Mamici de mai-iunie 2005 (32)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

m-am tampit la cap ...am vrut sa modific mesajul de mai sus ca scrisesem "92" de zile in loc de "(2"...si cand colo am tras un quote de toata frumusetea

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Simonaeus, mami, de ce nu stai tu linstita? Te iei dupa ce spune doctorul numai dupa cum il simte el la palpare? Pai daca ar fi asa, balauritza mea ar trebui sa aiba vreo 3 kile... Si fii sigura ca ii dai tot ce ii trebuie, ca doar de asta avem tot felul de griji: sa mincam lactate, fructe etc... El isi ia ce are nevoie din organismul tau, problema este ca putem noi sa raminem 'pe afara' cu vitaminele. Asa ca nu mai fi suparata si da-i cu portocale! Sa vezi tu ce uitam toate grijile astea dupa ce ne vedem cu bebeul in brate, sanatos si voios...

Androix, mitza a stat la motan doar o zi, dar a aranjat-o sigur, am dovezi . Dar se pare ca mai vroia, nesatula...

Nefertari, e bun si Magne B6, unei colege tot Badiu i-a recomandat, cred ca 2 / zi.

DPN 15 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

quote:
Originally posted by nefertari

Cloreta /Androix - dragele de voi Bine ca mi-ati adus aminte sa merg la masa - sarmalute , salata boeuf , ciorba de vacuta cu iaurt si prajitura !
Am fugiiiit !

Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19

Maaama, cat ai mancat! Eu am mancat la pranz file de salau la gratar, salata verde cu lamaie si paine. Si am desert o portocala si o banana. E drept, ca asta face parte din programul de limitare a daunelor

Simona, sa fim seriosi, la palpare...? Poate ca la palpare si-o da seama spre sfarsit, dar acum nici vorba.

lina, cu Alina (12.11.02) si BB (DPN 14.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Nefertari vreau si io salataaaaaa si sarmaleeeeeee
Daca tre sa iei chiar 200 de magneziu atunci trebuie 4 tablete de magne B6. Stiu ca abia ce le-am terminat.
Apropo de palpare: am inceput si eu sa il simt pe bebe cand ma apas asa finut ca mana pe burtica. Tati se oripileaza imediat : nu-l mai inghionti pe bebe! da ce el nu ma inghionteste pe mine?

Andreea 27 sapt.
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Gataaa ! Stati un pic - sa nu va sperii de tot .Asta e singura mea masa consistenta pe zi - FARA PAINE !!! Dimineata - un corn cu ciocolata sau 100 gr Fornetti si seara lapte si fructe . Exceptie fac in weekend cand scap ceva cicolata ,prajituri sau fursecuri .

simonaeus - daca era sa ma iau dupa medici la palpare Alex ar fi iesit de 5 kg - si el bietul a avut doar 3.800 . Depinde de cat loc ai in burtica , de cum se aseaza ........Chiar daca o sa aiba o greutate mai mica la nastere ai tu grija sa recupereze dupa .

Cornelia - tu spui de at.andreea , nu ? Parca pomenea de concediu .

Luluku - astea sunt vrajelile studentului - de maine.........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Fetelor, sunteti niste dragute. Multumesc mult.
Ati reusit sa-mi ridicati moralul.

Oricum voi merge si la dr-ul cu care nasc (cel de la Medicover), si-l intreb si pe el ce si cum.

Cat despre mancare buna... eu voi merge sa-mi iau o shaorma, iar diseara imi fac salata .
Sa va spun o reteta buna, daca nu cumva v-am mai spus-o: o salata verde, un ardei, o rosie, 4-5 masline negre, 2-3 masline verzi, ceapa verde (merge si fara),castravete, sunca (optional), branza feta (dar acum o inlocuiesc cu telemea), o cutie mica de smantana mai slaba, sare, verdeata de care preferati
Se face usor si repede.

