Capricoarne, dati cu cornu' :)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Zebruca, bine ai venit printre cornite.
Cat despre cum formulezi mesajele, stai linistita nu te mai stresa atat, important este sa scrii ca pana la urma intelegem noi ce ai vrut sa zici.

Citind mesajul tau, imi dau seama de ce nu prea scriu capritele aici. Just kiding

Elena & Alexandra (25.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zebruca spune:

Multumesc Ellen, promit ca mesajul asta o sa fie trimis fara recitire. Am vazut pozicile Alexandrei, o minune de fetita. Sa va traiasca si sa fie sanatoasa!
Pupicuri multe de la Sibiu,

Mergi la inceput

Zebruca, multumim mult. Ai reusit pana la urma sa trimiti mesajul fara sa-l rescri?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

si eu pe aici...o capricoarna care asteapta un scorpion/balantza(?)
4 ianuarie

bebe alex la purtator
29+ sapt.

http://photos.yahoo.com/andreeatitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zebruca spune:

Elena: da, am reusit! . Nici nu a fost greu, ca a fost scurt!
Bun venit la cornite, deeapui!

Si o rugaminte: ce destinatie de saptamana de miere imi recomandati (voi, capricoarnce rationale, intelepte, pretentioase si meticuloase...), pentru perioada 4-10 septembrie? Sa fie in tara, sa nu fie (tare) scump, sa fie frumos... Cam multe vreau, nu? Am lasat-o asa, f generala, sa vad ce sugestii primesc. Ne-am tot gandit si rezgandit, asa ca momentan nu mai am nimic clar in minte (legat de acest subiect...).
Si...da, ma casatoresc.
Multumesc.

Mergi la inceput

Deeapui, bine ai revint printre caprite.

Zebruca, felicitari si casa de piatra.
Daca e sa fie in tara, eu asa vota pentru Poiana Brasov (asta in cazul in care nu te-ai saturat de locatia respectiva).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grenouille spune:

Capricorn, 7 ianuarie 1980 si ascendent in gemeni care se cam bate cap in cap cu zodia principala .
defecte:
- incapatanata (da' cu maleabilitate!)
- mana de fier din manusa de matase ("cine nu e cu mine e impotriva mea")
- maniaca pe curatentie, ordine si disciplina
- work addict
- ma pasioneaza chestiile tehnice, animalele si pescuitul
iar hombre al meu e scorpion. nitel mai incapatanat ca mine da' merge

No person is entirely bad or entirely good. Therefore learn to forgive yourself for error the same as you should forgive others...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grenouille spune:

a, inca ceva: nu imi imprumut lucrurile (am oroare de asta). da' sunt mana sparta la cheltuit bani si la dat lucruri la cei care nu au (prefer varianta asta celei cu imprumuturile).
si partea buna la cheltuieli - cheltui pentru casa si pt chestii utile, nu pt chestii aiurea (tzoale, cosmetice, io-mai stiu-ce)

No person is entirely bad or entirely good. Therefore learn to forgive yourself for error the same as you should forgive others...

Mergi la inceput

Fortelady, bine ai venit printre caprite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stepha spune:

Este cineva "rea" de/la somn? Eu fac urat cand sunt trezita si asta se intampla destul de des fiindca sotul meu se trezeste macar o data pe noapte si imi spune: ma duc sa beau apa sau ma duc sa fac shushu, de parca m-ar interesa, si ma trezesc si ma enervez si uneori incep sa tip si sa fac urat fiindca trebuie sa ma trezesc de dimineata. si cu cat ma enervez mai tare cu atat adorm la loc mai greu. tin foarte mult la somnul meu.
si inca ceva:am o minte matematica, uram sa fac comentarii la romana fiindca nu-mi placea sa infloresc. eu sunt un om care se exprima succint, nu am nevoie de multe cuvinte.

Mergi la inceput