Racoaice - la apel (2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabrielat spune:

Bun venit ultimelor racoaice.
Nici mie nu imi plac parfumurile dulci si preferintele privind parfumurile nu cred ca tin de zodie.
Cu dormitul cand sunt singura nu am nici o problema, cand eram mai tanara aveam si eu problema asta - mi se tot parea ca se misca cineva prin casa, ca cineva incearca usa - dar acum nu mai am problema asta. Poate si pentru ca nu sunt singura - ca baitelul meu este acasa cu mine si nu am timp sa ma gandesc la frica asta.
Si mie imi place luna, imi place sa stau la geam si sa privesc - bine ca mai este o racopaica ca mine, ca altfel credeam ca este ceva in nergula cu mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaN spune:

rasfoind ce s-a scris pana acum, am ajuns la:

quote:
Originally posted by Anculina

In schimb ma regasesc la fix intr-un context pe care l-am citit mai demult, ceva de genul asta :
" Tenacitatea lor e asemeni unui val care izbeste ani la rand o stanca sfarsind intr-un final prin a o eroda.Chiar daca isi propun planuri marete carora celor din jurul lor li se par absolut intangibile, un Rac nu se da niciodata batut, isi urmeaza scopul, visul, chiar si ani de zile, pana intr-o zi cand va reusi ce si-a propus. "
Cum vi se pare ?

Din pacate eu nu ma regasesc in afirmatia asta, adica in timp se pierde din energia pe care o depun pentru atingrea unui anumit scop -asta daca nu dispare cu desavarsire - . Si acesta este chiar defectul cel mai mare pe care mi-l gasesc.

Voi, racusoarelor sunteti persoane tenace?

O primavara frumoasa ,
Alina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaN spune:

petra - bine ai venit in adunarea noastra !
oanamc - nastere usoara si multa sanatate, ca se apropie ziua nasterii de acuma !

corneliaa - ati reusit sa scapati de colici?

quote:
Originally posted by petra

Oricum despre zodia racului se spune ca este o zodie destul de buna.

Parerile is impartie - unii zic da, altii ba . Ca orice zodie, are defecte si are calitati. Chiar, voi sunteti multumite ca sunteti nascute in zodia asta? V-ati fi dorit sa va fi nascut intr-o alta?

Eu una ma simt foarte bine in pielea mea cu exceptia faptului care l-am scris si intr-o postare anterioara: ca mi-as dori sa fiu o persoana tenace.

O primavara frumoasa ,
Alina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Eu ma regasesc in citatul postat de AlinaN si ma simt extrem de bine in pielea mea.Nu imi doresc sa ma fi nascut in alta zodie.
Cel mai mare defect al meu e delasarea.In sensul ca imi propun anumite obiective si intarzii finalizarea lor, uneori de lene, din comoditate, alteori nici eu nu stiu de ce fiindca se pot rezolva cu un simplu telefon sau mail, dar nu trec la treaba, las "pe maine" .
Bineinteles ca pana la urma ma mobilizez si imi vine sa imi trag palme cand imi dau seama ca puteam sa rezolv problema cu mult timp inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Multumesc pentru urarile de "Bun venit"!

Referitor la zodie, si eu ma simt bine in pielea mea, mai ales ca atunci cand sunt un pic stimulata tin pasul cadentat, chiar daca se zice ca racii nu sunt uneori tenaci. Eu zic ca foarte mult conteaza si ascenentul zodiei sub care te-ai nascut. Nu mai stiu exact cum se calculeaza (sunt oricum niste tabele si sunt in functie si de anul nasterii) dar eu mi-am citit zodia mea sub influienta ascendetului (care este scorpion la mine) si tare bine m-am mai regasit. Depinde si de zodiac cum este facut si cat de serios este.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna spune:

Nici eu nu cred ca parfumurile nu cred ca tin de zodie.
In topul meu in primele locuri se afla Joy - Jean Patou, Beautiful si Pleasures - Estee Lauder, First -Van Cleef & Arpels, Love in Paris - Nina Ricci, Cinema - Yves Saint Laurent

www.mioriticromanesc.home.ro" target="_blank">Azara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niccostea spune:

Vreau si eu pe lista racusoarelor! 16.07.1982 Cel mai mare defect al meu e ca sunt capoasa! Si cateodata ajugn sa-i enervez pe cei din jur cu caposenia mea... numai ca de cele mai multe ori ajung sa-mi dau seama ca visuri (pe care si eu le credeam irealizabile) mi s-au implinit... Asa ca o sa continuu sa fiu capoasa!
Cat despre apa... imi place, dar pare-se ca putin prea tare... pentru ca am invatat abia anul trecut sa "inot", insa numai cu capul in apa... si de atunci tot incerc prin fiecare piscina pe care o prind sa inot cu capul scos din apa si tot nu reusesc... Si nimeni nu intelege de ce...nici macar eu!!!
Iar luna imi place la nebunie, mai ales prin mai-iunie, cand incepe sa se incalzeasca afara...imi place sa ma plimb de nebuna prin parcuri cu lac, de unde se vede luna plina...
la racusoare!

Optimistul e mai aproape de Adevar.

Mergi la inceput

Bine ai venit, Niccostea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Petra si Niccostea bine ati venit dragelor!

1. parfum preferat - nu am...ma satur repede de unu, le schimb destul de des Nu-mi place cele dulci, imi plac fff mult cele "barbatesti"

2.luna plina- o noapte cumplita pentru mine, iar ziua de dupa, o zi imposibila dis de dimineata Noaptea nu prea dorm, iar ziua sunt plina de draci si ma pot certa cu oricine oricand, uneori chiar neavand motiv

Oana, draga mea cat mai ai pana nasti?? Eu urmaresc cu interes topicul vostru si am vazut ca esti suparata, mai exact ca te-a suparat cineva pe forum...multi de la mine! Nu pune mama la suflet totul ca nu merita!

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Claudelu, daca totul se va desfasura conform planului, nasc luni.
Multumesc pentru incurajare, ai dreptate, chiar nu merita sa pui totul la suflet, dar nici nu pot sa fiu indiferenta cand unii vor sa-si impuna parerile cu orice pret.
multi, esti o dulce!

Oana si bb Letitia Medeea(sapt 39+)

Mergi la inceput