Racoaice - la apel (2)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
ionella3003 spune:
si mie imi plac parfumurile fresh, dar nu m-as da in laturi de la un dolce & gabana
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
oanamc spune:
Ionela, de acord cu tine!
Primul Dolce&Gabbana l-am primit si am cam strambat din nas (parca era prea serios pentru mine), urmatoarele doua le-am primit LA CERERE!Ma simt tare bine cu ele.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/paula2003/paula2003.jpg)
paula2003 spune:
Acum dupa catva ani ca casnicie ...daca raman singura o noapte
dorm cu spreiul paralizant sub perna
, sotul rade de nu mai poate si spune sa pun si bata
. Ca si parfumuri , imi plac doar cele tari si de buna calitate.
paula2003 &
Alexandra
AlinaN spune:
Florinini - bine ai venit la racoaice !
Ne-am adunat pana acum, 41 de racoaice .
Si mie mi-e o frica de stat singura noaptea, ceva de speriat
. Nici nu pot sa dorm ca lumea. Noroc ca sotul nu pleaca in deplasari/delegatii
ca as ajunge la un spital de nebuni, ori as ajunge sa ma obisnuiesc
.
O rpimavara frumoasa ,
Alina.
oanamc spune:
Eu ma imbrac in pijamaua sotului, cand e plecat in delegatie, si dorm cu pernita lui, ca sa-i simt mirosul si sa nu-mi fie asa de dor de el..., dar tot timpul aman momentul dormitului,ca nu imi place patul gol si in situatiile astea ma culc pe la 3-4 dimineata.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Florinini/Florinini.jpg)
Florinini spune:
Da tare idee v-ati gasit. Nici eu nu prea pot sa dorm singura cand sotul e plcat. Mi-e o frica si parca tot timpul aud ceva miscandu-se prin casa si din cauza asta adorm cu spaima in inima si visez te miri ce bazaconii. Dar noroc ca sotul nu mai pleaca de acasa, mai ales in ultimul timp.
Parfum - Cartier.
Florinini
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Florinini/Florinini.jpg)
Florinini spune:
Racutele,
Ce ziceti voi cand luna este plina... Cum va influenteaza? Eu una am niste insomnii ca dimineata ma dor si ma ustura ochii de atata chinuiala sa adorm. Si niste stari de indispozitie, parca tot timpul m-as certa cu cineva.
Florinini
oanamc spune:
Eu iubesc luna, in special luna plina. In copilarie stateam intr-un bloc la etajul IV si de acolo aveam o panorama extraordinara.In noptile cu luna plina stateam nemiscata la geam si admiram luna...(fara sa fiu lunateca!!!!).Si acum, cand e luna plina am o dispozitie bestiala,rasare chiar la geamul meu si stau si ma uit la ea minute in sir,iar noptea dorm ca un puiut.
AlinaN spune:
La parfumuri nu am remarcat decat ca nu imi plac - cele foarte dulci. Dar nu cred ca parfumul preferat ar depinde de zodie .
In ceea ce priveste influenta lunii pline - aici mi-ati dat tema pentru acasa .
O primavara frumoasa ,
Alina.
petra spune:
Bine v-am gasit Racoaicelor!
Din intamplare am dat peste acest subiect si m-am gandit sa ingros randurile. Nascuta sunt pe 29 iunie deci o veritabila racoaica.
Imi place apa, am observat ca dupa un pas inainte in viata, urmeaza sigur unul inapoi, in noptile cu luna plina prefer sa -mi gasesc alte ocupatii decat sa dorm, uneori emotiva(cand nu ar trebui) dar si cand ma calca cineva pe coada , ala este, sunt o familista convinsa dar imi place sa fiu independenta . Oricum despre zodia racului se spune ca este o zodie destul de buna.
Nu stiu daca parfumurile preferate tin de zodie, dar daca tot s-a discutat aici, cel mai mult imi plac parfumurile de la Givenchy.