Mamici de ianuarie - februarie (88)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Buna fetele.

Ma bucur Shobo ca te mai gandesti si la mine. Inca nu am nascut si pe zi ce trece ma apuca disperarea. Azi implinesc 40s+4 zile, deci aproape ca Alibeta. Cu tot optimismul si rabdarea mea, simt ca nu mai rezist nici fizic si nici psihic.
Aseara am fost din nou la dr pt controlul colului si din pacate inca nu s-a scurtat de tot. Mai merg si maine. Daca nici pana maine nu voi fi pregatita de nastere, atunci luni dimineata ma internez in spital. Luni voi avea 41 de sapt., dar sper totusi sa nasc in weekend.
Nu zic mai multe, caci nu vreau sa le descurajez pe fetele inca in asteptare, dar imi este fff greu. In plus ma mai oftica si gandul ca BB-ul meu nu se va naste varsator, asa cum imi doream. Eu chiar detest zodia Pestilor, dar sper ca BB-ul sa aiba in caracter ceva influente din Varsator.
Amaya, iti tin pumnii!
Patricia, ai rezolvat cu furia laptelui? Sper ca ai rezolvat si ca nu mai ai temperatura...Mai da-ne de veste.

Va pup pe toate.

Liviana - Kinder de 40+ sapt. :)
Dr. Conci Stelian - Polizu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Amaya, Ixxi, succes!! sa decurga totul cu bine si bebeii sa fie sanatosi.

Multumesc fetelor pentru sfaturi. Azi mi-am revenit, nu mai am temperatura, nici sinii umflati sau durerosi, sint chiar foarte moi. Dar laptele cred ca totusi este f. putin, abia reusesc dupa o ora de pompa sa scot 10-15 ml...ma gindesc ca daca ar mai fi canalele infundate si ar fi lapte mult acolo nu ar fi acum sinii asa relaxati si moi.

PS. Liviana, multumesc. tu inca nimic???

Patricia
mamica de Rebecca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/album?.dir=167e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Fetelor la mine inca nici un semn ca ar vrea sa vina copilul. Aseara a facut si Doris febra si nu prea am dormit azi noapte din cauza ei, tuseste si acuma dimineata am fost la medic cu ea. A primit pt. o saptamina antibiotice. Eu am facut o otita si mi-a prescris niste picaturi pentru ureche, sper sa nu il afecteze pe bebe raceala mea. Acuma doarme Doris si sper sa-si revina pina luni.In rest bem acuma amindoua ceai si stam mai mult in pat si in casa la caldurica.
Fetelor va tinem pumni sa scapati repede, oricum la cezariana esti mult mai repede gata decit la o nastere normala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Viktoria, ma gandesc la tine si-ti tin pumnii asa cum si tu m-ai incurajat pe mine. la fel si pentru celelalte fete care sunteti pe ultima suta de metrii!!! Curaj si sa scapati repede.

Si noi suntem gogosica...am pus in 18 zile 500 grame!!!! Avem falcute si gusulita, sa speram ca dupa ce o sa crestem o sa scapam de ele si ne facem supla!
Cu laptele meu am pus-o in cui, si sunt extrem de frustrata din cauza asta. Dupa ce ca aveam foarte putin, acum mandra mea nu-l mai vrea nici pe ala....asa ca....Humana la greu!!!

Cornelia, Dan si Ioana-Alexandra (01.02.2005
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
http://www.alex.dan-cornelia.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

Crinuta, eu i-am dat Tobrex bebitei mele din a doua saptamana, ca avea niste bubite pe la ochisori se pare ca din spital. I-am dat cate 2 picaturi de doua ori pe zi timp de 4 zile, ca asa mi-a spus doctorita mea. De costat nu stiu cat costa, ca le-am primit pe reteta gratuita. Oricum, au avut efect, are acum niste ochisori frumosi foc si nu mai are nici o problema.

Fetelor, nu ma uitati cu sfaturile referitoare la . Si nu sunt singura care vrea sa stie. Macar daca puteti sa-mi spuneti daca doare tare.... Am innebunit de tot.

