Mamici din Arad...??? (25)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Diana, la chestia cu fundita m-am gandit si eu ca de bazucu asta urlacios nici la baie nu pot merge, de mancare sau praji surpriza nici gand....!

Flavia multa sanatate!

Gabi tinem pumnii la operatie!

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004)http://alesio.shorturl.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

La multi ani Ovidiu!
Ioana,multa sanatate sotului tau si sa fiti fericiti alaturi de printisorul vostru.

Linda,ma bucur ca ai mai revenit pe la noi,imi pare rau de bunica ta.
Cati ani are? Subscriu si eu pt.dr.Herman (neurolog).Poate iti recomanda Magda pe cineva ca ea lucreaza la neurologie.

Flavia,succes la Szeged,sa ne spui cum a fost.

Diana,cool poantele de la Radio Erevan!!

Gabi,succes cu operatia! Sa ne zici inainte ca sa-ti tinem pumnii.

Fetelor,stiti ca sunt reduceri la Moda,magazinul din zona Intim? Aduc marfa in fiecare zi.Preturile sunt intre 50.000 si 300.000 lei.Am fost astazi pe-acolo,era foarte multa lume.Mi-am cumparat un costum(pantaloni si sacou-300.000,un sacou-200.000 si o jacheta-200.000).Nu sunt faorte mult produse sau probabil ca dimineata cand aduce marfa e si mai multa lume si cumpara pana dupa-masa,eu am fost pe la 14.Mi se par super fain preturile(50.000-300.000),am vazut ca erau la 700.000-800.000 pretul initial.

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

'Neata fetelor!

Multumim de urari!

Alina multumim de informatie cu hainutele mai ieftine!

Noi am fost ieri la control cu bazucu! Verdict: sanatos tun!!!
Deci la plamani nu mai are nimic, gatul e ok, iar bubitele care i-au aparut luni sunt un rash cutanat de la medicamente(ca a si luat cat intr-o farmacie!)asa ca luam niste calciu si trec!
Deci.....Clau din partea noastra ne putem intalni cu piticii ca Alesio e sanatos! Raulica ce mai face??

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004)http://alesio.shorturl.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Ioana LA MULTI ANI lui Ovi. Imi cer scuze, ieri eram prea preocupata si nu am vazut.
Ma bucur mult ca copilasul tau e bine. Ar fi fost cazul dupa atata chin.

Eu vin azi cu vesti mai bune si cu mai mult optimism. Am stat la povesti cu dr vreo 40 de minute. Daca rezultatele analizelor lui Sorin se mentin avem sanse si la inseminare artificiala, deci nu FIV. Toata procedura dureaza cca 14 zile si nu este asa scumpa ca si FIV. Cred ca vom merge prin mai, ca daca merg in aprilie ar trebui sa ma internez cam de Pasti si nu as vrea. Partea mai putin buna e ca sotul meu trebuie sa se opereze cel mult in 6 luni, asa ca facem o incercare, eventual doua daca nu iese din prima. Daca nu reusim dupa 2 incercari tot la FIV ajungem. Dar eu sper ca vom reusi...

Pana la ce ora e descis magazinul Moda, care stie? Ca si eu am vazut la fetele de la banca ce costume faine si-au luat la 300.000 lei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaG spune:

Ceau fetelor,
Multumesc mult pt. raspunsuri.Eu voi veni in Ro. deci cel tirziu saptamina viitoare voi fi acolo,daca vreti sa ne intilnim.Tare m-as bucura sa va vad!
OVIDIU cu intirziere si de la mine.
Ioana ma bucur ca Alesio este din nou sanatos .
Flavia,ma bucur ca tu ai vesti mai bune.La mine din pacate va mai dura pt. ca tiroida mea are probleme destul de mari.Trebuie sa ajung de la 7.52 la 1 (TSH-ul),asa ca de azi i-au medicamente,si probabil le voi lua toata viata.
Va pup si va mai scriu sa va spun cind plec.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Fetelor nu am chef de nimic,dar de nimic!!!!!
Multzam dar nu mai vreau caine!Vreau totusi un pui de labrador,sper sa pot sa-mi cumpar peste vreo 3 ani ca unul super nu corcit e la 250 de dolari.
pupici la toate

Magda si Bianca

Mergi la inceput