Piatra Neamt, Perla Moldovei (2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmens spune:

Si eu tot Rares am terminat , promotia 1990, sectia economic. Am facut intalnirea de 10 ani, la Cercul Gospodinelor. Nu au venit toti colegii dar a fost super. Am avut parte de multe surprize.

carmen
http://pg.photos.yahoo.com/ph/serban_grigoras/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabelele2 spune:

Neatza Dragutzelor,
MA INTORC ACASA !!!! Am primit refuzul de viza in cele din urma si acum trebuie sa se intoarca si sotul meu,asa ca pe data de 22 Martie avem bilete de avion,si cam pe 25,26 o sa fim in Piatra(mai halauzim 1,2 zile prin Bucuresti,la cumnata mea)
Cu toate ca mi-ar fi placut sa nasc puishorii aici,acum sint teribil de fericita ca ma intorc acasa.
Stiu ca la un moment dat una dintre voi mi-a spus ca-l cunoaste pe Rugina,si ca ma poate ajuta sa iau legatura cu el,din pacate ,paginile acelea s-au pierdut si nu mai retin care,asa ca o rog sa ma ierte si sa-mi dea iar de stire.
Va pup si abia astept sa ne cunoastem acasa
Bella & Sandibelii(22 sapt)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

isa, imi pare rau ca nu -sa rezolvat cu viza, insa ma bucur enorm ca o sa nasti acasa, inconjurata de cei dragi... iti va fi un pic mai usor!!! Cumnata ta in ce zona sta, poate reusim sa ne vedem cand treci prin Buc (daca nu e prea departe, ca stiu ca e timpul scurt).

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naomi_ioana spune:

buna fetelor,va multumesc pt urari,intra-devar pe 10 Martie a fost ziua mea de nastere,a fost o zi superba alaturi de familie si prieteni.

isa multe felicitari pt bb-ei,sa ai o nastere usoara iar tai sa fie sanatosi.Imi pare rau ca nu s-a rezolvat cu visa,dar poate asa e mai bine,sa nasti in Ro,sa ai alaturi familia,multi si sa ne mai ascri.

Imi pare bine ca s-a inmultit,sa o tinem tot asa fara divergente,asa cum se intampla pe forum;bun venit fetelor noisi cat mai multe postari.

multi ,ne mai auzim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

ce fac fetele??? in bucuresti a fost azi o vreme excelenta, doar ca a batut vantul... vine cu adevarat primavara si-mi vine cheful de hoinareala...

isa, au miscat bebeii???

naomi, chiar nu vad de ce ne-am certa, moldovencele au suflet bun!!!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naomi_ioana spune:

Ionela eu stiu ca moldovencele au cel mai bun suflet,dar imi mai arunc si cate o privire pe forum cand am timp si ma ce divergente apar de lucruri de "doi bani",insa la noi nu va fi cazu.

multisi o sap buna va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loreg spune:

Bun gasit tuturor!
Oana (concord99_99) am fost clasa "F" cu un an inaintea ta; clasa de chimie-biologie. Pana in clasa aX-a diriginta ne-a fost D-na Barladeanu, iar dupa aceea Goras Cristina (de biologie). Nu ai cum sa nu ne stii clasa, pentru ca atunci cand am inceput clasa a Xi-a am facut greva ca sa-l schimbam pe profu' de fizica Gavril Ioan, ni l-a schimbat cu "Maronel" (Oprea Mihai). Sa-ti traiasca puiul...si sa stii ca-mi pari destul de cunoscuta.
carmens: te rog frumos sa ma ajuti si pe mine cu niste informatii legate de organizarea revederii; eu incep sa ma zbat pt chestia asta dar nu prea stiu ce trebuie facut; cred ca ar trebui sa anuntam la liceu, sa trimitem invitatii....etc...HELP!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmens spune:

Loredana, din pacate , nu te pot ajuta cu nimic, pentru ca nu eu am organizat. S-au ocupat doi dintre fostii colegi( un el si o ea) care in anii de studentie s-au cunoscut mai bine si s-au casatorit. Din pacate am cam pierdut legatura pentru ca s-au mutat.
Ce pot sa-ti spun ca ei au dat un anunt in ziarul local prin care anuntau intalnirea. Ne-am intalnit la scoala, unde s-a citit catalogul, apoi fiecare a spus cateva cuvinte despre el. Apoi ne-am mutat la Cercul Gospodinelor unde am petrecut pana dimineata.

PS :Si eu l-am avut ca diriginte in clasa a IX si a X pe "Maronel" si am invatat fizica.... Norocul nostru ca eram la sectia economic si nu prea aveam nevoie.

carmen
http://pg.photos.yahoo.com/ph/serban_grigoras/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loreg spune:

Draga Carmen - multumesc pentru raspunsul prompt...e bine sa fii doar invitat, insa am vaga impresie ca daca nu ma voi ocupa eu si cu fosta mea colega de banca, nu se va face nimic pentru ca ceilalti sunt lipsiti de initiativa. Asa ca.....
Am vrut sa-ti spun mai de demult ca Otilia e superba......sa va traiasca!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/loredana_gherghelas/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabelele2 spune:

Buna Fetelor,
IONELA:Cumnata mea sta in MIlitari,nu stiu exact sa-ti zic unde...
Inca nu-mi dau seama daca ceea ce simt eu prin burtica sunt BBII sau altceva,asa ca nu pot sa va spun sigur daca au miscat sau nu,din pacate.
Va pup pe toate si abia astept sa ne vedem acasa!
Bella si Sandibelii(22 sapt)

Mergi la inceput