Piatra Neamt, Perla Moldovei (2)
Raspunsuri - Pagina 7
Loreg spune:
Mai, draga, mai; abia m-am maritat, asa ca mai astept putin si dupa aia fac un bebe; acum nici macar nu am casa mea, si eu cred ca e mai bine sa ma chinui pt casa si abia dupa aia sa fac un copil, nu?!
Despre martipan nu stiu sa-ti dau prea multe detalii - nu e nici glazura, nici ciocolata..e o pasta intarita facuta din faina de migdale. Sa zicem ca ar fi cam ca un serbet mai tare (poate fi modelat si uscat asa), cu o aroma puternica de migdale.
Nu prea am umblat prin zona prin care ai stat tu...cine stie de unde ne stim (ca mi-a f clar ca te stiu de undeva..)acolo la centrala din Maratei (e la fosta alimentare 28, nu?) am avut 2 fosti colegi de scoala (am facut la nr 2) - nu stiu daca ii stii Feraru Marius si Constantin Cristina(parca...)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/loredana_gherghelas/my_photos
Loreg spune:
Mai, draga, mai; abia m-am maritat, asa ca mai astept putin si dupa aia fac un bebe; acum nici macar nu am casa mea, si eu cred ca e mai bine sa ma chinui pt casa si abia dupa aia sa fac un copil, nu?!
Despre martipan nu stiu sa-ti dau prea multe detalii - nu e nici glazura, nici ciocolata..e o pasta intarita facuta din faina de migdale. Sa zicem ca ar fi cam ca un serbet mai tare (poate fi modelat si uscat asa), cu o aroma puternica de migdale.
Nu prea am umblat prin zona prin care ai stat tu...cine stie de unde ne stim (ca mi-a f clar ca te stiu de undeva..)acolo la centrala din Maratei (e la fosta alimentare 28, nu?) am avut 2 fosti colegi de scoala (am facut la nr 2) - nu stiu daca ii stii Feraru Marius si Constantin Cristina(parca...)

ionella3003 spune:
ce-mi faceti, fetelor, vorbiti despre tort, cand eu ma chinui sa nu mai mananc dulciuri, ca mai am de dat jos... o multime de kile

!!!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul
Loreg spune:
Pai, da...tu ce crezi??!!!Eu sunt in a5-a zi de post si n-am mancat decat fructe si legume pana astazi!!! Crezi ca mie mi-e chiar asa de usor?Ca doar ii gatesc d-lui acasa tot felul de bunatati si eu nici macar nu le gust.Am de slabit 5 kg (asta de cand ma stiu eu) - cred ca sunt obsedata!!!
Si cand aveam 48 kg eu vroiam sa slabesc tot 5kg!!va dati seama????!!!!!

naomi_ioana spune:
Lori nu stiam ca esti proaspat casatorita;eu am ramas
la 4 luni dupa casatorie,fara sa planific nimic
,asa a fost sa fie,ca daca era dupa mine mai stateam vreo 2-3 ani
,deci nu te grabi,ca din momentul care a aparut
nu prea mai ai timp de nimic.Iar in privinta casei ai mare dreptate,intai casa si dupa bb-ul.Nu-ti stiu colegi respectivi,oricum eu am stat cu chirie (ai mei stau la tara)si nu prea aveam treaba cu vecini.
Ionella stai linistita ca nu esti singura care te
cu kg in plus;eu sunt pe ultima 100de m,cea mai grea defapt,si nu reusesc nici cum sa ajung la greutatea dorita
Loreg spune:
Mai fetelor...eu plec de la servici si pt ca nu am internet acasa...ne "auzim" luni; sa aveti grija sa umpleti multe pagini ca sa am ce citi.
Va doresc un week-end nemaipomenit, cu mult soare si bucurie!!

