de ce ne inseala barbatii?

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulian1969g spune:

quote:
Originally posted by Claudya

De ce le inseala barbatii pe femei?De boi ce sunt.
De ce ii inseala femeile pe barbati?Din acelasi motiv.
Mami si Emma gangurica

Eu stiam ca in al doilea caz s-ar spune...vaci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudya spune:

quote:
Originally posted by iulian1969g

quote:
Originally posted by Claudya

De ce le inseala barbatii pe femei?De boi ce sunt.
De ce ii inseala femeile pe barbati?Din acelasi motiv.
Mami si Emma gangurica

Eu stiam ca in al doilea caz s-ar spune...vaci!

Nu,mai,nu ai intzeles!Asa ca ma obligi sa fiu mai explicita...deci femeile ii inseala pe barbati pentru ca tot ei sunt boi(ori pentru ca se poarta urat cu ele si astfel le imping sa caute in alta parte,ori pentru ca le iubesc prea mult si nu vor sa vada ca ele ii inseala).No asta am vrut sa spun.Dar ca sa nu-mi sara lumea-n cap,adaug,ca nu in toate cazurile este asa,insa in majoritatea
Deci,ca sa concluzionez...oricum o dai ,e vina barbatilor
...parere personala...

Mami si Emma gangurica
http://community.webshots.com/user/claudik100
http://community.webshots.com/user/claudik1000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Tot ne mai inseala?Credeam ca dupa atitea comentarii,7 pagini,s-au mai potolit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Pe mine nu!

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Cer scuze anticipat fetelor care nu ca vor da cu pietre in mine cred ca imi vor sapa groapa si ma vor ingropa de vie!
Sa va explic eu cum sta fenomenul: barbatii ne inseala pentru ca este normal sa fie asa. Barbatii au o psihologie total diferita de a femeilor, noi dorim sa ne daruim pe viata sotului, sa fim numai a lui, sa-i purtam numele, ne simtim implinite si echilibrate daca avem numai un barbat (vorbesc de cazurile normale ) adica sotul.
Ei,...barbatilor daca le-am spune in clipa casatoriei ca din acel moment nu mai au voie sa atinga alta femeie cat traiesc ori ar ramane impotenti pe loc ori ar muri subit! Marea majoritate a barbatilor sunt prin definitie niste cuceritori si in momentul cand nu isi mai pot exercita aceasta calitate se simt handicapati. Cei mai multi dintre barbati si-au inselat sotiile chiar daca multe sustin ca nu, iar cei care nu au facut-o se simt frustrati indiferent ce spelndoare de sotie au. Ideal este sa nu o faca deloc, dar aici intervine foarte mult rolul sotiei si tocmai cele care spun ca de frica lor nu le inseala sotii tocmai acelea sunt inselate, pentru ca stresul ca nu au voie s-o faca ii impinge s-o faca! Foarte putine stim ca sotilor le pasa mai putin de ceea ce mananca si mai mult de ce femeie gasesc in sotia lor cand vin acasa. Ei trebuie sa vina cu placere, cu dorinta de a fi cu sotia, nu din rutina. O casnicie cu adevarat buna nu se tine doar cu mancare buna, haine curate, curatenie si ordine impecabila. Cred ca m-ati inteles.
Cate dintre voi sunteti pregatite si dispuse sa va primiti sotul cand vine acasa, in primul rand cu un zambet, cu o atmosfera calda si cu mina si dispozitia cu care l-ar primi o amanta? si dupa episodul acesta sa treceti la discutii cotidiene, etc... ei vedeti? de aceea ne inseala barbatii pentru ca dupa ce ne casatorim cele mai multe suntem atat de sigure pe farmecul nostru incat nu ne mai dam aproape deloc interesul sa tinem calda atractia sotului fata de noi.

pe mine sincer ma intereseaza mai mult sa nu se indragosteasca de alta decat faza cu inselatul.... si ma straduiesc... si nu stiu daca ma inseala dar stiu ca-l fac fericit si asta ma face si pe mine fericita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bruxinha spune:

