Mamici de ianuarie - februarie (88)
Raspunsuri - Pagina 10
Shobo spune:
Leta, esti tare simpatica la faza cu marmotele
!... serios, ma gindesc sa-l fac pe sot marmota vreo citeva sapt. asa
... pt masaj!... desi el nu prea stie sa maseze... dar il fac eu sa stie
.
cit despre kg, m-ati mai linistit fetele, caci eu ma cam speriasem... vad ca stagnez la 16 kg acum de vreo sapt. probabil ca aici voi ramine pina la urma; macar ar fi bine si atit!
Lana, offf, saracutza de tine, sa stii ca si eu ma mai rog seara sa nu ma apuce atunci sa tb. sa-l deranjez noaptea pe dr... mai ales acum ca imi tot spune ca el ma asteapta miercuri sa nasc, de parca stie asa de sigur... dar ce zic, o avea nasul asa SUPER cum se spune si stie el ce vb... si nu numai de dr. imi e, ci si de anestezist ca nu vine noaptea!... dar va fi bine pina la urma, tot eu imi zic asa!
imi imaginez ca la tine e si mai si...din moment ce dr-ul ti-a zis ca nu vine noaptea deloc 
... offffff, ce dr-i fara suflet fata de o gravidutza si un bebe ce trebuie adus pe lume cel mai bine de catre cel ce l-a urmarit in sarcina!... vorbeste si tu cu bebe cum fac eu si roaga-l sa se pregateasca pt. travaliu de dimineata, asa cum fac eu
si sper sa ma inteleaga!
si roaga-te si tu la Domnul ca va fi bine! eu asa imi tot pun sperantele in El si sint sigura ca ma aude si va fi bine pina la urma! Doamne ajuta sa fie si la tine!
hai, capul sus si BAFTA!
pupici
Eu si bibisor sapt. 41 (Ziua 2) in prelungiri
Dr. Tutunaru - ELIAS
Leta spune:
Crinutza, da, pe fata am dat-o cu Elidel, la recomandarea medicului. Si a scapat-o de bubite imediat.
Pai putem sa ne intilnim (daca ne dau voie bebeii) sau pe yahoo messenger. Iti trimit pe PM Id-ul.
Leta si un bebe
Want my life back...
http://community.webshots.com/user/letadeea
crinuta spune:
Leta, si mie tot o pediatra mi-a recomandat Elidel. Tu ai luat-o pe gratis?
Mama, ma impusc. De ce nu mi=o fi spus desteapta aia de pediatra cat costa si ca se poate lua gratuit? Dupa ce ca a stat 10 min nu imi da nici informatii pretioase.
Crinuta si
Rayan
Leta spune:
Am pus poze noi cu My bebe.
Am reusit in sfirsit s-o fotografiez si cu ochii deschisi. [poza]
Leta si un bebe
Want my life back...
Shobo spune:
crinuta, ma tot ce se da pt. copilasi trebuie sa fie gratuit! asa ca intreaba-i pe oricare pediatru cind iti prescrie ORICE pt bebe sa-ti dea reteta gratuita! eu asa am facut si in sarcina, ma duceam la farmacia de linga noi si intrebam -asta se poate da gratuit pe gravide si aia intra in programul de pe comp si-mi spunea Da/Nu. si atunci ma duceam la dr-ul de fam. si-i ceream reteta gratutia cu ce aveam nevoie, adica ce-mi prescria Tutunaru (de multe ori chiar el mi-a zis mergi la cel de fam cu retetta mea si le iei gratuit!)... ca daca ne lasam pe grija celor de fam. sau pediatrilor..... 
nu ne dau astia mai nimik! si totul tb. facut cu tupeu, serios, eu asa ma duceam la cea de fam. si nu m-a refuzat niciodata ca o luam direct!
-si asa am de gind sa fac si cu pediatrul.
Dr. Tutunaru - ELIAS
Leta spune:
Iana, iti tin pumnii sa nasti ziua
Leta si un bebe
Want my life back...
crinuta spune:
Merci Shobo, e clar, sunt

Leta, e dulce foc Deea. Pune mai multe poze.
Crinuta si
Rayan
Shobo spune:
Leta, O SCUMPA CEA MICA! si te-am vazut pina la briu si pe tine... chiar ca esti supla de tot!... adica vad cureaua aceea neagra care cuprinde un mijlocel suplu tare, nu mai burtica deloc? mama mia... asa as vrea si eu
, dar, vom vedea! oricum felicitari pt fizic! si am vazut si rochita de nunta, ai fost tare moderna cu miniul in ftza si totusi o trena la spate... imi place!
uite, incerc si eu sa-mi pun citeva poze de la nunta- sa vedeti cde4 rochie am avut... iesita din standarde ![]()
pupici
Dr. Tutunaru - ELIAS
crinuta spune:
Shobo, am vazut-o pe Leta acum cateva zile. Chiar asa arata, nici nu zici ca abia a nascut.
Numai eu continui sa mananc dulciuri si nu mai reusesc sa dau jos, si mai am de dat vreo 13 kg jos. Offfffff
Crinuta si
Rayan
Leta spune:
Mai, fetelor, ma intimidati
. Ceea ce vreau sa spun e ca nu tre' sa ne facem probleme legate de greutate, ca pina la urma tot scapam de kg in plus. Important e ca bebeii sa fi avut in burtica noastra o locuinta confortabila, indiferent cite kg am pus pe noi.
In alta ordine de idei...voi, cele ce sinteti deja mamici, ce faceti cu botezul? Inteleg ca Adita a fost prima...
Leta si un bebe
Want my life back...