Balante (dez)echilibrate (11)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Pai eu vreau acum, pana in septembrie, deci cand am 29 impliniti...prefer iunie-iulie...
Sotul e in martie .

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

Andreea , pentru 29 impliniti e ok: martie, aprilie, iulie si august! Pentru al 2-lea tabel am nevoie de luna (nu data, nu anul) in care s-a nascut sotul tau....

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Mihaita al lui Felis

Mergi la inceput

am scris mai sus ...e in martie sotul.

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

sorry, Andreea ! Dupa al doilea tabel e cifra 9 adica luna mai si octombrie se cam bat cap in cap...nu? Dar daca tinem cont ca iesti la sf lui septembrie....ar mai fi sanse in martie, iulie, august si septembrie.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Mihaita al lui Felis

Mergi la inceput

Mai am alt tabel in care pentru varsta de 29 ani implinitzi sunt bune lunile: martie, aprilie, iunie, iulie

tabel1: martie, aprilie, iulie si august
tabel2: octombrie (~ martie, iulie, august, septembrie)
tabel3: martie, aprilie, iunie, iulie

Martie si iulie sunt in toate tabelele + dieta cu lactate si fara mancare sarata + data ovulatiei + putin noroc!

Mergi la inceput

Merci mult !
Gata, am hotarat, iulie ramane ( eventual august...)!! . Si la Vlad a fost la fel, punct ochit, punct lovit din prima ...

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Stai sa-mi fac si eu un calcul sa vedem daca vom scri la acelasi forum de bb-ei .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Mai fetele, dar bag de seama ca la voi e treaba serioasa,nu gluma!

Deci vine primavara,se intorc BERZELE,sa vedem cu sex-ul cum ramane?!?!?la copil ma refereamdaca ati nimerit!

Mergi la inceput

Cary ...tu ca te-ai scos, te-ai pus pe corcotit????
Eu ar trebui sa merg pe mai si decembrie anul asta.... deci mai am timp :). Vad ca e un pas inainte...am inceput sa vorbesc despre bb. Pana acum nu indrazneam .

Mergi la inceput

Daaa, in mai e bine...va fi "Clubul mamicilor de mai-iunie-iulie " Cum suna ?
Deci Dana va fi in iunie...

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput