Piatra Neamt, Perla Moldovei (2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Oana, sincere condoleante!! Fie-i tarana usoara! Cum, ce s-a intamplat?

Adina & Luka (3 ani pe 15 mai)
obraznicatura lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naomi_ioana spune:

Oana ,sincer imi pare rau,,sincere condoleante si fi tare,Domnul sa il odihneasca in pace

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loreg spune:

Condoleante, draga Oana! Dumnezeu sa-l odihneasca, iar tie sa-ti dea puterea de a le depasi pe toate! Sa fii tare, iubita, pentru copilul tau!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/loredana_gherghelas/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

Oana, suntem alaturi de tine!!! Condoleante si ne rugam sa iti dea D-zeu putere sa depasesti cu bine tragedia!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali02 spune:

Condonleante Oana, Dumnezeu sa-l odihneasca.

fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annabella spune:

Sincere condoleante draga Oana!
Dumnezeu sa te intareasca, sa-ti dea putere sa depasesti clipele grele prin care treci!
Dumnezeu sa-l odihneasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moana spune:

buna ziua, buna ziua

sunt si eu o mamica de piatra care momentan sta in bucuresti. si am vrea sa ne mutam in piatra pentru o vreme. ne spuneti si noua cum sunt chiriile? si ce se mai intampla pe acolo? cum e piata locurilor de munaca? casele am vazut ca sunt f scumpe. nici nu merita sa vinzi in buc ca sa-ti cumperi la piatra. dar noi tare mult am vrea sa venim pentru ca ar fi foarte bine pentru copil. mai ales ca am vrea si bebe2 si fara ajutorul alor mei ar fi f greu. numai ca trebuie sa ne gasim intai servicii. din cate am mai citit eu pe aici, inteleg ca un un lucru e foarte deficitar - ingrijirea medicala. in rest toate par relativ ok....

ne povestiti si noua cum mai e pe acasa? ca am fii tare fericiti sa ne mutam in piatra. ah, ce dor mi-e de ceahlau... si cum visez sa-mi duc copiii la munte fara a da peste toti cocalarii care bantuie valea prahovei....

va pup. moana si maria (18.12.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naomi_ioana spune:

Moana bine ai venit la nostru.

fetelor dar nu mai povestes-te nimeni nimic?

eu inca mai sunt racitasper sa imi revin pana la sf saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Oana, sincere condoleante pentru tatal tau! Dumnezeu sa-l ierte de toate pacatele si pe voi sa va intareasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Annabella, bine-ai venit in cercul nostru si sa dea Domnul sa ai o nastere ushoara si un bebelush sanatos si mancacios.
In privinta doctorilor, of, ma doare inima. Ce cauta domle Huianu, antichitatea aia in maternitate? eu dac-ash putea, i-ash interzice sa fie medic. e un monstru, fetelor, nu un om. si sa va povestesc ceva: cand am nascut-o pe Malina (acum peste 13 ani), am stat cam 4 luni in spital (in piatra neamt). M-au internat la 5 luni de sarcina cu hemoragie, si-am iesit cu puiul in bratze de 2 luni. In spital, la un moment dat am avut o hemoragie puternica (pe la vreo 6 luni), hemoragie care aproape m-a rapus. Doctorul Rugina daduse ordin (pe-atunci era sef la etajul 5) sa il cheme de-acasa daca am probleme (ne cunoastem foarte bine). A venit rapid la mine si mi-a spus trist ca n-are ce face, ca trebuie sa ma opereze (n-aveam cum sa nasc normal), si ca bebeul n-o sa traiasca, fiindca e prea mic. Am inceput disperata sa plang, si chiar cand se apropia anestezistul sa-mi faca injectia, s-a oprit ca prin minune hemoragia. Doctorul a oprit totul si pe propria raspundere m-a luat de-acolo si m-a dus in sala postoperatorie, in caz ca am din nou hemoragie sa ma opereze de urgenta. Stateam in perfuzii si mi-era o seteeeeee de innebuneam. Salonul era plin de femei proaspat operate, care plangeau pe diferite tonuri. La un moment dat a intrat Huianu zambind. Toate femeile au incetat ca prin farmec sa mai spuna ceva, si au asteptat sa isi vada intai pacienta. s-a dus la ea, a glumit cu ea si-a zambit, dupa care s-a ridicat sa plece. o femeie l-a rugat cu lacrimi- dom' doctor, venitit va rog, mi-e rau tare de tot- a spus ea. El, cu o fatza impietrita s-a intors spre noi si-a spus: nu ma intereseaza- si-a parasit camera.
Doamne, fetelor, asta-i calau, nu alta!
Iar Rugina, fara sa exagerez, este cel mai minunat medic pe care-l stiu. Se poarta la fel cu toata lumea, e un om care-si practica meseria cu drag si pasiune.
Anabella, daca ai nevoie de o semnatura, ti-o dau cu draga inima pentru Rugina, si am sa vorbesc si cu toate cunostintele mele din Piatra Neamt, doar spune-mi. Na, sper ca nu te-am speriat prea tare, concluzia e ca fiica-mea e acum mai inalta decat mine si ca totul s-a terminat din fericire cu bine. Curaj, si incredere in Dumnezeu.

Mergi la inceput