrx
ana_maria222 spune:
ce greu e cand traiesti sperand ca el sa fie marea ta iubire..
be happy!!!!!
http://community.webshots.com/user/ana_maria222
nushulica spune:
ana_maria trezeste-te la viata !
las' ca nu-i dracu chiar asa de negru!viata e frumoasa si fara el ...si inca ce frumoasa
pupici si ai grija de tine ca asta e important
ana_maria222 spune:
azi am plans toata ziua...m-am trezit foarte deprimata..si singura..si neincrezatoare...mi-e dor sa fiu iubita...si sa iubesc pe cineva care merita..ma simt asa rau..
be happy!!!!!
Claudya spune:
Hai,mai,capul sus!!!Nu e el marea iubire!Tu esti indragostita de o imagine care de fapt nu exista!
Nu esti singura si ai sa fii si iubita,crde-ma!Insa DA-TI TIMP!!!
E normal sa suferi acum,dar daca nu-l mai cauti esti pe drumul cel bun!
Ia iesi tu cu prietenele,cu sora ta,sdistreaza-te,simte-te bine,uita-te in jurul tau si vezi cat de frumoasa este viatza si adu-ti aminte ca nu este prea lunga.Asa ca traieste intens fiecare clipa!
Uita trecutul!Fiecare avem unul mai mult sau mai putin fericit.Nu esti singura!!!Lasa trecutul si mergi mai departe!!!
Mami si Emma cuculica
mircea42 spune:
Este clar ca nefericitul eveniment, care a indispus-o, a ravasit intr-atit pe Ana Maria, s-a petrecut de putin timp. Sfaturile, darile noastre cu presupusul nu vor face mare lucru pina nu-i va trece durerea, cunoscuta altminteri mai tuturor.
Ii urez sa se ridice de jos mai desteapta, cu o alta lucire in ochi (si nu neaparat rea).
slakje spune:
ana maria, cu totii suntem sensibili la povestea ta...dar da-mi voie sa-ti spun cu toata prietenia: incearca sa nu devii plictisitoare.
cred ca esti destul de desteapta sa pricepi, nu?
te pup,
A.
Viovio spune:
Povestea mea...
L-am cunoscut si am crezut ca-l iubesc.L-am alintat,am trait si mai ales am muncit pentru el.Sa nu-i lipseasca nimic,sa nu caute in alta parte,altceva...
Si intr-o zi m-am trezit si am plecat de linga el.Dar nu am avut puterea sa ma rup definitiv.A urmat un an de agonie,cu zile in care il uram si zile in care ma uram pe mine pentru ca nu aveam curaj sa nu-i mai raspund la apeluri,sa nu ma mai duc la intilniri...
Si intr-o zi mi-a zis ca el nu mai poate continua,ca nu merit...
Si m-a privit lung...
Astepta ceva...
M-a intrebat :Ce faci,nu plingi?
I-am raspuns ca nu aveam motiv.Ca lumea mea nu incepuse si nu se sfirsea cu el.
Am inteles ca pentru mine eu sint cea mai importanta persoana,ca tot ce e mai bun pe lume merit din plin...
Am inteles ca in viata trebuie sa ne indragostim mai intii de noi insine...
Dupa o saptamina l-am cunoscut pe cel care avea sa-mi devina sot...
Curaj!Si miine e o zi!
Daca plingi ca ai pierdut soarele...lacrimile te vor impiedica sa vezi luna.
Violeta mami de printesa Cristiana Bianca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/violeta_avon/my_photos
ana_maria222 spune:
quote:
Originally posted by slakje
ana maria, cu totii suntem sensibili la povestea ta...dar da-mi voie sa-ti spun cu toata prietenia: incearca sa nu devii plictisitoare.
cred ca esti destul de desteapta sa pricepi, nu?
te pup,
A.
fetelor, va spun repede ca slakje are dreptate...ma simt mai bine..sunt mai optimista..si nu situ cum se face ca de la un timp am cunoscut atatea persoane noi...nici mie nu-mi vine sa cred..persoane care m-au sprijinit si care imi arata ca exista pe lumea asta si putin roz ...nu ma refer acum la posibili iubiti...pentru ca nu sunt..ma refer pur si simplu la persoane care merita..
be happy!!!!!