nimeni nu merita nimic

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns val77 spune:

iti doresc ca de acum inainte sa ai parte numai de fericire
ma bucur ca ai inceput sa gandesti asa si pana la urma o sa veyi ca fiecare om merita o sansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulian1969g spune:

quote:
Initial creeata de ana_maria222

am realizat ca nimeni nu merita nimic..cand iubesti..nu capeti decat suferinta...cand incerci sa ajuti te trezesti cu un sut in fund..oricum..as vrea sa fiu rece si nepasatoare...dar acum ma simt doar pustiita..si sufar..si as vrea sa nu mai simt nimic...nimic..

Buna,

Uite...imi pari cam furioasa... E drept, spui ca ai avut o deceptie... Sa stii ca te inteleg... Si eu am avut in viata momente care m-au durut...

Dar de aici si pana a trage concluzia ca "nimeni nu merita nimic"... e cale lunga... Esti de acord cu mine?

Eu mi-am dat seama ca situatiile dureroase din viata mea au putut aparea TOCMAI din cauza ca eu n-am fost pregatit, n-am avut maturitatea necesara pentru a le face fata.

Deci intr-o situatie neplacuta, dureroasa pentru mine, PROBLEMA este la mine! La mine este ceva de schimbat; eu trebuie sa fac un salt in intelegerea vietii!

...Pentru ca a incerca sa-l schimbi pe celalalt cu scopul de a-mi micsora / disparea mie durerea este o truda in zadar! Eu asa am constatat...

Din experienta mea am tras concluzia ca in astfel de situatii este necesara, in primul rand, o SCHIMBARE in propria persoana; de asemenea trebuie sa ma exprim cat mai clar, cat mai complet. Totusi nu intotdeauna reusesc sa ma fac inteles; in astfel de cazuri nu ramane altceva de facut decat sa tratez durerea respectiva ca pe o experienta de viata - asta ma ajuta pe mine sa tratez cu mai mult succes experiente de viata viitoare identice/asemanatoare, si de asemenea pot sfatui pe alti oameni care trec prin experiente de viata similare cu ale mele.

Privind lucrurile din asemenea perspectiva, ele nu imi mai par atat de "negre"...

Stii cum se spune: "Un savant vede intr-un experiment nereusit un pas inainte catre succes."

Iti doresc toate cele bune!

Giuliano

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

quote:
Originally posted by ankalaura

Stai ca mai citesc o data si ma enervez din nou!
Care amintiri soro, alea platonice? Ti-o fi promis el stelele de pe cer, da' daca nu vroia sa se epileze pentru tine....
Zici ca-l iubesti sincer. Pentru ce il iubesti? Fa-mi si mie o lista cu calitati.
Dragostea voastra a fost mare... Bai, pe bunica-miu l-a gasit divortul cand era bunic! Ala SOC nene, Dumnezeu sa-l ierte!
Asa ca termina cu prostiile, nu te mai simti atata un esec si da-i inainte cat mai ai timp. Ca maine poimaine te trezesti ca ai 30 de ani si o sa ti se para ca nu te-ai distrat suficient!

Sa nu te superi pe mine, dar nu vad pentru ce iti faci rau singura; ca nu poti manca, nu-i bai, mai dai jos un kil. Da' ca nu poti trai! Poate vin si te zgaltai eu acuma, sa vezi ce urgent te trezesti! Fruntea sus si da-i inainte!

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea

ankalaura, sa-ti dea dumnezeu sanatate, ca mi-ai facut ziua, m-ai binedispus pe toata ziua, esti o scumpa si

mare dreptate aiiiii.am rassssssssssss.....

ana hai da-l incolo pe flo, ce naiba, esti sado maso, uite vine primavara, esti studenta, acum ar trebui sa ai tu alte preocupari nu sa-ti intinzi cearcanele in oglinda si sa te gandesti la mizerii, facultate, iesiri, prietene faine, pierdere de vreme, discoteci, baruri, berici, libertate,hai mai fato...zi bodaproste ca te-ai scapat de un tembel si nu pierde cei mai frumosi ani dand apa la soareci ca rau iti va parea mai pe urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudya spune:

Da,da,aprinde o lumanare si zi mersi ca ai scapat de el!!!

