Mamici de ianuarie - februarie (88)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Ramona, sa-ti traiasca micutza! sa se faca mare si sa fie sanatoasa!

Andrutza, linisteste-te! este normal sa fim sensibile si in sarcina dar mai ales imediat dupa nastere am inteles... si eu ti-as recomanda Magneziu cu vit. B6 (3/zi), eu asa am avut de la medic (el zicea ba chiar 4/zi) si m-au ajutat ENORM pe sistem nervos... adica n-am avut despresii decit in timpul cind le-am intrerupt ca asa m-a dus pe mine capul ca de ce sa mai iau, ca mi se parea mie ca luasem destule... si cum le-am reluat mi-am revenit de a 2-a zi, SERIOS! dar il poti intreba pe Tutunaru totusi - uite iti zic eu ca azi a fost de garda si mai este pe 23 -miercuri cind cica ma asteapta pe mine sa nasc . Dupa aceea nu mai e de garda decit prin martie, dar nu stiu exact. daca ajungi miercuri prin spital e ff posibil sa auzi de mine ca nasc / am nascut . te pup

multumesc fetelor pt. lamuririle cu kg, cum se dau jos! asa sa fie fetelor, ca si eu ma gindesc cu cite oi veni ac. de la nastere si sper ca prin alaptare de care nici nu vreau sa aud ca n-o sa pot face... sa mai dau jos din ele, urmind ca dupa ceva timp sa ma reapuc de gym la sala la care mergeam eu... desi cu timpul va fi o mare pb, dar vreau sa cred ca macar simbata si dumin. ii pot lasa pe mama soacra / sot cu bebe ca sa fac aerobica mea preferata.

meggy, nu stiam ca marii ginditori numiti de tine (mai putin Bruce ) erau in zodia Pesti... banuiesc ca e de bine?!!...

pupici

Eu si bibisor sapt. 41 (Ziua 1) in prelungiri
Dr. Tutunaru - ELIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Multe felicitari Ramona , sa va traiasca puisorul !
Vad ca astazi nu ati fost asa deactive , ce s-o fi intamplat ?
Noi suntem bine insa tin sa va spun ca Mandy doarme la mine pe burtica iar cand o pun jos se trezeste si plangesi nu mai vrea sa doarma . Ce sa-i fac?
Oana stiu ca necitesti din umbra si sper ca sunteti bine .
Viktoria nu e nici o problema sa va asteptam asa cum scriem la mamici de ian.-feb. asa bine putem scrie si aici . Dupa cum a spus si Oana mergem pana la capat .
Galaxy s-a mai incalzitla voi ? ai mai iesit afara ?
Va las ca mancarea e gata si trebuie sa manam , pa pa !

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 5 saptamani

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

quote:
Originally posted by lbelciug

Buna fetele,
am fost azi la dr si bineinteles, colul meu tot nu era sters. Asa ca, luni la prima ora voi merge pt declansare la spital, la Polizu.
Din cate am inteles, de la momentul instalarii perfuziei cu Oxitocina si pana la nastere pot trece cca 10 ore. Fetele, care ati facut declansare, la voi cate ore a durat?
Am emotii mari, mai ales ca nici sotului nu-i va fi permis accesul in sala de travaliu&nastere. :(
Va rog, da-ti-mi sfaturi, cele care ati facut declansare. Poate asa imi creste si mie moralul....

Draga mea, nu exista o regula la declansare. Unele femei reactioneaza la 2 ore, altele la jumatate de ora, altele dupa 12 ore, altele deloc( eu).
Fiecare organism e altfel, depinde enorm de intensitatea contractiilor. Eu de ex aveam contractii ( induse de perfuzie) f dese, chiar la 1 min, insa, nu ma dureau aproape deloc si din cauza asta ioc dilatare col.