Andrutza si Simonica ei draga (n. 17.01.2005)
http://photos.yahoo.com/andrapg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Amaya, iti tinem pumnii.
Patricia, ce ciudat. din ce zici tu, inseamna ca nu prea ai lapte, dar in maternitate imi spuneau asistentele ca daca ai facut furia laptelui si s-au facut sanii pietroi, inseamna ca o sa ai lapte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

adita, la simptomele pe care le-am avut eu, m-am regasit exact la descrierea mastitei: stari de f. rau, ameteala, ca de gripa, de lesin, pluas febra mare si durere+sin umflat si dureros. Efectiv nu mai eram buna de nimic, iar ieri sotul meu a reinceput serviciul si a trebuit sa-mi chem o sora sa stea cu noi.
Din fericire nu s-au facut gilme si nici abces, ceea ce e foarte bine. Vom mai vedea, eu tot sper sa scot mai mult de 10 ml...

Patricia
mamica de Rebecca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/album?.dir=167e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelursu@k.ro spune:

Se pare ca sunt prima care s-a apucat de . Nu a fost durere mare, da nici nu m-a topit de placere. Eu am fost taiata destul de nasol si eram destul de stresata in timpul.... Mai exersam si speram sa fie mai bine.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Vad ca pe aici nu prea sunt probleme mari cu colicii!

Leta plizzz nu ma uita si pe mine cu povestea cu pediatrul!Ca pana manie cand ajung iar la spital, mi-am uitat externarea, sa vorbesc cu Tutunaru [oate stie el un pediatru bun pe care sa il iau extra circa sau ma rog cumva!!

Patricia,
Avem si noi poze pe aceeasi canapea!
Dar sa imi spuna si mie cineva care e procedura!!! Avem si noi poze cu bb Tudor!
Eu de cand cu colicii lui bb, i-am dat Babycalm parca de la Fares si eu beau cei de chimen , anason, fenicul si un pic de menta! BB s-a linistit , am intrerupt si Sab SImplexul ca are nemernicul ala de benzoat si daca nu e neaparat necesar nu i-l mai dau! Si aseara vrand sa vedem cu ce san sa incepem am stors un pic si m-am si speriat cand a sarit lapte la 20 de cm , jet continuu!
MA duc ca s-a trezit dumnealui si nu ii mai place in patut deloc , dar trebuie un pic"deportat" ca altfel ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Liviana, incep sa te inteleg zau!... si noi azi implinim FIX 40 sapt. si de miine intram in 41. inca nu mi-am pierdut rabdarea... dar sint pe cale cred! acum mi-am sunat dr-ul sa ma linisteasca ca anestezistu' ala va ajunge la timp orice moment al zilei/noptii va fi!... si m-a linistit! si ma bucur ca l-am sunat, ca altfel traversam weekendu' cu frica aiurea. si mi-a zis inca odata ca eu voi naste pe 23, cind chiar e si de garda . asa ca eu deja mi-am pus in cap 23 si gata! pina atunci mai am rabdare SIGUR! atunci vom fi la 40S si 5Z. poate ca si la tine o fi faza asta cu 5 zile peste, si deci nasti MIINE , ia sa-mi zici, ca poate te inscrii in curba lui Gaus . Si lasa mai treaba cu zodiile... ca sint convinsa ca influente sint din ambele mai ales daca vine miine, in prima zi de Pesti. si hai sa fim seriosi, eu am 5 zolegi la birou in Pesti si sint niste baieti ff buni, ff sufletisti, plus prietenul ff bun al sotului meu e in Pesti si e un tip ff de treaba si ok.

Bestutza, multumesc inca odata pt. tot ajutorul/sfaturi-nici nu-ti inchipui cit m-ai ajutat!... sint bucuroasa ca m-a linistit dr-ul nostru cu anestezistu' ca nu va fi nici o pb. si voi dormi si eu linistita pina miercuri pe 23.
acum deodata ma simt mult mai bine parca ca am vb. cu dr-ul -desi azinoapte nu m-am simtit prea bine si am avut insomnie vreo 2-3 ore, ceea ce eu nu aveam, nu depaseam o ora de nesomn si aceea odata/sapt. cel mult! dar... va fi bine!

Bafta multa Ixxi, Amaya si Liviana! va tin pumnii!

si tu Viktoria, nu-ti pierde rabdarea ca tb. sa mai stai cu mine pe aici pina miercuri-joi, vezi ca dr-ul meu insista ca eu voi naste miercuri si deja incep sa-l cred! asa ca ne vom face galerie noi 2 (caci acum mi-e cam clar ca vom fi ultimele)...

pupici

Eu si bibisor sapt. 40
Dr. Tutunaru - ELIAS

Mergi la inceput