Prietenii omului (7)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Simonitza, prin ce chinuri ai trecut cu Piki! Ii doresc insanatosire cat mai rapidaCat despre pisicuta care a murit...mi se rupe sufletul numai cand ma gandescAna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Anamaria - eu am dus pisica la vet la mine la bloc cabinetul se cheama Sanivet, dar nu am fost multumita.

Fetita mea e mai bine, ca i-a facut doctorul injectie cu antibiotic si acuma mananca si merge prin casa, a iesit putin si pe afara. aseara i-a curs din rana un lichid alb, urat mirositor, nu stiu daca era puroi, ca era mai mult alb decat galben... sper ca se va face bine, o mai duc si azi la injectii.
daca era un doctor k lumea, ii facea din proprie initiativa antibiotice preventiv, nu asa...

Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina si Fetitza Maritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna spune:

Simonitza, uita de Salvavet si daca poti mergi doar la dr. Mario Codreanu. Dansul a avut grija de cainii mei, asa cum nimeni nu a facut-o. La fel de bun si sufletist este si dr. Viorel Andronie, care are cabinetul Innovet, pe strada Barierei, undeva in zona garii Basarab.

www.mioriticromanesc.home.ro" target="_blank">Azara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna spune:

Sambata am fost la Pitesti cu Azara la primul ei concurs. Lume multa, caini inscrisi peste 150. Fata mea s-a comportat foarte bine - nu ma asteptam sa fie atat de cuminte - cand s-a intalnit cu atatia confrati.
A participat la parada ciobanestilor si apoi am intrat in concurs la clasa juniori, unde a concurat alaturi de 14 junioare ca si ea.
Am fost tare mandra de ea pentru ca pe tot parcursul concursului a fost admirata, filmata si fotografiata de spectatorii prezenti, dar si de stapanii cainilor concurenti. Si mai mult m-am bucurat atunci cand a ramas in finala si a castigat titlul Excelent IV, mentionandu-se ca pentru varsta ei - 10 luni - arata superb si ca va fi cu siguranta unul dintre cainii reprezentativi pentru rasa ei.

www.mioriticromanesc.home.ro" target="_blank">Azara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cinta spune:

felicitari pt Azara, Dana!

Mai, Simona, astfel de criminali nu pot fi lasati asa sa mai chinuie si alte animale. pt binele animalutzelor, eu te rog mult de tot sa te interesezi daca au vreun colegiu al medicilor veterinari unde pot fi reclamati. in cel mai rau caz, reclama la OPC. sa le ia dom'le lecenta la incompetenti!

ca si eu am avut un meci cu doctoritza. de ma facea la meu nebuna. ca eu o tineam pe a mea ca Zuze are paraziti interni. iar doctoritza zicea ca nu. nu m-am lasat pana nu i-a dat preventiv ceva. 1 zi mai tarziu imi vomita micutza pe mocheta si ce credeti ca gaseste al meu cand curatza? nu mai intru in detalii ca m-au apucat toate pandaliile cand am vazut.

asa ca acum al meu stie ca daca ma apuca vreun gand de matza, nu mi-l schimba nici cu fortza. si doctoritza ma stie de nebuna. asa ca toate sunt bune. ba, asa, de verificare, mai pun si asistenta mea sa mai sune uneori la cabinet pt indicatii. pt ca ma tem ca al meu se cam rusineaza sa intrebe toate detaliile pe care vreau eu sa le aud ca sa imi fie clar.

cinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Fetelor, sunt multi doctori incompetenti. oare chiar habar nu au sau nu-si dau interesul? ca parca la 50 si ceva de ani cat are doctorul unde am dus-o pe Maritza, tot tre sa aiba ceva in cap... e cabinet particular, asadar ar trebui sa isi dea interesul sa fie lumea multumita. ar trebui sa iubeasca aniamelele, altfel de ce si-au ales meseria asta? rusine la incompetenti

Pentru Iasi, nu va sfatuiesc sa mergeti la gara la cabinetul Sanivet, daca aveti ceva probleme mai complicate cu animalutele. mergeti la Salvanim, la Edi, macar dati un ban da stai in fata...

