Mamici de mai-iunie 2005 (32)
Raspunsuri - Pagina 11
Luluku spune:
Fetele, va pup tare dulce, va urez un week-end placut si o saptamana ( cea care urmeaza) cat mai placuta... Eu mi-am luat concediu ca sa invat ptr niste examene urate rau de tot...si o sa ma intorc pe 28 februarie...sper sa va mai gasesc...ca la ritmul in care scriem cine stie la ce numar ajungem... O sa imi fie tare dor de voi!

sperantza nu moare spune:
quote:
Originally posted by anky
Nefertari,incearca laptele cu surplus de calciu.Cred ca asta iti v-a fi de folos.Anca 28 sapt.
si Bianca Melissa 02.02.03
http://community.webshots.com/user/anky2100
Si o transformam in Nadia cu Lieidi Milk

Nefertari, degeaba ca nu tine cu ce sexi este moi ca stie ce are la usa
Sperantza nu moare
DPN 26 iun 2005
isto2005 spune:
Buna fetelor.
Am vazut ce harnice ati fost in ultima vreme la scris, si mai ales ca numai de mancare si kilograme vorbiti... Eu am incercat sa mananc echilibrat, si pana in saptamana 22 am luat vreo 5-6 kg. Dar nu se stie mai incolo, cred ca de acum se vor pune mai multe.
Ieri am fost la eco si l-am vazut pe bebe. Dupa cum presimteam, si eu si tati, este baietel. Era tare dragut si micut, si-si misca manutele si piciorusele. Am fost tare emotionati. Si mi-au spus ca este mare pentru varsta lui, si mi-au mutat DPN-ul de pe 19 iunie pe 16 iunie. Are 548gr, si restul dimensiunilor erau aproape de limita superioara pe grafic. Si toata lumea imi spune ca burtica mea nu este mare, dar se pare ca e suficient de mare.
Pentru cealalta listuta - Fecioara.
Isto si bebe
din burtica.
DPN 16 iunie
monu spune:
fetelor, nu o sa va vina sa credeti! am auzit cum bate inimioara bebelinei. si nu oricum ci cu un simplu stetoscop. se auzea ca la dopler la echo - vum, vum, vum. a fost super!!!!!!!! si avem numai 23 de sapt si 3 zile. bine,ca la un moment dat s-a intors si nu s-a mai auzit. dar mie nu mi-a venit sa cred ca se aude. prima data m-am speriat cat de tare se auzea si am chemat-o pe sora mea care m-a linistit si mi-a zis ca sunt bataile de inimia ale bebelinei. la numaratoare a fost mai ciudat ca avea cand 104 batai/minut cand 111-120.
va pupam
monu si bb
isto2005 spune:
Stiu ca era un site cu nume pentru copii, nu mai stiu cine l-a postat, daca puteti sa-l mai puneti inca o data.
Multumesc.
isto si bebe din burtica
anky spune:
Fetelor,multumim pt. cuvintele frumoase,sinteti niste dragute.Dubaiul este chiar superb,ne simtim foarte bine acolo de fiecare data,nu e periculos chiar daca e o lume araba,sint foarte deschisi si prietenosi.Mie imi place mult mai mult ca si America.Daca aveti ocazia sa-l vizitati,merita,veti ramine cu amintirea unei vacante de neuitat.
Mika,nu am stat la Burj Al Arab,am stat vis-a-vis de el la Jumeirah Beach dar am fost sa il vizitez, este super plin cu aur ma refer la pereti,statuiete,lift,fintini arteziene.Acest hotel e construit pe apa, se ajunge la el de pe un pod construit pe apa.
Nefertari,Doamne da sa ai o fetita asa cum iti doresti,culmea e ca noi nu avem ochii albastrii, nici eu nici sotul,eu ii am gri verzi iar sotul caprui.Se pare ca Bianca i-a mostenit de la soacra-mea.
