Mamici de ianuarie - februarie (88)
Raspunsuri - Pagina 11
crinuta spune:
Exact Leta. Cand ma uit la Rayan nu mai conteaza nimic altceva. Problema kg e minora.
Stiu ca Ingerasu a botezat-o pe Bianca deja, acum vreo 2-3 saptamani parca.
Crinuta si
Rayan
Shobo spune:
crinuta, zi-mi si mie te rog care era treaba cu macul mincat in sarcina? ca eu tocmai m-am umflat de saleuri cu ff mult mac
si lapte dulce... si mi-au placut tare dar brusc mi-am aduc aminte de tine si nu mai stiu de ce nu era bun macul??? ce uituca sint mai
si acum ma gindesc ce-oi fi facut? il mai poate afecta pe bebe acum cu citeva zile inainte de nastere?
offfff
Eu si bibisor sapt. 41 (Ziua 2) in prelungiri
Dr. Tutunaru - ELIAS
Leta spune:
Shobo, inteleg ca vrei sa te inscrii si tu in clubul disperatelor?![]()
![]()
![]()
Adevarul e ca eu si Crinutza ne cam plictiseam singurele in acest club. Stai calma, nu se intimpla nimic daca ai mincat putin mac. Ideea este ca din mac se extrage opium, care este un drog. Dar e vorba de cantitati industriale, nu de bobitele de pe citeva saleuri.
...imi amintesc cum, speriata de Crinutza, l-am intrebat pe dr. Iosup daca faptul ca am baut Kinley (are chinina) il poate afecta pe bb. Si a facut un mare "mishto" de mine - il tin minte toata viata.
Leta si un bebe
Want my life back...
http://community.webshots.com/user/letadeea
aurelursu@k.ro spune:
Leto fatoooo, da chiar ca esti slabaaa!!! Eu am luat 17 kg si nu am dat jos decat 5. Oricum io mananc parca mai mult decat atunci cand eram gravida.
Andruzza trebuia sa intri peste capra aia de asistenta si sa nu mai plangi ca se supara si bb.
Si Stefan are bubitze si i-am dat cu triderm. Acu vad ca i-au trecut.
Stiti cumva pana cand o sa aiba colici, teoretic vorbind. Eu m-am saturat!!!!!!!!!!
Fetele care nu mai au lohii, mai aveti vreo scurgere ceva? Mie mi s-a oprit sangerarea pe la 5 saptamani. Am mai ramas cu o secretie albicioasa, sa fie candida oare? Nu mai am timp sa ajung la medic. Pot sa imi pun vreun ovul ceva?
pupici
lbelciug spune:
Buna fetele,
se pare ca la mine lucrurile se precipita. Desi la inceput nu eram sigura ce se intampla, acum m-am convins ca mi s-au rupt membranele, inca de dimineata. Efectiv ma scap pe mine din 10 in 10 min si uneori nu reusesc sa ajung la baie ca deja m-am udat.
Nu imi dau seama ce s-a inatamplat cu dopul pt ca scurgerile pe care le-am avut erau alb-galbui. Contractii nu prea am sau in orice caz nu regulate. Ma mai doare din cand in cand burta ca la ciclu, dar slab ca intensitate. L-am sunat si pe dr, dar din pacate are telefonul inchis. Cred ca va avea loc o
intre sotul meu si dr pentru ca ieri cand ne-am vazut cu el, a zis ca e disponibil pe mobil in orice mom. din zi si din noapte. Daca nu se indesesc contractiile si apuc ziua de luni atunci e ok, dar daca ma apuca durerile alea mari si n-am cum sa dau de el? Of, ce nasol!
Voi la cat timp ati nascut in cazul ruperii membranelor in mod natural?
Liviana - Kinder de 40+ sapt. :)
Dr. Conci Stelian - Polizu
Viktoria spune:
Ibelciug pei ce mai astepti daca ti sa rupt apa, mergi la spital ca nu e de joaca. Si stai culcata in pat deoarece bebele sar putea sa nu aiba destul aer. O nastere usoara iti dorim si asteptam vesti de la tine. Ei Shobo se pare ca acuma chiar ca am ramas printre ultimele .
Nu iti mai bate capul, macul nu ii face nimica rau la
.
PatriciaArdeleanu spune:
Liviana, cum zice si Viktoria, odata apa rupta, trebuie sa te duci la spital, nu sa atepti acasa contractiile!!
Nastere usoara, sper sa dai de dr tau!!!
tinem pumnii!!
Patricia
mamica de Rebecca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/album?.dir=167e
meggy spune:
Vaaaai , Liviana...ce mai BUCUR pentru tine !!!!!!!!!
Stai linistita, daca nu dai de dr. tau, vezi ca e Dr. Suciu de garda azi ! Du-te cu toata increderea ! Eu una stiu insa ca poate dura destul de mult intre ruperea membranelor si nasterea propriu-zisa....chiar si 1-2 zile. Ideea e ca in momentul in care contractiile sunt deja la 15 minute si dureroase, tu sa fii deja internata in spital ! SUPER! FELICITARI !!!
crinuta spune:
Shobo, macul alimentar e ok, insa sa nu mananci mult,si sunt convinsa ca ai mancat putin.
Vad ca Leta mai tine minte sperietura cu Kinley, nu de alta, dar am speriat-o si pe ea cu ce am citit eu despre chinina.
L-am intrebat si pe Nayel si mi-a confirmat ca e interzis in sarcina, dar ca de la un pahar nu se intampla nimic.
Ilbeciug, mama ce i-as face dr tau. Cum e posibil sa aibe tel inchis? Nu ai nr de fix? Trebuie sa il aibe cel de la spital.
Crinuta si
Rayan
Sabina spune:
quote:
Originally posted by Witchie
Ok Ladies, hai sa vedem cum stam cu matematica. Am nevoie de ajutorul vostru, mai ales al celor ai caror bebelusi au avut 3.600 la nastere. Spuneti-mi si mie, cat au luat in greutate bebelusii vostri in prima luna?
Irina mea avea azi 4,460 - imbracata si dupa mai multe mese. Pediatra mi-a spus sa o mai cantaresc o data maine dimineata, si doar in pampers, fara alte hainute. se pune problema sa-i bagam un supliment de lapte praf pe motiv ca nu ia destul in greutate. Mie mi se pare ca de la 3,400 cu cat am scos-o din spital a luat destul, dar pediatra calculeaza de la greutatea la nastere si atunci zice ca nu ar fi suficient. Voi (pediatrii vostri) cum calculati?
Anda, mama Irinei
http://community.webshots.com/user/andavutescu
Dr.Culcer (in care am cea mai mare incredere) calculeaza minimum 500 grame de la scadere(in cazul tau 3400)
Asa ca fata ta a crescut exceptional! Mai ales ca bebeii mai mari au tendinta de creste mai putin decat cei mici.
Felicitari!
Sa nu bagi supliment...ca te mananca dupa aia colicii!
Sabina si
Sofia Galagiawww.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi
Cele mai frumoase fete