Simona si bebe Anna (DPN 15-20 mai)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelanghl spune:

buna fetelor! eu probleme cu sarcina nu am dar altceva ma ingrijoreaza foarte mult - am sarcina de 20 saptamani citesc la voi ca va ingrasati cateva kg bune spre deosebire de mine care in loc sa ma ingras eu slabesc, am mai putine kg ca atunci cand am ramas insarcinata ,nu este o problema pt mine ca am de unde sa slabesc dar ma ingrijoreaza foarte mult acest lucru ,oare este motiv de ingrijorare? am uitat sa va spun ca merg la medic mereu am facut eco la 13 saptamani si BB-lul meu avea 500g doctorul mi-a zis ca este OK , am racit acum 3 saptamani si m-am internat in maternitate dar nefiind grav m-a tinut o zi si mi-a dat tratament : ULTROGESTAN, PRENATAL, si cateva supozitoare la nevoie, eu de atunci nu mai am nici o problema mai merg la control in luna martie si atunci mai fac un eco. Sa revin la subiect oare este motiv de ingrijorare ca nu cresc in greutate? va rog din suflet sa-mi dati un sfat , va multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Ma mai primiti si pe mine ? Nu sunt dezertoare, dar am avut o defectiune tehnica de la virushi.
Pt. completarea listei, sunt o scorpioanca, sapt. 26 +6 si 13 kg in plus dintre care 5 kg doar in ultima luna. Am o burta mare-mare dar asa e la gemeni, cresc voinicii mei si-i vad in fiecare saptamana la echo. Din cauza burtii grele ma doare spatele (lombar) si calcaiele, noroc ca oricum n-am voie sa merg decat f. putin. Sper sa-mi revin dupa nastere si sa nu raman asa ramolita.

Va pup pe toate,
Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by nefertari

Da,da,da - toanele nu ma ocolesc - mai ales ca circul cu 140 km / h in fiecare dimineata si seara . Mamaaaa si-mi vine sa-i dau un toc de bataie soferului sa ma tina minte .Plus frecusul inerent la serviciu .

Acasa o luam de la capat - Alex nu vrea sa invete engleza nici in ruptul capului , tati e cu moralul la pamant din cauza regimului de lucru .
Eu trebuie sa zambesc si sa multumesc pe toata lumea
Uneori imi vine sa-mi dau demisia, sa-mi iau familionul si sa fug in munti .
Singura consolare e insa si asta pe cale de disparitie pt ca in ultima vreme si-au facut aparitia contractiile si nu e de gluma .Mai ales ca nu vreau sa am copil nascut la 7 luni .
Mi-a placut ideea lui Luluku - despre declansarea travaliului - din pacate fara aplicabilitate - deh , cezariana bat-o vina .

De mancat mananc tot ce-mi pica in mana - deja m-am ales cu porecla de " mica termita " . Auzi - mica !!!!!!!!!!!

Ma bucur sa vad si mamici fericite - gen andreea.a care are timp de spectacole . Sa te gandesti si la noi !

De vreo 2 nopti ma chinuie un carcel - da' rau de tot si nu stiu daca sa ma apuc de baut calciu - nu de alta insa am predispozitie la cariere de piatra si la cata apa beau io - maxim 3 pahare/zi - toate sansele !

Iacata si cronica ! Daca imi mai aduc aminte - scriu !

Nefertari,bea vreo doua cani de lapte inainte de culcare,asa vei scapa de circei.

AncaDPN 08.05.05 28 sapt.si Bianca Melissa 02.02.03

http://community.webshots.com/user/anky2100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sperantza nu moare spune:

Buna tuturor, mamici cu burtici

Cred ca nu scapa nici una din noi de reprize de nervi, pe mine ma apuca sistematic seara, probabil ca sunt obosita, cine stie. Uneori o dau in plans si nu ma mai pot opri.

Da mickyyy eu sunt balanta, si nu e vorba ca suntem echilibrate, se pare doar ca tindem spre echilibru, suntem doar semne de aer, deci orice adiere inclina talgerele. Sunt si poeta acum

Eu, am intrat in saptamana 23 (pentru listuta cu kg nu stiu cum ati considerat cele implinite sau saptamana in curs) si 8 kg.

Nefertari, cred ca orice forma de magneziu e buna, am vazut deja ca ti s-a raspuns

Ce ne facem fetelor cu tatii astia, au grija de puisori ceva de speriat. pe androix n-o lasa sa-l inghionteasca si al meu ma obliga seara la televizor sa stau infofolita in plapuma cand mor de cald. Eu seara am program de aerisire si stau in chiloti sau in costumul evei si mi-e asa de bine cu burta-n sus, si tati nu si nu, si ma-nveleste cu plapuma pana-n barbie

Am inceput sa scriu mesajul asta acum cateva ore, dar de la serviciu se munceste....si nu mai vorbiti de mancare ca mi-e foameeee!

Sperantza nu moare
DPN 26 iun 2005

Mergi la inceput