Mami si Emma cuculica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

quote:
Originally posted by Claudya

Mami si Emma cuculica

asta am si facut....omul asta m-a distrus dar chiar ii multumesc pentru tot ce a facut..mi-am dat seama ca oricat de mult iubesti..nu trebuie sa te lasi calcat in picioare..voi fi bine...sigur ca voi fi bine..acum sper la o iubire adevarata..la un om care sa ma iubeasca din tot sufletul..

be happy!!!!!
http://community.webshots.com/user/ana_maria222

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna2002 spune:

quote:
Originally posted by ana_maria222

quote:

Mami si Emma cuculica

asta am si facut....omul asta m-a distrus dar chiar ii multumesc pentru tot ce a facut..mi-am dat seama ca oricat de mult iubesti..nu trebuie sa te lasi calcat in picioare..voi fi bine...sigur ca voi fi bine..acum sper la o iubire adevarata..la un om care sa ma iubeasca din tot sufletul..

be happy!!!!!

sunt putzin sceptica....in ceea ce priveste hotararea anei. MA TEM SA NU FIE UN FAPT TRECATOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

quote:
Originally posted by danna2002

quote:
Originally posted by ana_maria222

quote:

Mami si Emma cuculica

be happy!!!!!

sunt putzin sceptica....in ceea ce priveste hotararea anei. MA TEM SA NU FIE UN FAPT TRECATOR

Nu uita sa zambeshti macar o data pe zi..sa te bucuri..shi sa speri!

danna2002

si eu ma tem...ma rog la Dumnezeu sa-mi dea putere sa trec peste si sa nu ma mai gandesc la el..

be happy!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Ana-Maria, sa-ti povestesc ceva.

Aveam 15 ani cand m-am indragostit lulea de un baiat de 16 ani. Mi se parea minunat. Eram lesinata...ce mai

Ne iubeam si ne uram. Azi vorbeam, maine nu mai vorbeam.
Eram rasfata si ma simteam iubita, dar parca totul imi era dat cu linguritza.
A trecut 1 an...2...3....4. Multa lume ne zicea sa nu ne mai amagim, pentru ca nu aveam viitor.

Dar noi continuam. Asa tumultos. Cand priveam in viitor ma vedeam numai alaturi de el, stand la o masa si cu pruncii nostri in jur. Era idealul. Era tot ce-mi puteam dori.

Si au mai trecut anii...5...6..7...8...azi razboi, maine pace. Simteam ca relatia noastra nu se putea maturiza. Parca ramasesem tot la 15 ani.

Incercam sa-l inlocuiesc, dar era greu. Ba nu...era imposibil.
Dar nici cu el nu-mi era bine.
Eram intr-un continui concurs cu mine. Aveam intotdeauna grija ce mancam, cu ce ma imbracam, cum ma machiam. Si asta nu faceam pt mine , ci pt EL.. Nu era bine!!!!

Si am hotarat. Am luat pauza 1 an. Am foat plecata din tara si i-am dat frau liber. Vroia sa traiasca altfel, vroia sa faca nebunii, vroia sa cunoasca alte fete, vroia sa nu mai dea explicatii...
Sincer cand am plecat nu credeam ca vom mai fi vreodata impreuna. Si nici nu mai eram sigura ca doream asta.

M-am intors. Nu l-am cautat. La 2 zile era in fata usii mele. A zis ca simtit ca am venit. 3 luni mai tarziu eram casatoriti.
Au trecut 3 ani de atunci. Si e liniste...si suntem fericiti.

De ce ti-am povestit toate astea???
Ca sa intelegi ca toti avem o soarta si un drum de urmat. Trebuie sa avem rabdare si sa fim intelepti.

Nimeni nu merita nimic??? Ba da, NOI INSINE meritam ce este mai bun. Si un pic de egoism nu strica.

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Fato, Ana, toti si toate suntem datori cu o nebunie din dragoste in viata asta si scurta si frumoasa !
Zi mersi ca nu l-ai intalnit pe la 30-35 ani, eventual sa fii si maritata ( cu altu') si sa te faca praf dintr-o privire !
Zi-i ca a fost o buna experienta de viata, ridica-te si treci mai departe . Doamne, ce-o sa mai razi peste cativa ani de povestea asta !!

Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Corect!
Si eu la fel... din liceu... pana dupa facultate, azi raceala, maine in al noulea cer.. De asta va spuneam. Ei si? A plecat, dus a fost, si bine a facut!
Atunci nu ma vedeam fara el! Nu credeam vreodata ca langa mine va fi altcineva! Iar acum nu pot sa cred ca am pierdut vreo 6-7 ani din viata incercand sa-l inteleg pe el!
Si cand colo, sotul meu era langa mine, mai aproape decat credeam, prea aproape ca sa-l vad! Si mai bun, mult mai bun! Prea bun pentru mine, poate!
Dar.. a fost o etapa, una necesara, o iau ca atare, nu am nostalgii, am ramas cu amintiri frumoase, pe cele urate le-am uitat, daca ne vom mai vedea ne vom saluta prieteneste si gata.

Viata te indruma, va fi un moment cand te vei amuza de toate astea....

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea

Mergi la inceput