Mamici de ianuarie - februarie (88)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Amary, zi-mi si mie ce tratament ti-a dat la Oftapro. Ti-a dat si tie Tobrex si celelalt? Ti-a spus sa le alternezi sau nu? Eu nu mai tin minte exact.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Multumesc Shobo pt incurajari. Sa dea D-zeu sa nasc maine ca as scapa de o mare povara! Va tin oricum la curent.
Pana una alta, hai sa ne mai relaxam cu un banc:

Un tip se duce la Vrei sa fii miliardar, si Virgil Iantu ii pune prima intrebare:
- Cat de adanc este vaginul sotiei dvs?
a) 10 cm
b) 15 cm
c) 18 cm
La care tipul raspunde:
- Pot sa sun un prieten?

Liviana - Kinder de 40+ sapt. :)
Dr. Conci Stelian - Polizu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Draga Cornelia iti multumim ca te gindesti si la noi care sintem pe ultima suta de metri cum s-ar spune. Lasa ca si daca nu poti sa-i dai laptic la scumpetea ta, e bine ca sa ingrasat si cu lapte praf si e mai cumintica si te lasa sa dormi. Sa stii ca si Doris avea niste gogosele la obraji si pe la 10 luni a inceput deja sa umble singura si a slabit. Acuma are un corp de sportiva, deoarece si face multa miscare.
Shobo da asa se pare ca sintem noi ultimele, sa stii ca eu nu ma stresez. Chiar azi am fost la medicul de familie pentru raceala mea si ma intrebat cind nasc. Sa minunat ca sint asa de linistita si nu ma agit. M-am intilnit si cu mama unui coleg de-a lui Doris si ma intrebat cum ma simt. I-am spus ca saptamina viitoare trebuie sa nasc, la care ea_Ma scuzati insa eu nu am stiu ca sinteti gravida, am crezut ca sinteti asa grasa. Nici nu stiam ce sa-i spun, sa rid sau sa o intreb daca e dusa cu pluta pe apa Dunarii.
Shobo am citit ieri in revista "Parinti" de la noi ce poti face cind astepti sa vina bebele si nu vine. Trebuie sa te relaxezi, sa vorbesti cu copilul si sa-l lasi sa vina. Asa ca nu te mai stresa atita cu anestezistul, sau cu medicul. Dumnezeu te va ajuta si pe tine sa scapi in pace.
Legat de dupa ce nasti eu pot sa va spun ca am asteptat la Doris pina ce au trecut cele 6 saptamini, am fost la control la medic si pe urma am trecut la actiune. Am facut ceva bun de mincare si eram asa de emotionati cu sotul ca si prima data cind am dormit impreuna. Am fost si eu taiata insa m-am vindecat repede si nu am avut si nici nu am problema cu cusatura. E foarte important ce doctor ti-o face si cum. De obicei aiceea te cos studentii, insa eu nebuna cum sint le-am spus in spital la prima nastere ca nu sint soarece de experienta si daca nu vine alt doctor ma ridic si plec in alt spital. Si stiti ceva, culmea ca au tinut minte si la nastere am avut un doctor foarte bun si dragut si cu experienta. Sper ca si de data asta va fi la fel. Oricum i-am avertizat. La noi azi e soare si zapada, insa de miine ninge din nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Buna, fetelor

Bestutza, eu am ales pediatra intrebind prietenele mele care au copilasi. La mine "in cartier" sint foarte multe fete cu bb-lusi si toti sint inscrisi la aceeasi doctorita (este medic de familie, dar are specializare de pediatru). Este foarte buna - m-am suparat eu putn la inceput ca nu mi-a raspouns doua zile la telefon si nu stiam ce sa fac cu bb mucios - dar e ok.
Este bine sa iti alegi un pediatru care locuieste aproape de tine si care raspunde la telefon oricind. Tu in ce zona stai? Si eu o vorbisem cu ea inainte de a naste, astfel incit, in prima seara petrecuta cu bb acasa a venit sa-l vada si ne-a mai zis ce sa-i facem.

Vorbisem si cu neonatoloaga din Elias (dr. Constantinescu), dar nu are cabinet privat si e si departe...

Crinutza, Tobrex costa cca 180 mii. Imi pare si mie rau ca n-am vb. mai mult ieri. dar curind se face cald si poate iesim toate cu carucioarele intr-un parculet.

In alta ordine de idei...am fost zi dimineatza la dr. la controlul de 6 saptamini. Era super-aglomerat (desi nu era de garda) si m-a apucat depresia . Totusi am scapat repde, multumita drei Dana, care m-a luat sa ma controleze repejor. Aveam o mie de intrebari de pus, dar intrucit in cabinet erau cite doua paciente odata (una se imbraca, cealalta se pregatea...) n-am apucat sa intreb mai nimic.

La intoarcere am tras o portie zdravana de plins in masina si ma gindeam la vremurile cind i-am devenit pacienta si cind nu era in halul asta de aglomerat si avea timp sa vorbim si sa-mi explice totul pe indelete.

