Din Republica Moldova cine mai e? (3)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

quote:
Originally posted by MamaElei

Nati, am vrut sa-ti multumesc pt site-ul cu retete, imi place ca are poze si comentariile celor care au gatit deja. Eu tot luat retete de pe cookingbook.ru, dar asta-i mai special, cred. Meriti si !!!

Ma bucur ca ti-a folosit. Eu am descoperit acest site de mai bine de 3 ani, iar pe forumul lui stau de peste 2 ani. Apropo, in sectiunea culinara a forumului gasesti si mai multe retete, cu niste poze profesioniste, pot sa spun.

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

Nati , Sherlock Holms-ul din mine n-a rezistat si te-a gasit pe forumul respectiv . numa nu ma bate

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42234" target="_blank">Mihaita al lui Felis

Mergi la inceput

Cristina,
N-ai decit, eu nu ma supar.
Nu vii si tu? Ca sint singura din Romania.
Dar asta daca iti ramine timp dupa indeplinirea obligatiilor de pe DC.

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Nati - ! m-am uitat pe forum si mi-a placut.... cel putzin n-am gasit rautatzuri gratuite. Multzumesc de invitatzie. Poate poate
x 10 lui Vladutz cel nazdravan!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42234" target="_blank">Mihaita al lui Felis

Mergi la inceput

Cristina,

Pe mine m-a ajutat mult sa-mi exersez rusa "vorbita", ca sa zic asa.
Si-apoi mi-am facut prieteni in diferite colturi ale lumii, cu care comunic in fiecare zi.

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

si eu la un moment dat ma blocasem cu rusa (nu mai vorbisem rusa de mai bine de 4 ani)...apoi dupa 2 zile state la Moscova mi s-a dezlegat limba....dar antrenament nu strica niciodata...

Mergi la inceput

Buna dimineata, dragelor,

Ati vazut ce ninsoare e afara? Nu stiu cum e in Basarabia sau in alte tari, dar in Bucuresti ninge cu nemiluita. Nici n-ai zice ca e 10 martie!
Nu ascundeti saniile deci.

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

da..ninge frumos cu fulgi mari....dar nu cred ca va mai fi vreme de saniutza. Eu una abia astept sa se faca primavara .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

Buna dimineata!
Tin sa va aduc la cunostinta datele meteo de aici: ieri dimineata era nins, peste zi s-a topit, nu stiu cite grade erau (sint racita si nu am iesit afara), astazi e un soareeee de mai tot dragul. Ziceau ca vor fi vreo 1-2 grade. Si eu vreau sa iesim din iarna, ca m-am saturat sa tot racesc si sa ma og sa nu ia si copchilu. Dar se pare ca de data asta nu mi-a prea mers, mergem la medic cu ea, ca mi-am tusit noaptea de citeva ori si are nasucul infundat. Si io is o panicoasaaaaaaaa de numa' cind vine vorba de copillul meu...
Ce-mi place de voi ca aveti timp si de alte forumuri . Io... mai putin. Mai mult cu cetitu'.
Ioi, Lilia, ai disparut si tu? Ca de Lucia nu mai zic. Sper ca se simte mai bine si curind va reveni.
In caz ca a intereseaza am pus albumul Februarie, unde apare si moaca mea zimbitoare
Asa, asta fiind spuse, urez la toate fetili si baitelushii o zi buna si multa sanatate

PeSeu: Ce ziceti, incepem astazi un nou capitol? Spor!

Rodica si PAULA (02.09.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

Nimeni??? Nimic???

Rodica si PAULA (02.09.04)

Mergi la inceput