Mamici de ianuarie - februarie (88)
Raspunsuri - Pagina 7
amo2004 spune:
Felicitari Ixxi, Amaya, Ramona!!! Sa va bucurati de puiuti, sa fie somnorosi, mancaciosi si cu 0 colici (ca pe noi asta ne omoara acum).
Shobo, Viktoria, Liviana, Alibeta si cine a mai ramas, multa bafta!
Mona si bebe Mihai (13 ian. 2005)
http://community.webshots.com/user/monicabologa
andrutza spune:
FELICITARI NOILOR MAMICI, SA FITI FERICITE ALATURI DE BEBEII VOSTRI SANATOSI SI FRUMOSI !!!!
Gabiu, merci de raspuns, sper sa fie bine si la mine saptamana viitoare.
Fetele lui Tutunaru, va impartasesc si eu sentimentele de teama si neliniste cu privire la timpul doctorului nostru. Eu nu prea sunt bagacioasa de obicei si deja imi fac probleme daca sa il sun sa il intreb cand e de garda avand in vedere ca nu mai sunt o pacienta interesanta, ci doar una care are nevoie de un control mic. Ar trebui sa ma simt onorata si fericita ca la mine a avut timp sa se uite la cusatura chiar doua zile, nu una. In ziua externarii s-a uitat doar Dana. Sincera sa fiu, eu ma bucuram ca isi deschide cabinet, dar dupa ce am citit ce a scris Bestutza cu drumurile - faza la care rpoasta de mine nu s-a gandit - m-am nelinistit mai rau. Oricum, cert este ca oricat de ocupat ar fi, eu la bb2 nu apelez clar la altcineva.
Andrutza si Simonica ei draga (n. 17.01.2005)
http://photos.yahoo.com/andrapg
andrutza spune:
Am uitat sa va povestesc... Ieri am sunat-o pe doctorita bebitei mele sa ii spun ca are niste bubite mici pe obrajori si pe barbie, care nu ii trec de vreo 3 zile. Ea draguta mi-a spus sa trec pe la clinica si sa intru direct in cabinet, sa se uite putin. Zis si facut. Am iesit cu fata la plimbare, am imbracat-o bine, si am ajuns la clinica care este foarte aproape. Acolo am dat de cretina de asistenta, care a spus sa nu cumva sa intru inainte sa imi scoata fisa, ca toata lumea trebuie sa stea la rand - si erau ceva persoane, dar nici un bebe - si am asteptat asa un sfert de ora timp in care imbecila era in cabinet. Proasta de mine in loc sa intru, m-a pufnit un plans de nu m-am mai putut opri, mai ales ca imbecila tipa, nu vorbea, parca o batusem cu o zi inainte, si in consecinta am plecat spre casa. Am plans tot drumul, am mai plans si acasa un sfert de ora. Fetelor, nu e in regula, psihicul meu a luat-o razna rau rau de tot. Ma simt foarte prost ca nu am putut sa fiu altfel pentru fata mea...
Scuze ca am scris atat, aici se vede ca sotul meu nu e un bun ascultator
.
Andrutza si Simonica ei draga (n. 17.01.2005)
http://photos.yahoo.com/andrapg
crinuta spune:
Andrutza, bubitele de care zici sunt dermatita atopica( cred), si nu te-as sfatui sa te lasi pe mana oricui pt asa ceva. Cheama un medic bun acasa, de ce sa expui copilul la cine stie ce boli de acolo?
Crinuta si
Rayan
meggy spune:
In primul rind FELICITARI
celor care deja atzi nascut !
Sa va traiasca bebeii si sa va bucuratzi de ei ! Eu, din pacate, v-am descoperit .."un pic" cam tirziu, adica mai pe romaneste...prea tirziu. Sunt in sapt. 39 + 1 zi si deja am ajuns la capatul rabdarii, pt. ca DPN-urile mele erau 15, 17, 18 .02 iar estimarea nasterii de la Eco tridimensionala era 13 - 25,02, dar cu bataie spre 13. E prima nastere si am inceput sa fiu depresiva, mai ales cind citesc mesaje de genul: sapt.40 + 4...etc![]()
As vrea sa aud ce face Liviana, am senzatzia ca avem mai multe in comun, inclusiv spitalul.