Oricum, inca n-am primit verde pentru , tre' sa mai stau vreo doua saptamini. Mi-a zis dr. Dana ca o sa doara putin la inceput si mi-a atras atentia cu privire la contraceptie.

Leta si un bebe

Want my life back...

http://community.webshots.com/user/letadeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Da Viktoria, ai perfecta dreptate! chiar ca m-am linistit, am zis, fiindca am vb. cu dr-ul! acum ma duc la masaj aici aproape sa imi mai pun singele in miscare si merg un pic pe jos sa iau aer... ieri nu am iesit din casa si vreau sa iau aer caci ma simt si mai bine!... e psihic de fapt! exact asa ma gindeam si eu sa-i pun muzica clasica si sa vb. cu el cit mai mult, sa fim linistiti amindoi pt. ziua X.

multumesc de incurajari!

crinuta , ti-am trimis si eu un MP, multumesc!

Eu si bibisor sapt. 40
Dr. Tutunaru - ELIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Leta, te inteleg perfect in privinta dialogului cu dr-ul nostru!... desi eu il cunosc de abia din vara trecuta (iunie cred) nu era asa de busy nici macar atunci... a devenit asa cautat undeva inspre sf. anului trecut... si nici mie nu-mi place! dar asta e!... si eu am aceasi senzatie de parere de rau cind plec de la el, desi eu sint insistenta si ma duc cu lista de intrebari si o scot oricit de ocupat il vad... si nu plec pina nu obtin rasp. m,acar la cele mai imp. intrebari.

ma bucur pt. tine ca s-a redus perioada de abstinenta de la 3 luni cum iti spusese prima data la doar 2 se pare, nu? Bafta!

pupici

Eu si bibisor sapt. 40
Dr. Tutunaru - ELIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Shobo, ti-am raspuns. Haideti fetelor, curaj, scapati si voi de nastere si ne mutam toate la bebelusi de ianuarie februarie.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Da, Shobo, asa e, este foarte frustrant. Eu nici macar nu eram insarcinata cind m-am dus prima data la el si avea timp sa imi explice lucruri, ii puneam o mie de intrebari.

Mai rau e ca eu deja programez bb 2 si, zau, nu stiu cum o sa fac...
Si pina atunci, numarul pacientelor se va dubla sau tripla, cred ca n-o sa mai aiba timp nici sa doarma, d-apoi sa mai aiba grija si de mine... Si nici sa merg la alt medic nu prea-mi vine, pentru ca el ma cunoaste cel mai bine, stie ce probleme am avut in sarcina si la nasterea asta.
Chiar nu stiu ce sa fac, a devenit un motiv serios de stres...

A propos de bb2, mi-a zis dra Dana ca ar fi bine sa las macar un an intre nasterea de acum si momentul in care ramin din nou insarcinata. Oare de ce? Eu stiam ca sint suficiente 3 luni...

Leta si un bebe

Want my life back...

http://community.webshots.com/user/letadeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Buna fetelor!
AM intrat sa va spun ca

a nascut AMAYA !!!!!!

Bebe este mare,frumos si sanatos! Sa le traiasca bebe Andrei!!!

Mama de Lara Celine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Mersica mult Leta!

Si eu am avut o senzatie groazanica cand s-a terminat si stiam ca nu voi mai merge la spital! Inca mi-a bine pentru ca ma gandesc ca urmeaza controlul de 6 saptamani! Dar se pare ca de-abia o sa-mi revin si ma apuca iar depresia! Dar va veni primavara si osrel si iarba si ghioceii si bb va creste si vom iesi in aerul ala tare ! Abia astept! Dar toate astea vor fi pe fondul aacela de super multumire adusa lui Dumnezeu si DR MINUNE pentru clipele linistite, incurajarile, profesionalismul , rabdarea, omenia, credinta cu care slujeste VIATA!!

Ceea ce am inteles eu in tot acest timp de la acest OM este faptul ca nu exista ceva mai frumos decat creatia si sta in puterea noastra sa slujim creatia!

In momentul in care am ramas insarcinataa imi doream taare mult un singur copil si nu vedeam decat cum sa -i asigur totul si materialul mi se parea esential!
Dupa ce s-a nascut Tudor am inteles ca Dumnezeu a fost ata de darnic cu mine incat nici nu ma gandesc sa nu am inca unul cel putin! Si asta se datoreaza medicului nostru minunat!!

Si de asta cred ca suntem asa de !
Sotul meu spunea ca de fiecare data ca simte ca in preajma lui ii dispare orice apsare!
Probabil linistea si increderea simtim ca se pierde!
Si eu simt la fel aglomeratia ca pe o pierdere personal, pe de o parte, da pae de alta cred ca munca pe care o face e inreptata spre omani si fiecare din noi vom intelege sa facem in viata noastra si a celor din jur ceea ce a reusit el sa faca in vietile noatre!

Shobo , rabdare mama si...tutun!

Kita tu nu mai vrei sa ne vizitezi???

pe toate!!

Mergi la inceput