Din Republica Moldova cine mai e? (3)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

Rodica, v-am adimrat pozele, da ce obrajori dolofanei vazui . Tare frumoshi mai suntetzi! Facetzi-va bine! .

Si la noi nu mai , e soare...dusa e saniutza......

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42234" target="_blank">Mihaita al lui Felis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Rodica, ai o dulceata de fata!
Si ce gogosele de obrajori are, sa-ti traiasca!

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Neatza..cam tarziu dar o urare de bine e mereu binevenita !

Ce-a mai nins aseara...Nati aveai dreptate era loc de saniutza. Mie mi-a crapat talpa de la cizma, si cam intram la apa. Sper sa fi fost ultima zapada. Ce mai face Vladutz Nati? Astazi sper sa am mai mult timp liber si mai vb !

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42234" target="_blank">Mihaita al lui Felis

Mergi la inceput

Dragelor , da Alina nu mai intra deloc?

Mergi la inceput

Da, a fost un viscol pe cinste aseara.
Noi stam chiar vizavi de stadionul Steaua, iar de la geamurile noastre se vad nocturnele stadionului. Aseara nu-mi venea sa cred, se facuse la un moment dat o ninsoare atit de deasa, incit nu se vedeau deloc nocturnele aprinse .
Cind ma gindeam ce frig e afara, eram fericita ca nu sint barbat si nu sint si fotbalist in acelasi timp. Pentru ca in pofida aminarii meciului, tot o sa joace pe vreme destul de rece.

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Cristina,
Alina e putin ocupata, gateste.
Are o rata si-i vine de hac.

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Atunci ii urez spor la gatit. N-am reusit niciodata sa fac o ratza ca lumea. Poate pentru ca nu-mi plac ratzele de casa. Mai apuc cate o ratza salbatica (vanat) si din astea nu fac decat supe... Sandica cu pacaleli, mananca putzina carne, dar tot nu se da in vant...
Spor la gatit, Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

Neata la fetite!
Alina, pai ce-ai facut cu rata de nu mai apari?
Multumim pt aprecieri, bolfii is chiar mari, dar in rest... nu prea (ziceam de Paula), ca la mine din tot sufletul.
Sintem cam bolnavioare, Paula are rosu in git, tuseste si nas infundat. Medic ne-a dat din start antibiotice, nu stiu daca e bine, dar stiu ca e medic bun si sper sa fie alegerea corecta si sa se faca bine cit mai curind. Am si eu niste accese de tuse de-mi scuip plaminii, dar ma doftoresc cu sirop de patlagina si se pare ca functioneaza, e deja mai bine.
Va dorim la toate WE placut si cit mai distractiv si activ!!!

Rodica si PAULA (02.09.04)

Mergi la inceput