Mamici de mai-iunie 2005 (32)
Raspunsuri - Pagina 9
fran spune:
Pai, sa va fie de bine...
Eu ma "chinui" cu niste fursecuri, da' astept fetita e normal sa poftesc la dulce nu ?![]()
Magne B6 e bun, mi-a dat si mie tot pt.carcei, dar numai pana in pranz se poate lua, ca poate sa duca la insomnie...
Carcei tot mai am, se pare ca la mine e o problema de circulatie din cauza ca m-am ingrasat prea repede. De fapt si cu calciul si cu magneziul stau f. bine- cica lipsa la oricare dintre ele poate duce la carcei...
Oricum eu cu Magne B6 ma simt f. bine- dupa ce iau trei zile, nu ma mai poate enerva nimic...Asa ca Nefertari daca te simti si nervoasa poate chiar e lipsa de magneziu la tine...
Mie pt. circulatie mi-a dat Ginkofort- am vazut ca e bun si pt. hemoroizi- parca se plangea cineva pe aici...carceii n-au disparut de tot- da' eu sunt optimista(de la Magne B6
)
Pai cu atatea varsatoare, ce va mai mirati ca suntem asa scriicioase...
Mama e varsator- poate sa vorbeasca cu oricine, oricat si despre orice...
Fran si BB Patricia (?)
DPN 13 mai
mstroie spune:
Ce bine ca vorbiti de dulciuri, credeam ca am inebunit eu, in ultimul timp as manca numai dulciuri, ma gadesc la prajituri cu creme, frisca...., cu ciocolata nu prea ma omor, l-am speriat pe sot cand am fost duminica la cumparaturi mi-am luat tot felul de prafuri pentru creme, frisca.., abia astept sa vina week-endul sa ma pun pe facut prajituri + 1 cutie de 5l de inghetata de frisca cu cirese din care mancam in fiecare seara![]()
Mari
28+ saptamani
DAVID
nefertari spune:
toate fetele pentru sfaturi .
mihaelangl - daca analizele sunt bune , te simti bine in general , ai pofta de mancare - ar trebui sa te bucuri ca slabesti . Chiar zilele astea mi-a povestit cineva de o reactie asemanatoare a organismului in sarcina - cand a nascut avea corp de balerina , bb a fost sanatos .
Ai intrebat medicul ?
anky - lapte beau aproape in fiecare seara si vad ca nu tine .
sperantza - umbla si tu la coarda sensibila - "uite ce sexi sunt " , "vai cum misca bb", etc - si poate scapi de plapuma ![]()
fran - o sa incep sa iau MgB6 chiar de azi- din cate stiu asta regleaza si pofta de dulce . Ginkofort-ul pt hemoroizi se foloseste intern sau extern? ![]()
Si daca va lasati in baza varsatoarelor la scris - in afara de mine - restul fetelor sunt pasari rare . Asa ca nu mai dati vina pe noi ![]()
Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19
simonaeus spune:
Apropo de dulce.
Ieri am vazut un pliant de Carrefour care avea pe coperta un tort cu frisca.
Toata ziua am poftit la asa ceva, dar pe drumul pana acasa am uitat si deci nu mi-am luat.
Simona si bebe Anna
Luluku spune:
Terminati cu dulciurile.......! o sa facem carii doar ca le mentionam, daramite sa le mai si mancam...eu in fiecare seara trec pe la un magazin plin de bunataturi, si ma uit dupa colaci impletiti cu nuca, miere si stafide care sunt un deliciu, iti vine sa te tavalesti pe jos de placere, si nu au astfel de colaci, ma plimb in tot magazinul ca e mare, salivez de spala fetele alea pe jos

si plec...... Dar ma gandesc , ce fac daca intr-o zi or sa aiba colaci........? cred ca o sa pocnesc in magazin.....
Cat despre varsatoarele " vorbaretze" ,pai stati sa intru eu in concediu prenatal si nu o sa mai aveti loc de mine pe topic...ha ha
gabitzam spune:
Hai ca vin si eu ca toanta in tirg ![]()
![]()
![]()
Am o programare saptamina viitoare la CMU la dr.Iosup, dar imi dau seama ca nu mai stiu la care sediu !?!? Fetele care ati fost la Iosup la CMU, el face eco la sediul din Enescu sau sediul din Unirii?
O sa sun in cele din urma sa intreb, dar nu voiam sa se vada cit de imprastiata sint ![]()
![]()
![]()
Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 31.05.05
fran spune:
Vad ca de fapt se cheama GINKOR FORT.
Mie mi-a dat pastile, si pe astea la indicatii zice :"Este un medicament venotonic si vasculoprotector(creste rezistenta vaselor mici). Este indicat in tulburarile de circulatie venoasa ale membrelor inferioare si boala hemoroidala". Contraindicatii: hipertiroidie, hipertensiune. costa cam 250.000 - 30 de pastile.
Am vazut ca exista si Ginkor gel - asta e in jur de 220000, dar nu i-am vazut prospectul.
Eu de cand iau imi simt picioarele mai usoare seara, si mai putin intepenite dimineata, dar cate un carcel tot ma mai loveste...
Fran si BB Patricia (?)
DPN 13 mai
nefertari spune:
Multumesc fran !
gabitzam - eu am facut la cel de la Unirii . Lasa ca si eu uitasem ora 
Luluku - parca citezi din "Tiganiada" - era acolo un pasaj despre paradisul tiganilor - cu fel de fel de mancaruri de-ti lasa gura apa.
Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19
fran spune:
Gabitam eu in decembrie am fost la el la CMU la sediul din Unirea.
Am incercat sa ma programez la Piata Amzei si mi-au zis ca acolo nu mai face eco...
Asa ca mi-am adus aminte, zicea Mickyyy de niste servetele de unica folosinta pt. toaleta la spital- eu acolo (la CMU) am vazut ca aveau si de atunci tot caut prin Cora sau Carrefour si n-am gasit...
Fran si BB Patricia (?)
DPN 13 mai
Mickyyy spune:
quote:.
Originally posted by mihaelanghl
am uitat sa va spun ca merg la medic mereu am facut eco la 13 saptamani si BB-lul meu avea 500g doctorul mi-a zis ca este OK MIHAELA
poze
La 13 saptamani avea deja 500g????? Wooooow...bebita mea la 18 abia avea 200g. Eu cred ca e o greseala pe undeva, ori in mesajul tau, ori in rezultatele ecografiei, nu-i normal ca un bebe de 13 saptamani sa cantareasca juma de kilogram.
Mickyyy
si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii