Piatra Neamt, Perla Moldovei (2)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jersey3681 spune:

Buna dragele mele,

Sunt din Piatra Neamt insa de 6 ani locuiesc in Franta.Ma bucur mult ca am reusit sa gasesc acest forum si in special ca v am gasit pe voi.Sper sa ma ajutati si pe mine intr o problema:Voi avea nunta in august la Piatra si as vrea sa va intreb daca stiti unde as putea gasi un fotograf si un cameraman bun.Deasemenea sunt interesata si de aranjamentul floral.Nu am mai fost la Piatra de doi ani si nu mai sunt la curent cu ultimele noutati.Va multumesc mult si toate cele bune familiei si in special copilasilor vostri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali02 spune:

Buna nemtencelor,
afara ploua marunt si mie mi-e gandul numai la mare...
Ionela, sanatate multa lui Alex, o sa scapati voi si de asta, veniti apoi sa va refaceti la Piatra si mai avti timp si de concediu, ca vara de-abia incepe. Mie inca nu mi-au facut fetele nici o boala a copilariei, dar le "astept" cu inima stransa.
Herra, multam de sfaturi. Mi-ar trebui si mie un bunic de imprumut . Noi vom sta la hotel, sper sa ma descurc. Tati nu poate merge cu noi in perioada asta a anului (de, cineva trebe sa munceasca sa faca bani, si acum e la el varf de sezon) si mergen cu mama mea. Ioana are sa doarma cu mine in pat, sper sa nu o invat rau. Nu am patut pliant si nici nu-mi cumpar pentru ca trebuie sa limitez volumul bagajelor, mergem cu trenul fiindca Alexandra are rau de masina, da' rau de ala raaau. Vom merge si la dus si la intors noaptea si iau 4 bilete, la cl. I, sa am unde culca fetele (ooof, nu puteau sa puna vagoane de dormit?).
Ai inceput serviciul? Cum e? Cred ca la toamna trebuie sa ma duc si eu la treaba , si a-si mai fi stat un an...dupa doi ani si jumatate ar cam trebui sa reincep sa-mi ajut sotul la lucru (avem o firmulita mica) ca altfel o sa-l gasesc intr-o zi pres in fata usii, de epuizare.
Anca, si eu am fost dezamagita cand n-am gasit salon de remodelare corporala. Eu cred ca ar avea cliente destule, sa-si scoata investitia in aparatul ala. Si eu am de dat jos ceva kg, plasate strategic. Am slabit 4 kg cu regimul Montignac, intr-o luna si jumatate, dar mai am macar 5 de dat jos, plus o burtica tare obraznica. Am fost la masaj anticelulitic si a frecat tanti aia la burta si soldurile mele de s-a speriat sotul cand a vazut seara rezultatul: niste vanatai de toata frumusetea!
Jersy, bine ai venit la noi. Nu pot sa te ajut cu informatiile de care ai nevoie, eu am deja 5 ani de la nunta si nici prea multumita nu am fost de cameramanul nostru. Imi aduc aminte insa ca nu orice fotograf avea voia la oficiul starii civile, erau unii autorizati, daca angajezi unul sa-l intrebi si de asta.
Va las, ma anunta Alexandra ca Ioana "gata nani!"

fetele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jersey3681 spune:

Mersi oricum Vali .Am nevoie doar pentru cununia religioasa intrucat cea civila am facut o in martie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Am deschis un subiect nou... sper sa nu se supere nimeni.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49575" target="_blank">Piatra Neamt - Perla Moldovei (3)

Pupici muulti!

Adina & Luka (3 ani pe 15 mai)
obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput