Capricoarne, dati cu cornu' :)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Stepha, offf si eu eram la fel ca tine cu somnul inainte sa am bebelina. Dar de cand cu ea parca nu mai reactionez chiar asa nasol cand ma trezeste cineva , iar daca dorm cu ea in camera sunt in picioare la cel mai mic zgomot.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zebruca spune:

Vazand la cat se trezeste nepotelul meu (2 ani), ma gandesc cu groaza ca va veni o vreme cand voi dormi cateva ore pe noapte si ma voi trezi la 4, 5, 6... Daca as putea sa aleg, programul de munca ar incepe la 11! pe de alta parte, cred ca atunci cand ai un bebelac, iti schimbi si obiceiurile...poate de la sine??? Incurajati-ma mamicilor! Voi nu ma vedeti dimineata in drum spre munca, bosumflata si cu corabiile inecate... La mine nu prea exista BUNA DIMINEATA. Daca e buna, atunci musai e deja pranz!
Altfel...da, bla-bla-urile sunt un chin si pentru mine si mai bucuros scriu decat vorbesc.
Noapte buna, capricornite!
Fortelady, suntem colege de zi de nastere? He, he, te-am luat, eram deja in grupa mica pe cand te-ai nascut tu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Zebruca, stai linistita ca daca o sa ai un bebe nu o sa mai fie asa. O sa vina de la sine sa te trezesti noaptea si nu o sa poti sa dormi uitandu-te la ea/el. O sa te trezesti singura la cel mai mic zgomot, iar daca plange, ce sa mai zic... o sa fii de-a dreptul fresh. O sa fii foarte obosita, dar o sa faci lucrurile astea din instinct si nu o sa te deranjeze deloc.

Pe mine si acum ma deranjeaza sa ma trezesc devreme sa merg la serviciu, dar daca m-a trezeste bebelina nu ma deranjeaza deloc.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stepha spune:

zebruca bine zici ca mai degraba scriu decat sa vorbesc, ma bucur ca s-au inventat e-mail-ul si il prefer in schimbul telefonului:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zebruca spune:

Am stat patru zile luuuungi si grele fara internet. Nu stiu ce s-a intamplat, ploaia, penele de curent... Multumesc Ellen, pentru incurajari. Deocamdata dorm cat pot, cand pot, imi fac provizii de somn...
Da, Stepha, uite, scriu. La telefon sunt o "impiedicata".
Cu saptamana aceea de miere...poate totusi la mare. Nu am facut nici o baie si nici o plaja vara asta.
Stiti cumva cum va fi vremea in saptamana 4-10 septembrie? Asd vrea sa nu mai fiu atat de analitica, sa-mi iau pur si simplu sacul in spate si sotul de brat si s-o intindem in lume!

Mergi la inceput

Zebruca,

ce zici de Moeciu pentru luna de miere? Eu am fost acum 2 ani acolo, tot toamna si a fost minunat. Nu stiu daca ai auzit de Moeciu, e pe langa Brasov si daca esti cu masina te poti duce si la Bran sau la cheile dambovicioarei sau cheile gradistei care sunt minunate. Daca vrei iti fac rost de numarul unei gazde bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pispirica spune:

Salutam cornitele

Cum si eu sunt una dintre voi, poate ma primiti in club. DN: 18.01.1976, sotie de varsator si viitoare mamica de berbecut/a.
In dimineata asta am o stare ca la carte: tafnoasa, mofturoasa si fara nici un chef .
Poate imi revin, nu? ca am o fata de
Salvati-ma!
Lasa ca imi trece mie hihihi!

Va pup
Anamaria 8+
PS: Stiti cum imi spune un coleg de servici? CIUFUTENIE Auzi la el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybip spune:

Buna ziua la cornite,

Ma primiti si pe mine in mijlocul vostru?Sunt capricorn nascut pe 30.12.1972, batraioara ce-i drept fata de ce tineret e pe aici...
Vin si eu cu o intrebare mai mult personala....zice horoscopul ca noi, cornitele avem un spirit organizatoric dezvoltat...de ce eu nu oi fi in stare sa fiu organizata?nu am nici cel mai marunt spirit in acest sens?cum sta treaba pe la voi?
dulci si multi pentru fete cucuiete

Monica si Yasmeen

Mergi la inceput

bun venit pispirica si cybip.
Si totusi parca ne vedem numai partile negative, dar pozitive nu exista? of
Cybip, stai linistita cu ordinea ca daca ai fi ordonata ai putea trece in extrema de maniaca.:))Eu as deveni, daca sotul meu (care culmea e tot capricorn) nu ar fi super dezordonat. El lasa lucrurile pe unde se poate si apoi ma intreaba pe unde sunt. La mine in dulap la haine e ordine si stiu si pe intuneric unde pot gasi ceva, la el e vraiste. Partea nasoala in ordinea asta e ca daca pun un lucru gresit, intru in panica ca nu-l gasesc. Odata eram sigura ca am pierdut cheile de la casa si cand colo le pusesem in poseta dar in alt buzunar dar nici nu ma gandisem sa caut in toata geanta.
Pispirica din acesta stare nu poti iesi decat singuraVrei sa ne intrecem in nume date de altii: mie sotul imi spune uneori: ZMEU! fiindca mai sunt si tiran pe langa starile clasice de mofturoasa si rautacioasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybip spune:

Stepha ai dreptate tu,sa stii ca la inceputul casatoriei mele, sotul meu ma considera perfectionista si maniaca in unele aspecte.A reusit sa ma mai dea pe brazda...adica sa vad lucrurile mai calm si nu chiar sa de negre.Dar la sot lenes eu te intrec, am cel mai lenes sot care exista pe pamantul asta!!!!dar mi-e drag de el de nu mai pot... si sa vezi dulapul lui dupa o zi dupa ce am facut ordine, lesini....nu stiu cum naiba aduna toate cutiutele de prin casa, parca ar fi copil mic.
Zebruca eu daca as fi in locul tau(fara bebe) as pleca oriunde, numai acasa sa nu mai stau.
Pispirica cum te simti, ti-a trecut starea de dimineata?

Monica si Yasmeen

Mergi la inceput