O zi buna
Anca 28 sapt.
si Bianca Melissa 02.02.03
http://community.webshots.com/user/anky2100
iuliana spune:
Sa incep cu ce imi vine mai recent in creieras:)). Intreba cineva cind ai voie sa maninci dupa cezariana. Eu m-am dus cu stomacul gol la spital, la 17.18 am nascut (deci numai am baut apa pina atunci) si de abia dupa 24 de ore am mincat. Credeam ca nu mai rezist de foame. Am cerut si a doua portie de mincare, ca prima nu imi intra nici pe o masea. Si nu mi-au dat supe si ceaiuri. Dupa cezariana am baut numai apa (max 50 ml la juma de ora) si mincare mi-au dat legume si iaurt si chestii care usureaza tranzitul intestinal. Atentie, daca va duceti cu stomacul plin pentru cezariana, riscati mai mult ca sigur o clisma:))). Eu am noroc si de data asta ca o sa ma programeze si o sa stiu ca nu tre' sa maninc nimic cu vreo 12 ore inainte, cel putin. Pentru pipi am avut sonda, iar cind am iesit din spital mi-au dat si pastilute anticonstipare pe care nu le-am luat deloc.
Sa zic si eu: in iulie (deci Leu) intru in clubul HB-urilor...Hoaste Batrine...acu' sa nu ma luati la bataie, dar asa se numesc alea care trec de 30j de ani
...mindretea din burtica are 23 saptamini si eu am luat fo 10 kilute...nu zic multe inainte, na, sic
.
Nici eu nu sint de acord cu estimarea greutatii bebelusului prin palpare sau masurarea uterului. Pina in sapt. 30 am avut o dobitoaca de dr. care ma tot masura la fiecare control si imi zicea ca Emma e mica si imi tot spunea care sint dezavantajele unui copil nascut sub greutatea normala...retard mintal bla bla bla. Imi venea sa o iau de par. Plingeam de fiecare data. Am nascut la 37 saptamini, Emma a avut 2.730 g...o greutate normala pentru nr. de spatamini , avind in vedere ca bebe creste mult in ultima luna. Cind am adus-o acasa era o mitza de 2.500 kg, dar a luat in primele 2 luni cite 1.5 kg de ii intrecuse si pe aia nascuti la 4 kg. Si chiar si acum e mai bine decit unii copii nascuti mai maricei decit ea. Eu zic ca nu conteaza cu cit s-a nascut, ci cum ia in greutate dupa aia.
Si noi o sa decoram camera in galben si roz, ca avem bordura tip tapet cu floricele galbene, roz, mov si cam o sa ne pregatim de renovare saptamina viitoare, probabil.
Cit depsre mincare...si eu maninc ce imi pofteste sufletelul. Si asa e metabolismul meu...daca nu ma abtin de la mincare, pun destul de repede pe mine, dar daca ma ambitionez, dau si jos repejor. Pai, la prima nastere mai aveam un pic si bateam suta...il intrecusem de mult pe sot
...si nici atunci nu mi-am facut griji. Dulciurele? MMMmmmm, tare bune, dar mai bine e sa nu fie in casa, mai ales ca si fi-mea stie acum care e dulapul cu "mneam-mneam". Destul sa zic cuvintul magic (bombonele) si fata e si prezenta la dulap. Atentie cu ciocolata...cafeina incetineste procesul de absorbtie a calciului, deci nu va indopati cu mai mult de 3-4 patratele...nu mai zic de pepsi sau coca-cola...maxim 300 ml de suc pe zi.
poze 1,poze 2,poze 3
fran spune:
Monu, mai spune cu stetoscopul ala...
Ca un incerc ca la 3 luni, si nu reusesc decat sa-mi aud propriile intestine...UNDE anume pe burtica auzi ?
La mine BB e inca in pelviana, presupun ca si la tine la fel, ca vad ca ai mai putine saptamani...
Fran si BB Patricia (?)
