cum este cu corset

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flafi spune:

imi dau si eu cu parerea
eu am si crinolina si corset, desi nu le vroiam, dar sunt ok. corsetul daca e strans bine nu iti cade, dar nci nu respiri, dar e bine ca iti tine spatele drept si ai pozitie buna a corpului obligat fortat, pe de alta parte corsetul meu e simplu si il voi putea folosi si dupa nunta in diferite combinatii
crinolina e reglabila, are doar un singur cerc jos, cele cu 3 cercuri sunt incomode, cele cu unul singur nu iti fac probleme
cat despre circumferinta bustului tau e ok , se va vedea frumos
cel mai bine mergi la probe si vezi cum te simti in rochia respectiva: trebuie sa te simti Printesa

te pupic!

http://community.webshots.com/user/flafi1

"So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame" Vaya con Dios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy79ro spune:

Shi eu am probat o rochitza tot cu corset shi nu mi s-a parut deloc incomod.In ceea ce priveshte crinolina cred ca e tare incomoda.Cel putzin asha pare.Aproape toate miresele pe care le-am vazut shi care au avut crinolina s-au luptat toata noaptea cu ea.E incomoda in momentul in care vrei sa te ashezi.Rochitza asta care am probat-o eu avea o crinolina dar nu cu cercuri.Nu prea ma pricep sa va explic.Cred ca oricum shtitzi despre ce e vorba- (o fusta mai ampla din tull).Shi nu ma deranja deloc.
Pe mine m-a sfatuit miha_ella ca atunci cand ma duc sa probez rochitza sa am grija la anumite lucruri.Sa incerc sa merg putzin imbracata cu rochitza, sa ma asez pe un scaun sa vad cat e de comoda, pentru ca vorba ei,in 5 min cat stai imbracata nu-ti potzi da seama prea bine daca e comoda sau nu.Asha ca, cu riscul de a o enerva pe vanzatoare incercatzi sa statzi imbracate cat mai mult cu rochitza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Subscriu si eu la ce spune roxy. Mie mi-a fost invatatura de minte nunta si rochia cumnatei mele. A vrut o fusta pe cercuri si nu va spun ce s-a chinuit toata noaptea cu rochia aia, cand se aseza, cand dansa, cand se urca in masina si nu mai spun de momentul in care s-a dus la toaleta... Si rochita mea are tot crinolina pe tulle. Si cand am luat-o am stat o jumatate de ora imbracata si am facut toate miscarile posibile, m-am asezat si m-am ridicat intr-una ca sa fiu sigura pe ea. Si mai am un sfat pentru voi, daca va luati corset aveti grija ca balenele sa fie de cea mai buna calitate, altfel dupa ce va asezati ele se indoaie si rochita pare taiata la nivelul taliei. Tot din experienta de care va spuneam am constatat.

quote:
Originally posted by roxy79ro

Shi eu am probat o rochitza tot cu corset shi nu mi s-a parut deloc incomod.In ceea ce priveshte crinolina cred ca e tare incomoda.Cel putzin asha pare.Aproape toate miresele pe care le-am vazut shi care au avut crinolina s-au luptat toata noaptea cu ea.E incomoda in momentul in care vrei sa te ashezi.Rochitza asta care am probat-o eu avea o crinolina dar nu cu cercuri.Nu prea ma pricep sa va explic.Cred ca oricum shtitzi despre ce e vorba- (o fusta mai ampla din tull).Shi nu ma deranja deloc.
Pe mine m-a sfatuit miha_ella ca atunci cand ma duc sa probez rochitza sa am grija la anumite lucruri.Sa incerc sa merg putzin imbracata cu rochitza, sa ma asez pe un scaun sa vad cat e de comoda, pentru ca vorba ei,in 5 min cat stai imbracata nu-ti potzi da seama prea bine daca e comoda sau nu.Asha ca, cu riscul de a o enerva pe vanzatoare incercatzi sa statzi imbracate cat mai mult cu rochitza.

Pupici,
Angelique
http://community.webshots.com/user/kristina_deppner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Intradevar, mie una nu-mi place cum arata o rochie cu crinolina, mi se pare ca nici nu pot sa ma misc si cel mai groaznic mi se pare daca ai rochie cu crinolina, ce sa faci daca iti vine sa te duci la baie. Realizati ca luati fete cu voi care sa va ajute? Eu una nu as face fata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

quote:
Originally posted by Ioana81

Intradevar, mie una nu-mi place cum arata o rochie cu crinolina, mi se pare ca nici nu pot sa ma misc si cel mai groaznic mi se pare daca ai rochie cu crinolina, ce sa faci daca iti vine sa te duci la baie. Realizati ca luati fete cu voi care sa va ajute? Eu una nu as face fata.

Sa stiti ca asa e, eu una am o problema cu dusul la toaleta, in sensul ca nu as lua-o nici macar pe mama cu mine in momente de felul asta. Si daca tot v-am spus de cumnata mea, referitor la acest capitol, a luat-o pe matusa ei cu ea la toaleta prima data si pe urma toata noaptea nu a mai baut nimic de teama sa nu trebuiasca sa se duca iar. Asa ca aviz amatoarelor. Cinci minute cand te uiti in oglinda si vezi ce frumos pica o rochie pe cercuri nu iti face o imagine cu tot ceea ce trebuie sa faci dupa aceea. Vorba cuiva care a postat mai sus, trebuie SA TRAIESTI in rochia aia!

Pupici,
Angelique
http://community.webshots.com/user/kristina_deppner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

pot sa va mai inteb ceva? la corset trebuie un sutien sau merge fara si daca trebuie cam ce fel?

multumesc mult pentru sfaturi

Mergi la inceput

Eu nu o sa port sutien, corsetul vine perfect, nici nu e nevoie....ma gandesc ca daca o sa port si sutien...o sa moooor de cald. Mama, acum incep sa-mi dau seama ce chin va fi pe noi fetelor! In concluzie sunt de parere ca nu trebuie sutien!
Astept sa vad si alte pareri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

si...inca ceva...nu dati cu rosii va rog la Marriot pot sa probez asaaaaa ...fara sa cumpar ...pt ca nu intentionez sa-mi cumpar rochita de acum am nunta pe 30 iulie

...se plateste cumva intrarea la Marriot?

inca o data nu dati cu rosii va rog ...ca nu am experienta in d'ale nuntilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana07 spune:

quote:
Originally posted by anaemi

si...inca ceva...nu dati cu rosii va rog la Marriot pot sa probez asaaaaa ...fara sa cumpar ...pt ca nu intentionez sa-mi cumpar rochita de acum am nunta pe 30 iulie

Nu da nimeni cu rosii...uite eu dau cu flori...
Normal ca poti sa probezi cate rochii vrei tu...cine te poate impiedica?
Si da...se plateste taxa la intrare dar nu stiu cat e...

Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anaemi

Ce simpatica esti......nu o sa arunce nimeni cu rosii eu una am de gand sa probez rochii pentru cununia civila asta daca vad ceva ce sa-mi placa ca-s fffffoarte pretentioasa.......da trebuie sa platim intrare...si astia nu inteleg ca avem atatea cheltuieli cu nunta...ne mai iau si ei bani .... avand in vedere ca la celalalt targ a fost putin intrarea, aici eu zic ca o sa fie 100.000-150.000 lei de persoana...e mult mai mare am inteles. Sincer nu cred sa fie mai mult dar.........totul e posibil.

Mergi la inceput