Cinta si Simonitza - multa rabdare voua si sanatate la puiutii vostri.

Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina si Fetitza Maritza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Ne primiti si pe noi in club?
Avem o dalmatianca nebuna, nebuna in varsta de aproape 7 ani, poze aici:
http://community.webshots.com/album/302302226xAwNpE
si un baietel de 2 ani...
Nu prea am vrut sa postez aici ca nu prea ma pricep sa povestesc nazbatiile pe care le face Cora...dar pot sa incerc...
O avem de la 20 de zile, era o mogaldeata mica, alba toata, cu cohii albastrii (apoi s-au schimbat) si mieuna toata ziua ca vrea in pat!!! Ii dadeam sa pape cu seringa la inceput, ca era prea mica pentru biberon si mamica ei nu o mai baga in seama sa ii dea sa suga.
E foaaaarte alintata, mofturoasa, bagareata si jucausa. S-a cam deranjat ea de venirea pe lume a lui David, dar l-a acceptat repede, desi inca mai e geloasa mai ales ca trebuie sa suporte faptul ca nu mai este ea centru atentiei.

avem poze cu ea micuta, dar trebuie sa le scanez, si cand voi avea timp o voi face.
La inceput a convietuit cu alt catel al meu, (care intre timp a murit de batranete - avea 20 de ani), cu un papagal, care dupa ce a ciupit-o putin de nas nu a mai intersat-o, cu un acvariu de pesti (din care isi mai potolea setea, sau pofta de o ciorba de peste) si cu un motan afurisit (hihi, asa il alintam) care dupa ce am plecat din tara, tata a fost nevoit sa ii gaseasca alt camin si i-am pierdut urma
si cu care cred ca faceam o noua serie de aventuri gen Tom si Jerry, pentru ca mereu aveau ceva de impartit, se certau, se alergau si dormeau impreuna...
Cam atat deocamdata...

"O coardă prea întinsă se rupe, o coardă prea slabă nu vibrează așa cum trebuie. ."

Sinzi si David
David la 2 ani si petrecerea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

bine ai venit sanzi ... sa-ti traiasca animalutele si sa te bucuri de ele ...

Aristotel Zamisar's - iubitul meu ... motanul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Sanziana sa iti traiasca David si 'copilasul' Coruzta, tocmai am vazut pozele ei si este super dulcica De fapt chiar daca eu acum am un motanel, inainte nu prea muream dupa pisici.. Mi se pareau chiar nesuferite si lingusitoare.. De cand il avem pe 'baietel' parca vad pisicutele intr-o alta lumina. Insa catelusii i-am iubit de cand ma stiu

Ramonika ce mai face Maritza se simte mai bine?

Louisea Louisea ce mai face Bandit?

Danna trebuie sa iti spun ca iubesc tare mult ciobanestii mioritici, chiar am venit tata acasa cu 2 catelusi mioritici cand eram si eu micuta, dar unul l-am dat, iar celalalt l-au luat bunicii mei pentru ca s-a dovedit ca noi nu puteam avea grija corespunzator cu e ( eram prea comozi sa depindem de scosul afara etc..) mie mi-a parut tare rau.. Dar mai bine decat sa-l chinuim.

Mello motanelul iubit

www.speranta.as.ro" target="_blank">Iulia este condamnata la moarte. Haideti s-o ajutam, are doar 12 ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Simonitza sper ca animalutul tau se simte mai bine, imi pare rau ca a trebuit sa te lovesti de incompetenta unor asa numiti doctori, de ce s-or face ma nene unii doctori cand nu au nici in clin nici in maneca cu meseria? Asta chiar n-o stiu!

La toate fetele pupici si voua si animalutelor voastre

Mello motanelul iubit

www.speranta.as.ro" target="_blank">Iulia este condamnata la moarte. Haideti s-o ajutam, are doar 12 ani!

Mergi la inceput