Ce tip de imprimanta inkjet folositi?
Raspunsuri - Pagina 2
viorela hoff spune:
Si noi folosim tot Lexmark, ultima data chiar am cumparat una noua cu cartus cu tot pt. ca era mai ieftin decat un cartus nou!
Vio
"Binecuvantati copii si animalele"
http://community.webshots.com/user/famhoff
bulinutza spune:
quote:
E bine sa folosesti refiluri pt marca si modelul tau de imprimanta altfel risti sa o strici.Stiu persoane care si-au stricat imprimantele ca au folosit cerneala ieftina si de proasta calitate..iar la unele modele nu mai ai ce le face..doar s-o inlocuiesti
Refill-ul il fac la firma de unde am luat imprimanta si au acolo lista de preturi:refill Cannon, refill Lexmark, etc, deci cred ca folosesc cerneala speciala pt fiecare... nu ma apuc eu acasa sa fac "opere" cu seringi si cerneala
Leditia spune:
quote:
Originally posted by bulinutzaquote:
E bine sa folosesti refiluri pt marca si modelul tau de imprimanta altfel risti sa o strici.Stiu persoane care si-au stricat imprimantele ca au folosit cerneala ieftina si de proasta calitate..iar la unele modele nu mai ai ce le face..doar s-o inlocuiesti
Refill-ul il fac la firma de unde am luat imprimanta si au acolo lista de preturi:refill Cannon, refill Lexmark, etc, deci cred ca folosesc cerneala speciala pt fiecare... nu ma apuc eu acasa sa fac "opere" cu seringi si cerneala
Cred ca m-ai inteles gresit!
De ex.la mine sotul incarca cartusele,insa cu refilul exact pt model.Am vazut multi cunoscuti care desi au un model de imprimanta/marca..iau si alta cerneala..nu conteaza cat e de buna ori pt ce e..ieftina sa fie.De ex.eu cand am avut xeroxul am luat un timp o anumita cerneala,insa nu se prea gasea la vremea aia..asa ca apoi am luat una la o sticluta/bidonas mic..de la un magazin care avea numai pt xerox..ei acea cerneala de proasta ce-a fost, s-a uscat groaznic si mi-a infundat capul de imprimare.O am si acu imprimanta,dar daca o sa plec de aici sigur n-o iau cu mine..
Acum sper sa ma fi inteles mai bine.
Pupici cu lipici.
Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!
Ajutati un OM sa traiasca!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117