Mamici de mai-iunie 2005 (32)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Si eu ma chinuiam sa ascult cu stetoscopul de prin sapt 22 cred si imi auzeam doar matele aseara mi-am incercat norocul si am plimbat stetoscopul pe burtica pana cand am auzit un vum, vum ca la dopler. deabia de aseara se aude. mai devreme nici o sansa. am crezut ca a fost coincidenta si pe la 23.00, aseara, am mai incercat o data si s-a auzit. cu ocazia asta a auzit si tati. asa ca daca aveti rabdare plimbati stetoscopul pe burtica pana auziti vum, vum. daca incercati sa ne spuneti si noua! apropo care este ritmul normal de bataie al inimii pe la sapt 23-24?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Neata burtici!
Vorbarete, vorbarete. Eu ieri am avut multa treaba nici nu mi-al luat la revedere, am plecat in viteza ca aveam bilete la taetru.
Isto pt nume de bebe www.behindthename.com; www.babynameworld.com

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Isto, te-am trecut cu baietel in lista. Cind te hotarasti la nume, il trec acolo.
Scorul 29 baietei - 23 fetite

Dupa lupte seculare, am reusit si eu sa aflu de ce nu puteam pune poze in album aici pe DC, desi indeplineau toate conditiile. Pentru ca eu folosesc Mozilla ca browser. Din IE a mers. Dar nu scrie nicaieri asta. Noroc ca a dat cineva un raspuns la probleme tehnice. Ca adminul nu mi-a raspuns la mail-ul prin care intrebam care-i buba si dupa ce am intrebat de citeva ori am renuntat.

Am reusit dupa atitea luni sa racesc. Nu e foarte grav, dar tusesc putin si curge nasul mai mult ca de obicei. La birou este ingrozitor de cald, dar pe coridoare este frig. Cred ca diferentele astea de temperatura m-au doborit la final. Bag cu ceaiuri acum, dar sint cam dizzy oricum. M-as baga in pat si as dormita. Bine ca e zi scurta azi.

Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaeus spune:

Anky, sa stii ca eu am glumit cand am spus ca trebuie sa va pazeasca tati.
De fapt am vrut sa va fac un compliment ca sunteti doua fete frumoase.

Monu, super treaba cu stetoscopul, desi ma gandesc ca pe bebe al nostru l-a ascultat ieri cu stetoscop special.
Oricum, ceva ai auzit tu, fiindca noi nu avem pulsul asa de mare.

Simona si bebe Anna (DPN 15-20 mai)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

eu cum sunt obsedata ca bb sa fie bine urmaresc zilnic cum se misca, cat, la ce ora. acum ca pot sa ii aud inima cred ca ii fac tabel de monitorizare a nr de batai / minut. stiu ca sunt stresanta si il zapacesc pe bb dar nu pot sta linsitita pana cand nu o vad afara si sa vad eu ca e bine. chestia asta e ca stand acasa alta treaba nu am decat sa vad de bb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna fetele, spun si eu prezent pentru ziua de azi. Ieri am stat acasuca si pentru ca ma plictiseam am inceput sa fac curatzenie prin casa. Cred ca am fortzat un pic in baie ca ieri seara ma durea burtica in partea dreapta, iar de buric parca ma tragea cineva asa de rau ma intzepa. Azi noapte nu am putut dormi pe partea dreapta ca ma durea, cred ca in partea aia are capushorul bebitza, dupa cum am vazut eu la ecograf. M-am hotarit sa stau cuminte, sa nu fac mai nimic prin casa.
Asha ca va sfatuiesc si pe voi sa avetzi grija de burtici.
Aaaaaa, vorbitzi cam mult de mincaruri, nu ca eu n-as minca, dar covrigei cu mac si alte minuni care se fac la noi, aici ... nu se gasesc.

Daniela si micutza ISABELLA din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Hai mai, fetelor, nu mai vorbiti toate odata ca ma ametiti!

Ce-i amorteala asta aici? Deja e weekend si eu nu stiu? Ia, treceti la apel si semnati condica.

Gabitza si bebe Andrei Stefan DPN 31.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

gabitzam - ai grija de tine ! Ceaiul cu lamaie sa traiasca !

monu - lasa bb in pace ca o sa iasa stresat .

Chiar m-ati facut curioasa cu stetoscopul - cu prima ocazie o sa incerc . La fel si cu echo - habar nu mai am cum sta copila in burta si tare as vrea s-o vad .
Am facut poze cu burtica !!!!!!!!! O sa le pun mai tarziu .

Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Neatza! Sau ma rog...

Vineri fiind, si fara chef de treaba, m-au apucat meditatiile... Tot citesc cate griji ne facem acum, cum ne speriem de orice crampa, cum stam si masuram fiecare miscare a lui bb... Si mi-am adus aminte de un pasaj tare haios din cartea 'Cel mai simpatic ghid de sarcina', in care autoarea (care are 4 copii) spune cam asa: daca primul copil scapa suzeta, o iei si o sterilizezi; daca al doilea copil scapa suzeta, o speli cu apa calda; daca al treilea copil scapa suzeta, o stergi de mineca si i-o dai; daca al patrulea copil scapa suzeta, trebuie sa si-o recupereze singur din gura cainelui... Mie mi-a placut tare mult, si nu cred ca e departe de adevar... Poate mamicile cu mai multa experienta sa ne spuna...

DPN 15 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Mi-e o leneeeeeeeeeeeeeeee :)))
Aseara am fost la teatru, am venit foarte relaxata, am dormit ca un pui. Gabitza la voi e zi scurta? Noi nu avem asa ceva:( Si asa as vrea sa plec si eu mai devreme.
Maine, program administrativ ca de obicei, duminica vom merge la un prieten in vizita si o sa fac spaghete bologneze si o sa jucam remmy.

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos

Mergi la inceput