BB jos situat/cerclaj/contractii/repaos la pat
Raspunsuri - Pagina 2
adriana spune:
Uite Tamara un link:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=3788&SearchTerms=col
Tamara spune:
Multumesc, draagele mele!
Cu voi alaturi parca-i mai bine ... si zic asta deoarece sotziorul mi-a adus calculatorul langa pat si va am alaturi non-stop ... Seara va inchid pentru ca-mi bazaie hard-ul :-)
In plus, Hbo, televizor cu Clona :-), o Marie care vine zilnic cate 2-3 ore mai mult sa ma enerveze (a facut niste snitele de care s-a bucurat taaaaare cateaua noastra).
Deci una peste alta stau cumintica cu voi, va multumesc si ne sustinem reciproc
Multumesc Papa, la fel Floare de colt, multam fain Theo de mail si voua celorlalte tuturor
Va pupam si va iubim
Tamara si bebelusii
PS Nu stiu nimic de Tina, n-am mai intrat pe net pana pe 29 ian.
Tamara spune:
Mi-am permis sa schimb titlul mesajului postat pentru ca fetele care se confrunta cu probleme similare sa poata gasi mai usor informatii... Multumesc pentru intelegere celorlalte fete care probabil deschid din nou mesajul, multumesc pentru raspunsuri si iata, pentru cele interesate, alte mesaje legate de subiect
http://www.desprecopii.com/msgboard/treplies.asp?message=2922
http://www.desprecopii.com/msgboard/treplies.asp?message=2922
Va pupam cu drag Tamara si bebeii
dana d spune:
Draga Tamara, te-am "ochit" de cand am citit ca vei naste la Giulesti pe la mijlocul lui mai ca si mine si sper sa ne cunoastem in maternitate si sa plimbam bb-ii prin parc la vara. Nu stiu ce sfat sa-ti dau, eu am un singur bb si nu am probleme cu colul (cel putin nu stiu sa am), ai incredere in Puia si fa eco la Albu la Giulesti, e cel mai bun. Am vrut si eu sa fac eco la Olimp dar mea mi-a spus ca cel mai mult conteaza ochiul doctorului si ca Albu e cel mai bun.
Iti doresc multa rabdare, liniste, uite-te la toate telenovelele ( stand in pat)si fa cat mai putin efort.
Sanatate Dana mama lui Alexa.
mt spune:
draga dana,
beneficiaza din plin de timpul pe care il ai la dispozitie. citeste, asculta muzica, tine un jurnal despre sarcina, despre toate sentimentele, starile, anxietatiile, emotiile pe care le ai.
si eu am avut cerclaj si la fel mi-am facut de cap ( am stat doar vreo doua luni la pat dupa care am inceput sa lucrez, sa ma plimb si chiar sa conduc)... insa am avut noroc si am dus sarcina pana la capat. stii ce faceam cand aveam contractii: ascultam muzica pentru relaxare. pot sa-ti copiez unul.
gata, am plecat pentru ca ana a inceput sa planga.
pupici si ai grija de tine si de bebei,
teodora si micuta ana
dana d spune:
Draga Tamara nu am primit nimic . Caut de doua zile mailul tau, am crezut ca "intarzie pe drum!!!" Nu e. Mai incearca sau scrie-mi pe forum. As vrea sa vorbim mai mult. Cum te mai simti?
Astept vesti, sanatate si rabdare...!
Dana, alexa si burtica.
Tamara spune:
Dana, imi apre rau, nu stiu ce s=a intamplat cu mail-ul catre tine
Noi suntem bine, stam toata ziua in pat, citim noutati, ne informam despre viitoarea zestre (vezi cumparaturi X 2 ) si vedem... telenovele... ne mai facem si griji, ca deh, asta-i cu sarcinile mai grele....dar speram sa trecem cu bine ceea ce va dorim tuturor...
Tu cum o duci? cand mergi la control?
Astept vesti, cel mai bine pe mail, ca sa nu deranjam pe nimeni
Pupici Tamara si bebeii
dana d spune:
Tamara, ti-am trimis mail si de atunci imi tot verific mailul in asteptarea raspunsului. Ne-gasind nimic ma intreb daca l-ai primit. Sper sa putem lua legatura cumva.
Dana
anisia spune:
Draga Dana cat este eco la DR Albu la Giulesti?poti face o eco la el daca nu esti la nici un doctor din Giulesti?Eu sunt la Polizu.Am facut o eco la Olimp si 2 la Policlinica in Povernei.La ultima eco am observat ca bebele meu este foarte jos situat si DR. nu a zis nimic ,nu a recomandat nimic.Eu am 27 de sapta,mani el zice ca nici 26...si nu prea am incredere ...tot el mi-a spus ca e fetita cand dr. Pop mI-a incercuit clar pe eco,pe caseta video organele genitale!si e baiat 100%.Nu conteaza ce este dar faptul in sine ,facand o comparatie mi-am dat seama ca competenta lui cam lasa de dorit mai ales ca atunci cand a gasit capsorul el a pozitionat aparatul ala foarte jos..asta asa este..am vazut pe ecran ..acolo se afla capsorul intr-adevar...dar era mult prea jos mai jos decat l-a gasit DR. Pop si nu mi-a recomandat nimic..mi-a mai spus ca lichidul amniotic este in cantitate medie...acum 1 luna si ceva era normal(e bine sa fie asa?)si placenta este pozitionata anterior si fundic...Nu stiu ce sa mai cred si nu am bani sa mai fac o eco la Dr. Pop(nici pe prima nu o faceama daca nu primeam un ajutor)si sincera sa fiu acum suntem amandoi acasa(si eu si sotul),nu mai avem nici un venit,decat ajutorul din partea parintilor care este micut,nu ne ajuta sa scapam nici de datorii,de aceea as vrea sa fac totusi o eco si buna dar si ieftina daca se poate!In Polizu este 200000 dar nu stiu nici un doctor care sa se priceapa calumea!
Astept un raspuns de la tine!
Multumesc!
quote:
Originally posted by dana d
Draga Tamara, te-am "ochit" de cand am citit ca vei naste la Giulesti pe la mijlocul lui mai ca si mine si sper sa ne cunoastem in maternitate si sa plimbam bb-ii prin parc la vara. Nu stiu ce sfat sa-ti dau, eu am un singur bb si nu am probleme cu colul (cel putin nu stiu sa am), ai incredere in Puia si fa eco la Albu la Giulesti, e cel mai bun. Am vrut si eu sa fac eco la Olimp dar mea mi-a spus ca cel mai mult conteaza ochiul doctorului si ca Albu e cel mai bun.
Iti doresc multa rabdare, liniste, uite-te la toate telenovelele ( stand in pat)si fa cat mai putin efort.
Sanatate Dana mama lui Alexa.