Petrecerea burlacilor, petrecerea burlacitelor !

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paparazzi spune:

HI HI HI. Mie am aflat ca o sa-mi organizeze petrecerea burlacilor seful meu ( care imi este bun prieten si in plus se pricepe bine de tot la chestii din astea ) si o sa fie super. O sa avem si stri .... dar daca stau mai bine sa ma gandesc nu va mai spun ca am multe spioane pe aici si daca afla nevasta-mea .

Si in plus oricum vad ca sunt in minoritate rau aici si daca sariti toate cu gura pe mine o sa fie vai de mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireasa spune:

Eu voi avea petrecerea burlacitelor sambata asta, pe 23. Eu am doua grupuri de prietene foarte bune: fostele colege de liceu si fostele colege de facultate. Le-am dat la fiecare numarele de telefon ale celorlalte si au luat legatura pentru a-mi organiza o petrecere pe cinste. Sincera sa fiu nu stiu ce ma asteapta... si sunt tare curioasa.
Abia astept sa va povestesc cum a fost. Asta dupa ce ma voi trezi din

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

In curand va veni petrecerea burlacitelor si pentru mine. o organizeaza una din d-rele de onoare, si vor fi prezente toate cele sase domnisorici si cu mine.
M-am gandit sa le fac niste cadouri fetelor, ceva gen de pus la gat si sa iau 6 tricouri roz pe care sa le inscriptionez la un centru cu "D-ra de onoare" si unul alb pentru mine cu "Mireasa"
Mi-ar placea sa ne imbracam asa in noaptea aia...acuma...voi ce parere aveti? N-as vrea sa li se para deplasat cadoul...

Pisu_Miau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Pisu-miaumie imi place ideea ta, acum depinde si unde o sa mergeti...Uite ca eu nu ma gandisem sa le fac cadou...

http://photos.yahoo.com/flory1008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinaddr spune:

Nu stiu daca mai este cineva prin zona dar incerc. O prietena se casatoreste si spre surpriza mea am fost desemnata domnisoara de onoare. Si cum onoarea este insotita si de obligatii chestia cu organizarea petrecerii burlacutelor m-a cam bulversat . Va rog frumos ma potzi ajuta cu niste sfaturi? Multumesc anticipat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmariejeane spune:

Eu am avut cea ma tare petrecere a burlacelor, cu streaptease....tot tacamul! A fost superrrrrr!!!! Nici nu ma gandeam eu ca voi avea o asemenea petrecere. Bineinteles ca nu stiam nimik de ea, a fost surpriza.

http://community.webshots.com/user/vmariejeane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nane spune:

quote:
Originally posted by vmariejeane

Eu am avut cea ma tare petrecere a burlacelor, cu streaptease....tot tacamul! A fost superrrrrr!!!! Nici nu ma gandeam eu ca voi avea o asemenea petrecere. Bineinteles ca nu stiam nimik de ea, a fost surpriza.

http://community.webshots.com/user/vmariejeane

Pai pove-ne si noo. Poze ai? De unde facushi rost de stripper?

Nane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinaddr spune:

vmariejeane Poate ne dai si noua o adresa, un ID al unei dintre prietenele tale . Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

casa de piatra! la toate miresicile!!! eu am avut nunta acum 3 luni ( a fost cea mai frumoasa zi si noapte din toata viata mea), si ca sa raspund la subiect inainte cu o saptamana de nunta am facut si cheful burlacutelor, organizat de mine (ca imi place sa am totul sub control sa fiu sigura ca o sa iasa bine aceste momente unice din viata)cu cele mai bune prietene, am inchiriat la un restaurant unde canta viitoarea mea cumnata si pot sa zic ca pana dimineata la 6 m-am simtit ca in povesti, toata lumea care mai era acolo ajunse sa ma felicite pt nunta!!!! e pacat sa nu faci cheful burlacutelor pe care doar o data il faci (ma gandesc...) si la care te simti unica! daca ar fi sa o fac din nou as face aceleasi alegeri si in legatura cu cheful burlacutelor si cu nunta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

si noi? miresici de 2006, ce facem? somam?

http://community.webshots.com/user/trenurelu

Mergi la inceput