Mamici de mai-iunie 2005 (32)
Raspunsuri - Pagina 5
Luluku spune:
Neatza fetelor.......la mine nu a fost cu legume si apa multa ci cu multe bunaciuni cu ciocolata si crema......dar surprinzator nu m-a marcat foarte tare...dimpotriva 500 g mai putin ca ieri dimineatza, pentru ca ciocolata a avut un efect foooooooaaaaaaarte racoritor hi hi hi......
Dar de sambata , o sa imi umplu frigiderul cu bunaciuni gen fructe si legume........ si branzica.....
Totusi azi sunt tare suparata, ca in loc sa ma bucur ca intru si eu in concediu de odihna ( luat nu ca sa ma odihnesc ci ca sa invat ptr 3 examene groaznice )aflu ca colega care trebuia sa imi tina locul este subit bolnava si nu vine azi..si ii tin eu locul..sper sa isi revina, si sa vina la birou maine, ca altfel s-a dus naiba si concediu si examene
carolinah spune:
Eu am pus la toata lumea saptamanile de sarcina deja implinite. inlcusiv la mine. Si nu le calculez eu, ci le iau de prin mesaje. Ca atare, daca exista nemultumiri, va rog sa-mi scrieti clar: xuleasca, aa, b, unde aa sunt saptamanile si b kilogramele.
Gabitza, iertare. Te pun acum.
lina, cu Alina (12.11.02) si BB
(DPN 14.05.05)
Cloreta spune:
Scuze, Gabitza, am vazut dupa aceea 
Vai, am pierdut si socotelile :))))))))))
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos
Mickyyy spune:
Neata burtici!
Hai ca mi-am mai revenit, ieri eram un car de draci (si s-a vazut si din postarile mele, cred ca am reusit sa ma cert cu toata lumea), tocami ce-mi laudasem pediatra c-o zi inainte....am fost de dimineata la ea cu fata la control sa vad ce are de plange noaptea si ea o tinea una si buna ca fata n-are nimic, ca a luat bine-n greutate, ca arata bine, ca ziua e cuminte, deci asa e ea, un copil mai problematic noaptea. Acu nu stiu daca eu oi fi fost paranoica sau doctorita chiar avea dreptate, dar sunt cu nervii intinsi la maxim....de vreo cateva zile dorm 5-6 ore (cu mult noroc) pe noapte, si alea cu pauze. Iar in rest, program de urlete la greu. Cred ca inca o saptamna si imi emigreaza vecinii
, saracii nu stiu cum suporta reprize de plans la 4-5 dimineata. Nici cand era mica nu plangea in halul asta...se trezeste noaptea si-ncepe sa urle, direct, fara nici un fel de preludiu. Ba mai scanceste si-n somn. Or fi dintisorii, or fi cosmaruri, habar n-am...o sa merg sa-i fac analizele maine si astept sa vad ce se mai intampla.
Si acum ca mi-am tras si eu portia de vaicareala, hai sa revin la oile noastre.
Eu mi's Balanta, parca am mai vazut una pe listuta (speranta, daca nu ma insel), dar sincer nu prea mi se pare ca's echilibrata, oricum nu in momentele astea.
Kilograme am luat vreo 6-7 (din pacate nu stiu cate aveam cand am ramas gravida, stiu doar ca acum am ajuns la 75).
Si sa ma picati cu ceara daca stiu in ce saptamana sunt...dupa UM ar trebui sa fiu la fel ca monu, insa cum conceptia a avut loc vreo 10 zile mai tarziu decat era normal.....habar n-am...22....23? Oricum nu mai conteaza....vad eu cand se-apropie sorocul, pana atunci n-are sens sa ma agit.
gabi, daca vrei sa modifici pe listuta, la mine DPN-ul e 22.06.2005 , mult mai tarziu decat cel calculat dupa UM.
crissi, n-am de ce sa te iau de par, n-am zis nici sa goliti frigiderul, nici sa tineti regim, am zis doar sa mai rariti discutiile astea despre kg, ca in sarcina oricum se pun si tin de metabolism mult mai mult decat tin de ce mancati si la ce ore mancati.
Cloreta, hai sa vorbim despre depresii

?? Voi n-aveti momente in care nimeni si nimic nu va intra in voie? Ca eu am din ce in ce mai multe in ultima vreme si nu stiu cum sa le depasesc. Stiu ca's ciufuta da nu ma pot abtine....scot niste perle de ma minunez si eu dupa.
Mickyyy
si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
Luluku spune:
Mickyy , stiu cum e treaba cu ciufutzenia...si eu sufar de ea...parca nu imi poate intra nimeni in voie...si dupa aia, mai grav, tot pe mine ma apuca plansul, de bocesc vreo ora

