Mi-e frica sa ma bucur
Raspunsuri - Pagina 2
mariamunteanu spune:
Sota, in ce saptamana e sotia ta ? Nici eu n-am mancat in primele 3 luni aproape nimic si totusi baietzii mei au crescut cum trebuie. Si am avut dureri, junghiuri si o mare spaima la inceput, dar copiii si-au vazut de treaba lor.
Tin pumnii,
Maria 
cge spune:
Ai grija de sotia ta si de bebe al vostru!!
Multa bafta si sanatate!
Cristina mamica lui Victor si a lui bebe (9+)
coral spune:
Sota, capul sus si fiti optimisti, o sa fie bine de data asta.
Tinem pumnii si roag-o sa se protejeze, fara efort si fara stress, cu incredere si totul o sa fie bine. Si noi am trecut prin asta, ultima sarcina a fost la 20+, de la 16s stau aproape numai in pat si acum suntem aproape de final.
Daca nu ii mai place ce minca inainte nu-i bai, va duceti si luati numai ce pofteste si o sa fie bine.
Dupa ce se confirma sarcina o sa-i recomande pina la 3 luni sa ia acid folic si concomitent Materna sau PregVit.
Cautati un obstetrician bun care sa ii urmareasca sarcina si sa fie on call in caz de urgenta. Daca nu va place cel la care aveti trimitere cereti second opinion.
Bafta mare si asteptam numai vesti bune.
There is a difference between knowing the path and walking the path.
sota spune:
Am fost astazi,cu sotia la a doua analiza de singe si totul este foarte bine.O sa aive ultrasound pe 7 martie.Sunt foarte bucuros si de-abea astept sa treaca timpul.In cit este, nu stiu dar ne-a spus un nr. de 5130 care nu stiu ce reprezinta.
coral spune:
quote:
Originally posted by sota
Am fost astazi,cu sotia la a doua analiza de singe si totul este foarte bine.O sa aive ultrasound pe 7 martie.Sunt foarte bucuros si de-abea astept sa treaca timpul.In cit este, nu stiu dar ne-a spus un nr. de 5130 care nu stiu ce reprezinta.
Analiza de singe se face pentru a determina nivelul HGC in singe. Uite un tabel cu valorile HCG in functie de saptaminile de sarcina.
· 3 saptamini (5-50 mIU/cc)
· 4 saptamini (4-426 mIU/cc)
· 5 saptamini (19-7,340 mIU/cc)
· 6 saptamini (1,080-56,500 mIU/cc)
· 7 - 8 saptamini (7,650-229,000 mIU/cc)
· 9 - 12 saptamini (25,700-288,000 mIU/cc)
· 13 - 16 saptamini (13,300-254,000 mIU/cc)
· 17 - 24 saptamini (4,060-165,400 mIU/cc)
· 25 - 40 saptamini (3,640-117,000 mIU/cc)
There is a difference between knowing the path and walking the path.
Monicutz spune:
Sota, sa nu va faceti griji. E foarte important sa speri si sa crezi ca de data asta o duceti la capat. Mintea si intrederea fac minuni.
De maincat, e ceva comun ca nu mananca. M-am intrebat si eu de multe ori de unde creste bb in primele luni. Nici eu n-am putut manca pana in saptamana 12...poate fructe si grisine. Am slabit la inceput, dar uite ca bb a crescut si acum sunt in 20 saptamani deja.
Daca stiti ca a avut probleme mai bine sa nu faca nici un fel de efort si sa stea cumintica. se pare ca asta e de baza.
Va pup si succes mult la toti 3. Sa auzim de bine!
sota spune:
Multumim pentru toate sfaturile pe care ni le-ati dat si ca sunteti alaturi de noi.Cred ca stiti cat de mult conteaza si apreciem foarte mult.Referitor la efortul fizic nu stiu ce sa zic ca sotia este o persoana foarte aciva.In Romania a facut sport de performanta iar aici in Canada este personal trainer la Skydome.Am discutat problema asta si a promis ca nu o sa mai faca eforturi fizice ca inainte(alergat,greutati,etc).Inca odata va multumim foarte mult.

Numai bine si ganditi pozitiv!