DPN 13 mai
NewMami spune:
Ei, dar vorbarete mai sunteti, de abia am terminat de citit si noroc ca la ora la care va scriu eu voi dormiti, ca altfel patesc ca ultima data. Can am inceput sa va scriu era discutia pe la pagina 8 si pe cand am terminat eu era deja un nou capitol deschis, iar saraca gabitzam nu mai stia cum sa ma faca atenta sa nu mai scriu in vechiul capitol 

. Pai eu ce sa fac, daca aveti asa o viteza.
Si noi am fost astazi la nenea doctor, la consultatie si din cauza ca luna trecuta am luat cam multisor in greutate (3.5 kg) luna asta sunt OK, si din masuratorile burticii pe care le-a facut azi, m-a trimis sa-mi fac peste trei saptamani testul de diabet. Zice el sa nu-mi fac probleme, dar vrea sa fie sigur ca nu e un inceput de diabet. Zice el ca se poate ca bebe sa fie destul de mare (daca e asa vai de capul meu pe unde va iesi ca sunt micuta de felul meu).
Tot adevarat este si faptul ca diabetul apare in foarte multe cazuri pe perioada sarcinii. Sper sa nu fie cazul meu.
Dulciuri nu mananc doar rar de tot, ca nu-mi placeau nici inainte, dar in schimb ador fructele, in fiecare dimineata imi fac o salata de fructe asortata si o iau cu mine la serviciu.
Si eu beau f.f.f multa apa, si parca mi-e sete tot timpul, inclusiv noaptea ma trezesc sa beau apica. Si apoi ma mai mir ca merg de 3-5 ori pe noapte la pisu????
Mariamunteanu bine ai revenit printre noi, ma bucur ca esti bine si bebelusii cresc. Odihneste-te cat poti de mult, ca de acum e tot mai greu cu caratul.
Voi cum stati cu oboseala? Eu din cauza ca am fosrte multe nopti in care nu pot dormi, sunt de-a dreptul epuizata. Nu stiu ce sa ma mai fac. Doctorul meu spune ca e normal si sa dorm intre 8-10 ore /zi. Oare el nu stie ca ziua are numai 24 de ore? Cum sa dorm 10 ore pe zi?
Ptr. listuta cu DPN - ramanem la 8 iunie si dupa cum vedeti in semnatura mea i-am ales si numele lui bebica.
In legatura cu cealalta listuta - scorpioana - 24 saptamani si 3 zile - 10 kg.
Ce bine ca maine e vineri zi vine weekendul. Sambata mergem la "chef", e ziua unuei prietene si a lui fiica-sa, fiind diferenta de cateva zile si-o tin impreuna.
Tot weekendul asta sper sa am timp sa ajung sa-mi mai cumpar ceva de imbracat ca stau rau de tot la capitolul asta. Deja toate bluzitele sunt scurte, iar pantalonii de blugi cu material in fata ptr. gravidute ma enerveaza la culme cand stau jos pe scaun ca-mi ajunge cusatura exact unde-i mai nasol. Mi-ar cam trebui si ceva de incaltat caci in scurt timp nu mai sunt in stare sa ma leg la sireturi si unii papuci deja nu-i mai pot purta. Chiar asa voi aveti problema asta cu incaltamintea?
Asa ca am nevoie urgenta de hainute, mai ales ca daca nu sunt probleme vreau sa merg la serviciu pana la jumatate lunii mai.
Hai ca i-am m-am apucat de scris si nu mai gat.
Va pupic si numai bine. Daca nu mai apuc sa intru maine, va doresc tutoror un weekend cat mai placut.
http://img.photobucket.com/albums/v236/NewMami/100_1586.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v236/NewMami/100_1583.jpg
NewMami &
Patrick
mihaelanghl spune:
NEFERTARI multumesc pentru raspuns acum chiar ca m-am linisti. Doctorei mele nu i-am spus pt ca pana acum oscilam acum vazand mai bine cum stau lucrurile o sa intreb . Eu m-am multumit ca mi-a zis ca BB-lul meu este OK . Inca odata multumesc .