mamaruta spune:
Micky, sa fi atenta daca Malina se uita la TV.Daca se uita, asta se poate sa fie cauza urletelor de noapte. Pupam Malinuta
Mihaela
,
Mara si 
Cloreta spune:
Hai ca am facut calculelele: suntem in saptamana 26, ei acu' parca e mai bine cu kg luate :))))))))))
Mikkky, depresii? Draga de tine, ai si pe scumpa aia mica acum cu plansetele, eu nu cred ca esti ciufuta de fel.
Eu nu pot sa spun ca am depresii, mai am zile cand ma necajesc, ma enervz pentru cate ceva dar imi trece repede. Singura persoana la care mai fac fitze cateodata e tati:))
In rest, sunt un om vesel, rad destul de mult, sunt optimista....poate d-aia am trecut usor de pragul de 30 de ani hahahah. Ce ma mira cand ma intreba lumea cum ma simt!
Fetelor, eu am inceput sa am palpitatii si nici macar nu iau pastilele alea Gynipral, mai am doar cateva Materna si No-spa iau doar cate una pe zi.
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos
ade_x spune:
Buna dimineata fetele,
Cred ca va sunt straina multora, adevarul e ca am fost cam lenesa... sau prea ocupata... nici eu nu stiu ce sa zic.
Sunt si eu pe lista voastra, si va multumesc ca nu m-ati expulzat, desi as fi meritat-o. Acum bebe are 25 de saptamani, n-a vrut sa ni se arate in toata splendoarea lui, ca sa vedem ce este, poate sambata cand merg la o alta ecografie.
Despre starile mele, trebuie sa subscriu la ce spunea Mickyy... Sunt ciufuta, inexplicabil... trec de la una la alta, de la ras la plans de la calm la nervii cei mai adevarati, de-mi vine sa musc din interlocutori. Noroc ca ma intelege lumea... las-o saracutza ca e gravida, ce sa faci? o sa-i treaca...
Sper sa fiu in stare sa scriu si eu mai mult, acum cred ca o sa fiu mai linistita. Nu de alta, dar m-am hotarat sa nu mai ma prinda noaptea la serviciu, acasa am terminat cu santierul... asa ca sunt un pic mai linistita si mai libera.
Va pup si va urez toate cele bune...
carolinah spune:
Mickyyy, sunt alaturi de tine la treaba cu urlatul noaptea. Alina nu a dormit o noapte intreaga pana la un an si jumatate, de ne-a innebunit. Se trezea de 2-3 ori pe noapte. Si pana la un an si 2 luni i-am dat sa bea lapte noaptea, desi dr Culcer mi-a zis sa nu mai fac asta. Pai sigur, sa nu mai fac si sa se scoale in loc de 2 ori de 4? Dar am dezobisnuit-o usor, usor. In noptile de maxima agitatie i-am dat (de data asta la avizul dr Culcer) Sedibimbi, un fel de calmant natural din miere, tei si musetel, special pt bebei. Il gasesti la farmaciile Helpnet. Dar daca e de la dinti (si e f posibil la varsta asta, si noi am avut la greu) da-i Nurofen siropel pt copii o lingurita si se calmeaza rapid. Iti dai seama daca ii dau dintii palpand usor gingia. La noi Calgel-ul si Dentinox-ul nu au ajutat la nimic. Pot spune insa ca dupa un an si jumatate am dormit neintorsi o noapte intreaga, mai mare placerea. In primele nopti ma duceam sa vad daca mai respira, ca nu imi venea sa cred ca doarme asa
.
Rabdare, ca trece. Si apoi vine bebe 2 si o iei de la capat. Dar eu ma consolez cu faptul ca nu am apucat sa ma reobisnuiesc cu ceva comod (nu pampers, nu biberoane, nu varsat in masina, nu mizerie la masa etc) si ca in 2-3 ani avem 2 copii maricei, apropiati ca varsta, care se joaca frumos impreuna si isi gasesc preocupari comune si se iubesc la greu. Si poti sa pleci cu ei in concediu si sa te bucuri de concediu, si ai terminat cu planning-ul familial si cu ingrasat/slabit si cu sarcini samd la o varsta rezonabila.
lina, cu Alina (12.11.02) si BB
(DPN 14.05.05)
nefertari spune:
Da,da,da - toanele nu ma ocolesc - mai ales ca circul cu 140 km / h in fiecare dimineata si seara . Mamaaaa si-mi vine sa-i dau un toc de bataie soferului sa ma tina minte .Plus frecusul inerent la serviciu .
Acasa o luam de la capat - Alex nu vrea sa invete engleza nici in ruptul capului , tati e cu moralul la pamant din cauza regimului de lucru .
Eu trebuie sa zambesc si sa multumesc pe toata lumea 

Uneori imi vine sa-mi dau demisia, sa-mi iau familionul si sa fug in munti .
Singura consolare e
insa si asta pe cale de disparitie pt ca in ultima vreme si-au facut aparitia contractiile si nu e de gluma .Mai ales ca nu vreau sa am copil nascut la 7 luni .
Mi-a placut ideea lui Luluku - despre declansarea travaliului - din pacate fara aplicabilitate - deh , cezariana bat-o vina .
De mancat mananc tot ce-mi pica in mana - deja m-am ales cu porecla de " mica termita "
. Auzi - mica !!!!!!!!!!!
Ma bucur sa vad si mamici fericite - gen andreea.a care are timp de spectacole . Sa te gandesti si la noi !
De vreo 2 nopti ma chinuie un carcel - da' rau de tot si nu stiu daca sa ma apuc de baut calciu - nu de alta insa am predispozitie la cariere de piatra si la cata apa beau io - maxim 3 pahare/zi - toate sansele !
Iacata si cronica ! Daca imi mai aduc aminte - scriu !
Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19