Liviana - Kinder de 40+ sapt. :)
Dr. Conci Stelian - Polizu

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Ok Ladies, hai sa vedem cum stam cu matematica. Am nevoie de ajutorul vostru, mai ales al celor ai caror bebelusi au avut 3.600 la nastere. Spuneti-mi si mie, cat au luat in greutate bebelusii vostri in prima luna?
Irina mea avea azi 4,460 - imbracata si dupa mai multe mese. Pediatra mi-a spus sa o mai cantaresc o data maine dimineata, si doar in pampers, fara alte hainute. se pune problema sa-i bagam un supliment de lapte praf pe motiv ca nu ia destul in greutate. Mie mi se pare ca de la 3,400 cu cat am scos-o din spital a luat destul, dar pediatra calculeaza de la greutatea la nastere si atunci zice ca nu ar fi suficient. Voi (pediatrii vostri) cum calculati?

Anda, mama Irinei
http://community.webshots.com/user/andavutescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Witchie, pot sa iti spun cum a fost la mine cu kg. Deci la nastere a avut 3200, din spital a iesit cu 3000, la fix 4 sapatmini de la nastere avea 4100, iar la fix 6 saptamini - 4800. O alimentez mai mult artificial. laptic de la mine papa doar o data pe zi (stii reclama cu marmotele care fac masaj vacutelor ca sa dea lapte mult si bun... Io n-am nici o marmota sa imi faca masaj, asa ca n-am lapte destul

Leta si un bebe

Want my life back...

http://community.webshots.com/user/letadeea

Mergi la inceput

Shobo, nu te stresa cu kg, ca scapi de ele instant. Eu am plecat de la 50, am slabit la 47, dupa care am luat...21!

Acum am cca 55-56 si n-am tinut nici un regim, ca vreau sa mai am lapte... Multora nu le vine sa creada ca tocmai am nascut. O sa vezi ca odata cu nasterea lui bb te "usurezi" de mai mult de jumatate dintre kilogramele acumulate. Asa ca stai linistita. Singura problema e cu oasele bazinului - dureaza vreo 3 luni pina se retrag si deocamdata nu mai incap in toti pantalonii dinainte, dar asta e este. BB sa fie sanatos!

Leta si un bebe

Want my life back...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Alina Maria, si Ioan al meu tot asa facea, adormea la mine pe burta si se trezea daca il puneam in patut, pana cand am observat ca punandu-l sa doarma pe burtica ramane adormit

Mergi la inceput

Adita, dar eu stiu ca e pericols sa pui copilul sa stea pe burtica nesupravegheat. Cica "moartea subita a sugarului" are legatura cu asezatul pe burta (risca sa se sufoce sau ceva de genul asta)

Leta si un bebe

Want my life back...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lana spune:

Ibelciug,sa stii ca si eu sunt la fel de ingrijorata ca si tine.Si mie medicul vrea sa-mi faca declansare numai ca la mine colul nu e dilatat deloc,cu greu poate sa-mi intre un deget.Am o prietena care a facut declansare si mi-a zis ca la ea a durat f. mult pana s-a dilatat la 4 cm si i-a facut epidurala.
Shobo trebuie sa fii o norocoasa ca medicul ti-a dat toate garantiile ca va veni si el si anestezistul cand vei naste tu.In cazul meu,dr.mi-a zis ca el nu vine noaptea,iar in spitalul de aici din Galati,nu este decat un anestezist care stie sa faca epidurala si cine stie daca va veni si el daca eu voi naste noaptea.De aceea mie mi s-a propus declansarea cand colul e deschis 2 degete.Si in fiecare seara ma rog sa nu mi se rupa apa in noaptea aia.
Lana,40s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Witchie, eu am auzit ca-n prima luna bbeii tr. sa ia in medie 500 gr., deci tu nu cred ca ai probleme... Am o cunostinta a carei fetita a `pus` doar 300 gr in prima luna si a inceput sa-i dea supliment de lapte praf (o alapteaza).

Dana, Eric si Ruxi

Mergi la inceput