cum este cu corset
sunt o miresica de 2005 si am o mare problema:nu stiu "ce vreau de la rochie"
am vazut mai multe modele mi-au placut o gramada dar eu tot nu stiu cum vreau sa fie!
m-am gandit la varianta cu corset dar mi-e teama ca in ziua cu pricina o sa stau tot timpul sa trag de el sa nu se duca in jos si nu stiu daca un corset m-ar avantaja (am circumferinta bustului cam 94 cm).
voi cele care ati avut rochie cu corset imi puteti spune si mie cum sta treaba cu corsetul?
nunta pe 30 iulie
Raspunsuri
codita spune:
Si eu eram la fel de nedumerita pana am probat rochia. Credeam la fel ca tine ca o sa-mi cada rochia cand dansez daca e pe corset. M-am inselat. Daca o probezi ai sa vezi ca n-are cum sa cada daca e pe masura ta.
Cu crinolina exista avantaje si dezavantaje. Arata super rochia cu ea dar e mai incomoda cand stai jos. Eu am cautat una cu circumferinta mai mica si sunt super incantata acum. Du-te si probeaza si vei lua decizii.
Ioana81 spune:
Sa va povestesc si eu cum stau lucrurile: dupa ce m-a cerut de nevasta, a doua zi ne faceam planuri...si el m-a intrebat cum vreau sa fie rochia, am raspuns: pe copr nu crinolina, nu corset si acum cateva saptamani mi-am luat rochia : cu corset, fara crinolina dar nici pe copr, adica nu e mulata. A fost singura rochie pe care am probat-o Deci ca sa intelegi: cand am pus corsetul....si nu era strans bine......am zis ...oaoooooo....imi sta foarte bine, pe bune zici ca sunt din reviste. Incearca si ai sa vezi...idea cu corsetul e super. Nu o sa regreti. Eu nu recomand crinolina mi se pare incomoda. Banuiesc ca ai si tu o idee despre cum vrei sa fie rochia ta. Asa ca probezi si vezi ce vine mai bine.
Succes si sa ne anunti si pe noi ce ti-a placut
Degetzel spune:
Anaemi, costumasul meu de la cununia civila a fost cu corset si m-am simtit minunat! E adevarat, conteaza foarte mult cum e lucrat si sa fie exact masura ta, dar daca e realizat bine, nu ai de ce sa-ti faci nici o grija ca va aluneca... Al meu nu a avut bretelutze, dar nici nu s-a miscat de la locul lui, desi m-am zbantuit toata ziua !
Cat despre crinolina ... eu am probat cateva rochii si cu si fara: si m-am simtit mai bine fara... Mie mi s-a parut ca ai o imagine de "clopotel" cu crinolina (adica se misca cam nefiresc din stanga in dreapta...), iar cand dansezi sau urci/cobori scari se vede cam inestetic (pentru ca trebuie sa-ti ridici rochita).
Pupici !
http://community.webshots.com/user/roxanadobrin
AngeliquedeS spune:
Eu sunt pentru corset. Daca e bine facuta rochita, chiar daca nu ai bretele nu are cum sa iti cada. A mea e cu corset si crinolina, eu asa mi-am dorit, iar corsetul are un decolteu amplu si bretele cazute pe umeri.
Pupici,
Angelique
http://community.webshots.com/user/kristina_deppner
floricika spune:
Anaemi, pot sa-ti spun ca sora mea a avut corset desi circumferinta bustului e si mai mare decat a ta. Si-a facut un corset in forma de inimioara (nu pot sa-ti spun cum se vedea decolteul.....) si niste bretelute cu trandafirasi pe ele, pt ca rochia avea trandafirasi. Ideea este ca a aratat super, avea un mijlocel de viespe, si decolteul....super. Du-te si probeaza si asculta si sfaturile celor de la magazin. Sora mea asa a facut pt ca initial rochia care i-a placut ei avea corset cu decolteul drept, si ea avand sanii marii...nu prea mergea. Si doamna de la magazin i-a recomandat sa faca corsetul in forma de inimioara iar bretelutele sa fie pe umeri, nu cazute, ca sa sustina
pyssy spune:
Eu am probat o roche cu corset la Rafaello (sau ceva de genul asta )si-mi vine sa rad cand ma gandesc ... era cald in magazin , si vanzatoarea tragea de sireturi sa stranga corsetul .. ma simteam ca intr-o cutie de carton , nu puteam ridica bratele si nu puteam respira .. i-am spus vanzatoarei ca nu pot ridica bratele nici macar sa-mi iau viitorul sot in brate.. mi-a raspuns : pai de ce sa-l iei in brate la nunta.. il iei si tu dupa nunta ;i-am spus ca nu pot respira , mi-a raspuns ca nu trebuie sa respir adand .. ci din contra .. sa respir usor ca o domnisoara .. ma gandesc daca ii spuneam ca nu pot trai in rochia aia ce-mi raspunde ...
De atunci eu am exclus ideea corsetului ..
Pupici
pyssy
floricika spune:
Interesanta experienta ta cu corsetul! Sora mea nu avut nici o probema nici cu respiratul, nici cu ridicatul bratelor....Nu stiu , depinde si de model si de material pana la urma....cred...
pyssy spune:
Probabil alte modele ar fi fost altfel ..insa cine a mai avut curajul sa incerce ?!
Nu spun ca nu-i bun corsetul .. dar pt mine a fost tare incomod ( frumos .. e adevarat .. dar incomod )..si nu vreau sa-mi petrec ziua stand tzapana fara sa am puterea sa zambesc ..
Asa ca anaemi, cel mai sigur.. DU-TE SI PROBEAZA .. vezi tu acolo ce-i pt tine si ce nu
Pupici
pyssy