de ce ne inseala barbatii?
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
conchita spune:
o solutie ar fi sa se discute chestiile astea inainte de casatorie, sa se stabileasca clar ce responsabilitati isi asuma fiecare. nu se intampla nimic de la sine. femeia crede ca barbatul stie cum sa se comporte ca sa o faca fericita, barbatul idem. adica amandoi cred ca anumite lucruri se subinteleg, de aici frustrarile si dramele. daca s-ar purta, pe langa discutia cu ce nasi alegem, si un dialog preventiv despre cum vede fiecare, concret, mariajul, ar scapa multa lume de drame inutile. zic si eu.
Marius, misto familie ai, sa va mearga bine si in continuare.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mariamunteanu spune:
Dulcetica, Marius nu-si face reclama ca nu mai are interes, doar vrea sa ne oftice ca nu l-am cunoscut mai devreme (glumesc).
Maria
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/marius/marius.jpg)
marius spune:
Este ca se vede ca sunt abil? Glumesc si eu. Dar tot ce am scris este pe bune.
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro
Primavera spune:
quote:
Originally posted by mircea42
de ce inseala barbatii?
In acelasi timp, cred ca ne inselam partenerul si cind ne respectul, atentia acestuia fata de noi par sa sece. Bineinteles ca incap aici sumedenie de nuante, dar nu am sa va plictisesc cu ele.
mircea42
cata dreptate ai!!! cred ca asta ar fi unul din cele mai importante motive pt care oamenii inseala,daca nu principalul.
adrienne12 spune:
Am citi acum vreo 3 ani o carte "What mem want" scrisa de 3 burlaci americani, la vreo 30 ani, unul medic, unul contabil si altul profesor parca. Intre altele era si un capitol despre sex in care tipii psuneau ca barbatii au nevoie de diversitate in materie de sex si ca din cauza asta inseala. Cei care nu inseala o fac pt. ca tin la sotie dar asta nu inseamna ca nu simt dorinta sau ca nu intorc capul pe strada daca trece o minujupa. Apoi tot ei spun ca "men are pigs" si ca daca pot sa o faca si sa nu se alfe o fac. Statisticile in America spun ca multa lume se cupleaza la servici pt. ca lucreaza peste program, munca este stresanta si cumva facind-o la servici e mai excitant, ideea ca poti fi prins face totul mai intens. Citisem undeva aricolul unei gagici care facea terapie cuplului pt. astfel de situatii. Cit despre ce s-a intimplat cu prietenul lui Maris, sint convinsa ca nu e nimic nou, probabil ca in orice oras din lume veti gasi asa ceva.
dulcetica spune:
"....."men are pigs" si ca daca pot sa o faca si sa nu se afle o fac. "
Adrienne12,o prietena de-a mea a spus o chestie simpatica si deoarece se preteaza ,va transmit mesajul:cu porcul trebuie sa fii mistret!
Poate ne inseala ca n-avem simtul umorului?
alexa121 spune:
NU stiu de ce inseala barbatii si nici nu vrea sa stiu daca m-a inselat sotul meu, sincer, nu cred, pentru ca nu se risca stiind ce "nebuna" si-a luat.
Claudya spune:
De ce le inseala barbatii pe femei?De boi ce sunt.
De ce ii inseala femeile pe barbati?Din acelasi motiv.
No,sa nu dati cu multe rosii ca io tocmai ma duc la coafor maine dimineatza,da?
Mami si Emma gangurica
http://community.webshots.com/user/claudik100
http://community.webshots.com/user/claudik1000
petra spune:
Consider, ca daca unei persoane (indiferent daca este barbat sau femeie) ii sta capul sa -si insele partenerul o v-a face cand i se v-a ivi ocazia, negrsit. Daca partenerii dintr-un cuplu sunt fideli relatiei lor, chiar daca exista momente moarte in relatia dintre ei, fac in asa fel sa gaseasca niste metode de a trece peste ele, fara a-si insela partenerul/partenera.
Oricum cred ca depinde si de firea fiecaruia.