Poate cineva sa ma lamureasca: vi s-au recomandat si voua ovule gen: Polyginax etc. preventiv, inainte de nastere (ma refer la nasterea vaginala)?
Apropos de zodii: stiai (Liviana) ca din zodia Pestilor au facut parte Einstein, Schopenhauer, Bruce Willis etc. Asta ca sa vezi ca nu esti singura care se oftica.....![]()
Viktoria spune:
Felicitari noilor mamici Amaya, Ixxi si Ramona. Sa aveti parte de copii frumosi si santosi.
Ramona am vazut pozele cu fetita ta, e tare simpatica si mai ales cu suzeta in gura si hainutele alea roz.
Fetelor va multumim pentru galerie.Insa stiti cum e cu
vin si ei cind vor. Deocamdata nici un semn la mine, ma plimb si eu cit mai mult, fac una alta in casa insa nimic.
Oricum joi merg la spital si voi vedea ce mai spun. Momentan sint in asteptare insa foarte linistita. Poate daca intru si eu in prelungiri ma voi stresa un pic. Oricum daca doriti puteti deschide deja subiectul pentru beblusi din ianuarie-Februarie. Eu nu ma supar deloc si cred ca nici Shobo.Oricum se pare ca mai sintem trei pe lista de asteptare dintre cele care mai scriem pe aiceea. Si oricum galerie ne puteti face si acolo la subiectul cu bebelusi. Miine dimineata ajunge mama la noi si imi e frica sa nu ma apuce acuma noaptea durerile caci sotul trebuie sa mearga dupa ea pina in Viena(40 de km).
lbelciug spune:
Buna fetele,
am fost azi la dr si bineinteles, colul meu tot nu era sters. Asa ca, luni la prima ora voi merge pt declansare la spital, la Polizu.
Din cate am inteles, de la momentul instalarii perfuziei cu Oxitocina si pana la nastere pot trece cca 10 ore. Fetele, care ati facut declansare, la voi cate ore a durat?
Am emotii mari, mai ales ca nici sotului nu-i va fi permis accesul in sala de travaliu&nastere. :(
Va rog, da-ti-mi sfaturi, cele care ati facut declansare. Poate asa imi creste si mie moralul....
Liviana - Kinder de 40+ sapt. :)
Dr. Conci Stelian - Polizu
lbelciug spune:
Meggy,
bine ai venit printre noi. Abia acum am vazut mesajul tau, asa ca-ti raspund. Ovule Poligynax mi-a recomandat chiar azi doctorul sa le iau seara inainte de culcare. Ele au rolul de a tine colul steril (preventiv), avand in vedere apropiata nastere pe cale naturala.
Daca te intereseaza mai multe despre Polizu, iata ce stiu eu: la sectia unde sef este dr Poiana (si unde voi fi internata eu luni dimineata), exista 4 rezerve mari (cu toaleta inclusa) fiecare cu cate 4 paturi. In aceste rezerve se desfasoara toate activitatile: travaliu, nastere, asistenta 2 ore dupa nastere. Intrarea e pe baza de cartela, deci numai personalul din spital poate intra si iesi de acolo. De aici eu deduc ca e cam nasol pt gravida in asteptare pt ca astfel asista la experientele celorlalte femei internate si va trebui sa "lupte" cumva ca sa nu fie influentata de eventualele cazuri mai grave. Viitorii tatici nu au voie de nici o culoare sa intre in aceste rezerve pt a se pastra un mediu septic.
Apropo, tu cu dr vei naste?
Liviana - Kinder de 40+ sapt. :)
Dr. Conci Stelian - Polizu
adita spune:
Ramona, felicitari!
Shobo, eu chiar nu mi-am facut griji pt cele 16 kg luate la sarcina asta. mi s-au parut chiar putine fata de cele 21 luate la celelalte doua sarcini. de primele 20 am scapat foarte usor, 10, imediat dupa nastere si inca 10 pe parcursul unui an, asta fara nici un efort din partea mea (regim, gimnastica). la a doua am luat tot 21 din care am mai ramas cu 10. peste astea s-au adaugat cele 16 luate la sarcina asta, si in afara de cele pe care le-am dat jos imediat dupa nastere, n-am slabit de loc. sunt cat o balena, si nu-i de mirare la cat de mult mananc in ultima vreme. oricum, n-am de gand sa raman asa, prin urmare m-am apucat deja usurel de putina gimnastica