Mamici de mai-iunie 2005 (32)
Raspunsuri - Pagina 6
mikka spune:
Neatza, fetelor!
Sagetator...
Mikyyy, s-ar putea sa-ti iau astazi locul la capitolul 'cearta cu toata lumea' pt ca pisica mea (inca mai e a mea) a intrat in calduri, si ne miorlaie de 3 nopti... Asa ca m-am trezit cam din 2 in 2 ore, intr-un concert de cotoieli de-mi venea s-o arunc pe geam... Si am mai si dus-o la motan, dar se pare ca nu i-a ajuns... Partea frumoasa este ca o sa avem pui cam in acelasi timp, desi n-o s-o mai pastrez pina atunci.
DPN 15 mai
mikka spune:
Nefertari, pt carcei ia magneziu efervescent 200 mg, 2/zi. Asa mi-a recomandat Badiu, si mi-e tare bine cu el.
DPN 15 mai
nefertari spune:
Mickyyy - se poate ca Malina sa fie speriata , daca se exclud toate celelalte posibilitati ( vreo durere ascunsa , inceput de boala sau dintisori ) 
Cloreta - palpitatiile au fost ceva "normal" la prima sarcina . Vezi sa nu fie cumva de la tiroida .Cand te apuca- mananca ceva dulce si stai linistita .Daca inca bei cafea - renunta . Observasem ca erau o serie de dulciuri - in special cele care contineau aspartam de la care aveam palpitatii .
Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19
nefertari spune:
mikka - nu bate pisica (hehe - ce rima am facut ) - ca stie ea ce stie - te pregateste pt trezitul noaptea .
Da' Magne B6 n-o fi bun - ca am in casa si parca n-as mai da bani pe medicamente ??
Mickyyy spune:
quote:
Originally posted by carolinah
Mickyyy, sunt alaturi de tine la treaba cu urlatul noaptea. Alina nu a dormit o noapte intreaga pana la un an si jumatate, de ne-a innebunit. Se trezea de 2-3 ori pe noapte. Si pana la un an si 2 luni i-am dat sa bea lapte noaptea, desi dr Culcer mi-a zis sa nu mai fac asta. Pai sigur, sa nu mai fac si sa se scoale in loc de 2 ori de 4? Dar am dezobisnuit-o usor, usor. In noptile de maxima agitatie i-am dat (de data asta la avizul dr Culcer) Sedibimbi, un fel de calmant natural din miere, tei si musetel, special pt bebei. Il gasesti la farmaciile Helpnet. Dar daca e de la dinti (si e f posibil la varsta asta, si noi am avut la greu) da-i Nurofen siropel pt copii o lingurita si se calmeaza rapid. Iti dai seama daca ii dau dintii palpand usor gingia. La noi Calgel-ul si Dentinox-ul nu au ajutat la nimic. Pot spune insa ca dupa un an si jumatate am dormit neintorsi o noapte intreaga, mai mare placerea. In primele nopti ma duceam sa vad daca mai respira, ca nu imi venea sa cred ca doarme asa.
Rabdare, ca trece. Si apoi vine bebe 2 si o iei de la capat. Dar eu ma consolez cu faptul ca nu am apucat sa ma reobisnuiesc cu ceva comod (nu pampers, nu biberoane, nu varsat in masina, nu mizerie la masa etc) si ca in 2-3 ani avem 2 copii maricei, apropiati ca varsta, care se joaca frumos impreuna si isi gasesc preocupari comune si se iubesc la greu. Si poti sa pleci cu ei in concediu si sa te bucuri de concediu, si ai terminat cu planning-ul familial si cu ingrasat/slabit si cu sarcini samd la o varsta rezonabila.
Carolina, cu Alina (12.11.02) si BB(DPN 14.05.05)
Interesant, poate o sa-i caut si eu calmantul ala ca de mult visez la o noapte dormita cap-coada......
In rest, asa e si fie-mea, recordul de somn l-a avut acum cateva luni, 7 ore ne-ntoarsa...o singura noapte, bineinteles. Au mai fost vreo 3-4 nopti in care mi-a dormit 5 ore fara pauza iar in rest, la 2-3 ore trezirea sa pape. Insa atat timp cat se trezea, bea o gura doua de lapte si adormea la loc, nu era problema...deja ma invatasem....desi sincer eu nu mai stiu cum e sa te pui seara la 10 in pat si sa te trezesti dimineata la 8-9. N-am stat pana acum nici o noapte despartita de fata (sa zici ca am pasat-o la vreo bunica sa pot dormi si eu ca lumea). Insa acum nu stiu ce are, am zis si eu ca sunt dintisorii, dar i-au mai iesit 2 si n-a facut atat de rau. Si am acasa o intreaga farmacie, nurofen, calgel, tantum verde, panadol. Degeaba, cand e de la dintisori tine gurita deschisa si ma lasa sa-i masez gingiuta, se vede ca o linisteste, dar cand nu-i de la dinti urla ca din gura de sarpe cand ma vede cu calgelul sau cu solutia de tantum verde in dreptul gingiutei.
Insa ma consolez cu ideea ca pana s-o marita ii trece

. Oricum, stiu ca o sa ma mai astepte 2-3 ani de cosmar, daca nu cumva mai multi
Hai ca am mutat discutiile despre bebelusi la mamici....gata...promit sa nu mai deviez de la subiect
Mickyyy
si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
Mickyyy spune:
nefertari, si eu m-am gandit la asta, c-o avea saracuta cosmaruri...insa prea des se-ntampla in ultima vreme, si nici daca o iau la noi in pat nu se linisteste. Asa ca am cam exclus si varianta asta. Astept sa mergem maine la analize si vom vedea daca are ceva sau sunt doar inchipuirile mele.
Mickyyy
si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
Cloreta spune:
Cand mai facem analize fetele? Mie mi-a zis doctorita ca pe la sapte luni, asa e?
Si noi mergem azi la teatru:)
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos
nefertari spune:
Cam asa Cloreta - intre 7 - 8 luni se repeta analizele facute in primul trimestru - cele gratuite (ca nu stiu cum sa le spun altfel)
Androix spune:
Saliuuu
Mikka, pisica s-ar putea sa ti-o fi luat-o cu mult inainte. Ele nu "gravidesc" decat 6 saptamani. Cat a stat la motan? Eu pe a mea am lasat-o cateva zile si nopti. S-au "alergat"
in mai multe reprize. Si le-a placut tare mult
Asa de mult ca mi-a facut 3 pui de mitza frumosi foc pe care nu-mi mai venea sa-i dau.
Eu ma tratez acum cu o ciocolata 
Andreea
27 sapt.
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!
Cloreta spune:
Nefertari s-ar putea sa ai dreptate, hmmm. La cafea nu am renuntat pentru ca am tensiunea mica, in general am avut 10 cu 5 p perioada sarcinii iar acum la ultimul control aveam 9 cu 5!!!
Inainte de sarcina dac nu beam cafea ma durea capul, acum beau doar una dimineata oricum, la birou nu mai beau.
De ducliuri ce sa mai ci? De vreo luna nu e zi de la d-zeu sa nu mananc ceva cu ciocolata. Chiar acum mananc o Poiana cu alune si stafide:))
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos

(DPN 14.05.05)