Balante (dez)echilibrate (11)
Raspunsuri - Pagina 4

vlada spune:
 Din cate am inteles, locul de joaca din Herastrau ar fi undeva pe la intrarea dinspre Ambasada Chinei , povestea o fata la un subiect... dar n-am apucat sa ajung sa vaz cu ochii mei...
Andreea si Vlad
Iubirea mea

ticka spune:
 Nici mie nu-mi vine sa cred ca si Sandica a fost la fel de mica...ce repede trece timpul...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Mihaita al lui Felis 

ticka spune:
 Nu stiu Cary, sa vad cat de inspirata am sa fiu..
Azi am facut un album cu Sandica cu poze de cand avea 6 luni pana la aproape 5 ani. si caut notitzele cu ce spunea ea cand era mai mica...ca le pierd si apoi imi pare rau.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Mihaita al lui Felis 

ticka spune:
 Cary, acum am vazut! da ce foricica mumoasa si galbena ai! 

Cary spune:
 Chiar azi am primit floricica!caci o saptamana am stat ca pe ace sa vad daca au ajuns banii in contul respectiv.
Nu mi-am dorit-o foarte tare,doresc ca Mihaita sa se faca bine!si sa pot ajuta si pe alti!care sunt bonaviori.
Ticka mi-au placut mult pozele Sandicai,in mod expres cea cu pepenii si capsunile!hhmmmmmmm,am salivat cumplit!Da ce de coafuri are Sandica!!!
Ceai AHMAD am vazut zilele trecute in Pavilionul H din parcul Herastrau.

vlada spune:
 Nu prea am sanse sa ajung la Pavilionul H ... deocamdata ma multumesc cu Lipton, e f. gustos !
Ma duc sa arunc si eu un ochi in Albumul Sandicai .
Andreea si Vlad
Iubirea mea

ticka spune:
 Multumesc Cary
!
Si mie mi-e pofta de susunici...

vlada spune:
 Mi-au placut la nebunie pozele, ideea albumului, dar in special protagonista...Iar povestea pepenilor m-a dat pe spate !
Ar trebui sa va mai "apucati" de-un bebe, ca prea faceti copii reusiti ! Ce zici...?
Andreea si Vlad
Iubirea mea

ticka spune:
 Andreea multzumesc frumos 
, daca ai sti ce bataie de cap imi da Sandica cu "fratziorul ei care va veni..." (nici eu nu stiu cand...????) Hai sa va povestesc: Primeste Sandica de la gradi o invitatzie de la "Ciufolici" cu reducere pentru tuns. Imi aduce fluturasul acasa:
     eu: Pui, dar tu parca vroiai coditze si ai zis ca nu te tunzi..
Sandica: ehhhh, bine, atunci pastram fluturasul pentru fratele meu.
.
Ar cam trebui sa ne hotaram , ca timpul trece si asa asteptand niciodata nu vom gasi momentul potrivit...

vlada spune:
 Pai hai, poate te hotarasti sa fim colege si la "Odiseea sarcinii" , musai e sa ne potrivim si la luna...
Andreea si Vlad
Iubirea mea