ghinetz e numele meu de domnisoara. (scris fara tz, dar citit asa). un nume de care m-am despartit greu caci ma obisnuisem 27 de ani cu el.si-mi placea tare. si pt ca nu mi se pare tocmai placut ca peste noapte sa te trezesti ca nu te mai cheama asa cum stiai si ca te va reprezenta un nume care iti era strain pana atunci, oricat de drag e omul care ti-l daruieste. abia de cand il am pe stefan si-l aud asa frumos cum spune ca-l cheama Strugariu, simt ca sunt si eu o Strugariu...
OANA SI STEFAN-VLADIMIR (11 martie, 2003)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Salve,
Și la mine-i destul de simplu, am ales ca nike prenumele citit de la coadă la cap : Iulia = ailuI .Motiv: nick-ul Iulia exista deja,iar la aceea oră altă inspirație nu am avut
....
Ce nick-uri de pe forum îmi plac?
Multe,dar care îmi vin acum în minte mai repede sunt: CINTA (ăsta-mi place la nebunie)
,Rufus,Wikinga,Darael,Mc beal,Dulcetzica,și mai sunt dar nu mi le aduc acum aminte....
Pupici,
mami ailuI
și bb Robi
cand eram mica, noaptea scoteam capul pe geam si povesteam unei stele de pe cer toate bucuriile si supararile mele. si pt a fi acea stea numai a mea, m-am gandit sa o botez. si am inventat numele de ayla.