concord99_99 spune:
Buna Fetelor,
Hop si eu la scris...v-am citit postarile de cateva zile, dar n-am avut timp sa va raspund. Va rog sa nu mai pomeniti de kg in plus....cred ca sunt singura dintre voi care se lupta sa dea jos cele mai multe kg ...si sunt multeeee...vreo 20 sau 25....si voi pomeniti de torturi si alte delicatese; sa avem pardon:eu, una am un nou hobby: intru pe net si ma uit dupa retete culinare si zilnic fac ceva nou; nu conteaza daca e aperitiv, supa, felul 1 sau 2 sau dulce; dupa ce-am tinut dieta daneza, am ramas f dezamagita, ca-mi inchipuiam eu ca am sa slabesc vreo 10 kg, dar n-au fost mai mult de 3 sau 4kg....pe care le-am si pus la loc. dar am zic ca dupa ce pleaca mama de la mine, asta se va intampla sapt viitoare pe 22 martie, am sa incet monti; ca si acolo iti trebuie scoala, ca sa descifrezi ce zice ala, ca aia n-ai voie, nici de aia dar nici de aia. Pana una alta va doresc si voua un weekend placut si sa fiti iubite.
http://community.webshots.com/album/292575485PqwFJy
ionella3003 spune:
fetelor, iar s-a stricat vremea, am inteles ca acasa fulguie!!! Cand o mai veni primavara asta, ca iar trecem direct in sandale de nu mai avem timp sa ne bucuram de ea???
cat despre slabit... hmmmm... eu mai am de dat jos cel putin 10 kg
, insa nu pot face mare lucru acum pt ca alaptez. Citesc tot felul de diete, imi fac curaj, insa... vom vedea!!!
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul
Annabella spune:
Buna dragutzelor!
Sunt si eu noua pe acest forum, sunt din Piatra Neamt, si am speranta ca o sa invat foarte multe de la voi. In curand voi deveni si eu mamica si abia astept sa ma intalnesc cu strumful meu.
Aseara am fost la ultimul control. Sarcina decurge normal (eu am 38 de saptamani, bebe arata de 40).Din punctul asta de vedere sunt fericita.
In schimb vreau sa va spun ca sunt foarte suparata pentru ca am primit vestea ca doctorul meu nu ma poate asista la nastere din cauza unor certuri ce au loc la noi in spital, la maternitate.
Doctorul meu este un om minunat (Dr. Rugina), dar nu este lasat sa-si faca meseria (probabil din invidie) de catre alti doctori.
Acum eu sufar, mi s-a facut o frica enorma, mai ales ca am auzit ca o viitoare mamica a fost lasata sa nasca fara a fi chemat doctorul sa o asiste, cu toate ca avea complicatii, iar intr-un final cand doctorul ei a fost anuntat, singurul lucru pe care l-a mai putut face a fost sa-i salveze viata si uterul (nu si bebelusul).
Stau si ma intreb oare cat timp va mai dura pana cand la noi in spital se va tine cont ca toti cei anagajati acolo sunt platiti din banii nostrii, iar meseria lor este sa ajute pacientii nu sa-i omoare?
Oricum, sunt multe de spus despre tratamentul pe care il primesti in spitalul din Piatra Neamt.
Daca pana acum abia asteptam sa vina clipa in care o sa merg la spital sa nasc, acum imi doresc sa mai dureze ceva timp pana sa nasc pentru ca situatia sa se remedieze, iar doctorul meu sa fie alaturi de mine.
Vreau sa va spun ca nu am sa stau fara sa fac nimic, asa ca luni ma voi duce sa fac plangere la directorul spitalului, iar in cazul in care nu se ia nici o masura sunt in stare sa chem si televiziunea.
Daca ma e cineva in situatia mea as dori sa ma contacteze pentru a face "front comun".
Astept sfaturi si impresii de la voi!
Va pup pe toate!
isabelele2 spune:
Buna dragutzelor,
Ce mai faceti?V-am tot citit zilele astea,dar n-am avut timp sa va raspund(ca am facut o tona de bagaje,vreo 200kg)
pe care le-am trimis astazi acasa,co o firma specializata,si acum mai am doar bagajele pentru avion.(50kg)
Mai avem 2 zile,ca marti plecam si nu mai rabdare
BUN VENIT FETELOR NOI!!!! ma bucur ca se mareste cercul si sper sa ne vedem cit mai curind acasa,la Piatra.

Mi-e asa o pofta de mincarea de acasa,ca am sa ma fac de 200kg
, dar zau ca nu ma ingrijoreaza asta.
Am auzit ca la voi s-a stricat vremea,aici sint vreo 20 grade cu +,evident,si mi se face rau de caldura...ca io fiind fata de munte,prefer frigul si zapada in locul zapushelii.![]()
Sa-mi tineti pumnii marti,ca mie mi-e tare rau in masina,apoi la decolari /aterizari cred ca o
rau de tot.
PUPICI pentru toata lumea cu drag
si ne mai auzim luni,sper.
Bella si Sandibelii(23 sapt)