Petrecerea burlacilor, petrecerea burlacitelor !

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Ce frumos zozela, cred ca o sa iasa super!!! eu nu stiu chiar nimic, nici macar nu le prind susotind....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

eu la petrecerea mea vreau neaparat streaper!! Aseara am iesit cu colegele de birou la streapteass si ne-am distrat super. I-am chiar zis la al meu azi-noapte cand am ajuns acasa ca vreau streaper si a fost de acord.

http://community.webshots.com/user/ioananemes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

De abia astept sa inceapa nuntile...sa vedeti ce de fotografii..si ce-o sa mai radem...

http://community.webshots.com/user/zozela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

eu m-am gandit foarte bine si am ajuns la concluzia ca nu pot trece peste o asemenea petrecere.deci o sa am o petrecere de "goodbye burlacie"(sau cum s-o mai zice la fete)dar pe care o sa trebuiasca sa mi-o organizez singurapentru ca nu cred ca s-a gandit cineva si la minesau...cine stie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Buna ziua miresici!

Sincer??!! Pina in acest moment nu m-am gindit daca vreau sau nu o astfel de petrecere??? prietenele mele sunt din cercuri diferite, nu stiu unde si cind ar trebui sa se desfasoare si cine ar trebui sa se ocupe de organizare????? Ca io nu stiu daca mai sunt in stare

Pupici la fete

PS - nu neg ca mi-ar placea sa-mi pregateasca cineva o astfel de petrecere surpriza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmariejeane spune:

Ufff....eu abia astept sa vina petrecerea burlacelor! Dar cred ca pana la urma voi organiza eu ca d-rele mele de onoare sunt cam puturoase. Oricum distractie va fi garantat! Abia astept!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

si eu o sa am petrecere de burlacite de organizat ma ocup eu, coincide cu ziua mea de nastere,va fi intr-un club si abia astept
iubi va avea si el petrecerea lui cu baietii dar intr-o alta locatie

http://community.webshots.com/user/cornelianeli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Si la mine coincide cu ziua de nastere, asa ca ne vom distra dublu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Sincer, eu nu-s de acord... Ca nu mi-ar place sa-mi stiu puiul pe nu stiu unde si nici el pe mine.. Ca e frumos tare si m-am cam saturat sa le vad pe altele salivand...
Pot spune ca am avut o asemenea petrecere inainte de a fi impreuna cu puiul meu... Frisca pe corp, apa cu gheata... 3 fete si barbati fara numar... erau amici de-ai nostri, din clubul unde am fost si era ziua mea, anul trecut...eram suparici ca eram singura si... Cand i-am povestit puiului, am zis ca ma strange de gat !
So... no party !

Raza de soare

"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

Noi am facut cheful burlacelor si cheful burlacilor si a fost f. fain. Am ramas cu amintiri frumoase. La mine a fost ceva instantaneu, m-am horarat in aceeasi zii cu cheful, nu a fost ceva organizat din timp, dar a iesit f. bine. Am fost cu vreo 15 fete la un restaurant si dupa ce ne-am distrat copios (intamplator canta tipul care a cantat la nunta)am facut baie in piscina. Imi aduc aminte cu mare placere cu toate ca a fost acum 7 ani. Sotul meu si-a facut petrecerea undeva pe o insulita cu baietii, la gratare si am inteles ca au fost si vreo 3 fete, dar nu s-a lasat cu striptes si oricum el nu este curios. Asa ca ne-am distrat de minune amandoi si povestim si acum cu placere despre cheful burlacelor si burlacilor. Daca nu am fi facut chef cred ca ne-ar fi parut rau. Asa ca nu ramane decat sa va decideti voi ce vreti. Distracie placuta!

Miha&Sorin&Bogdan&Vlad

Mergi la inceput