Threadul suna asa "De ce NE INSEALA BARBATII?" - pai problema e pusa clar subiectiv, pentru ca e o femeie cea care intreaba. Daca intreba un barbat, ar fi sunat "De ce ne inseala femeile?"
Ideea generala e ca si barbatii si femeile inseala.
Unii (mai destepti ca mine) spun asa:
1. Femeile inseala cand e ceva in neregula acasa - faptul ca se simt "singure", cum am mai spus in alt thread; sunt putine acele femei care inseala, si apoi revin 'acasa' ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Faptul ca ajung in alt pat nu e doar din intamplare - de multe ori exista o legatura initiata de ceva vreme cu acel "altcineva". Factorul emotional e foarte important la femei. Se mai spune ca femeile nu inseala, ci parasesc.
2. La barbati e nitel mai simplu. Pentru ca unii cercetatori, care si-au pus inaintea noastra intrebarea, au gasit pur si simplu explicatii genetice ori fiziologice si anume ca li se trage lor din vremea cand eram inca maimute, si cand era important ca masculul sa fecundeze cat mai multe femele, pentru ca probabilitatea de a-si transmite genele sa fie cat mai mare. Asa o fi, n-o fi asa..
Nu e mai putin adevarat ca traim in prezent, intr-o societate, cu niste reguli, cu o morala. Depinde de noi daca respectam morala si regulile sau nu.
Parerea mea personala e ca nu e de laudat un atare comportament. E chiar de evitat. Chiar e indicat sa ne ferim cat putem (si ca barbat, si ca femeie). Pana la urma "ce tie nu-ti place, altuia nu-i face" (ca ti se intoarce - completare personala )

Our lives begin to end the day we become silent about the things that matter.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Eu cre' ca cei ce inseala, o fac pentru ca nu gandesc. Indiferent daca sunt barbati sau femei.

Din ce s-a mai spus:
Nu face fata cerintelor? Pai daca nu face fata cerintelor, de ce se mai casatoresc, domnule?
Prezentarea sub asteptari? Pai si ce? Daca imi astept sotu' in trening, nu pot seara sa ma pun la neglije'?
Cand BARBATII nu se mai simt doriti, asteptati... HE HE! Io cre' ca atunci cand barbatul se simte nedorit, nu inseala, ci apeleaza la Tradati in Dragoste. A propos - ati vazut aseara?
Ceva nou? Ce e aia ceva nou? Cre' ca se alege de cele mai multe ori tot cu ceva vechi
Ei da, cand se indragosteste... aici n-ai ce-i face! Daca se indragosteste e nasol!
Curiozitate... Stiti voi bancul cu pisica ce moare de curiozitate...
Placere... Ei asta cu placerea tre' combatuta! Vrea placere, da-i placere mai multa!
Obisnuinta? Cum nene obisnuinta! Ca-i trag vreo 7 maturi pe spinare de-i iese obisnuinta pe nas!

Si comentariul meu la a-ti insela partenerul / partenera

Intrebare: sa ierte cel inselat? cine ste? Eu n-as ierta. Cel putin asa as ameninta...

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariagi spune:

Anca
in concluzie nimic nu este de nerezolvat...mai putin cand se indragosteste de alta.poate i trece repede,daca nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefana spune:

Eu cred ca toti barbatii SE GANDESC sa o faca. Cei mai multi nu o fac pentru ca nu pot, nu au cu cine (asta si pentru ca au oarecari standarde, ca se pot duce pe centura oricand). Iar restul care nu o fac, nu o fac din moralitate sau comoditate (nu vor sa se complice).
Insa majoritatea barbatilor aratosi, de succes si cu bani o fac. Pentru ca POT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

Oare nu depinde si de educatia primita si de ceea ce ei vad in familia in care au crescut?
Sau daca au bani multi si totul li se pare posibil, pt. ca barbatul, stiti cum se spune, trebuie sa fie "putin mai frumos decat dracul"!
De ce ne insala?
Din varii motive, depinde de la caz la caz, nu stiu sa raspund, fiti bucuroase insa cele ale caror barbati nu va insala!
Nu inca..
Vio

"Binecuvantati copii si animalele"

Mergi la inceput