Mamici din Arad...??? (25)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Clau pentru martisor....si zi-mi si mie cat ti-a luat pana-l "construisi"??

Dita bine ai revenit....iti tin pumnii sa ai cat mai repede un test pozitiv!

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004)http://alesio.shorturl.com/

Mergi la inceput

Fetelor cine vrea catei??? Pe bune, am o prietena la care i-a facut catelusa 4 catei ceva corcitura de ciobanesc german cu boschetar(caine)......a zis ca-s disponibili peste vreo 4 sapt dupa ce-i vaccineaza!
Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004)http://alesio.shorturl.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare fetelor!
Clau,mersi de martisor,e foarte frumos.
As vrea sa va trimit si eu un martisor virtual,dar nu mi se deschide pagina cu emoticoane.:((

Dita,bine ai revenit printre noi,chiar m-am gandit la tine zilele trecute.Pai dute la Miclea si daca nu ai un test pozitiv,poate te ajuta sa-l faci pozitiv. :))

Cristina,acum esti mai libera daca e mama ta la voi,ai ajutor.S-au bucurat fetele ca a venit bunica?

Ioana,eu nu vreau catei ca nu-mi plac nicicum,plus ca mi-e frica de ei si daca-s cat un soarece:)) Oricum,nu as avea unde sa-i tin.Poate vrea Magda ca ea sta la casa.

Fetelor,sa vedeti ce imi zice Dragos aseara.Se uita la desene pe Minimax si eu eram la bucatarie,vine la mine si-mi zice:"mama,esti o broasca nesuferita"! Eu nu m-am mai putut opri din ras,a fost total.Auzise la desene si el s-a gandit ca-i ceva frumos ca apoi a zis ca si el e.

Alina & Dragos (2,5 ani)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaG spune:

Ceau fetele,
Imi cer scuze ca nu am mai scris dar am avut numai probleme.Am sa va scriu in zilele ce urmeaza mai pe larg.Va multumesc ca ati intrebat de mine si nu m-ati uitat.
Acuma am doua rugaminti la voi:
1. Trebuie sa vin urgent in Ro. ca bunica mea e tare bolnava.Stiti cumva de ceva zboruri ieftine din Germania inspre Ro sau Ungaria?
2. Stiti ceva doctor bun care se ocupa si de batrini?Bunica mea cred ca a facut o comotie cerbrala(dar nu foarte grava),ii complet cu 30 de ani in urma.Pe noi ne stie numai de mici si crede ca tatal meu inca traieste.Sau poate o fi un inceput de Alzheimer,dar vreau sa vin in Ro. si sa o duc la un doctor bun sa o consulte sa vedem ce este cu ea,sa stiu la ce sa ne asteptam.
Va multumesc de pe acuma daca cumva ma puteti ajuta.
Va doresc sanatate la toate/toti bolnavioarele/rii.
Si un martisor virtual si de la mine.Clau,mersi .
Va pup mult de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

va transmit si eu un martisor .
Ioana, ma bucur ca Alesio e mai bine!
Linda, imi pare rau pentru bunica ta. De bilete ieftinede avion s-a mai vorbit aici pe forum, cauta si o sa gasesti.
Dita, chiar azi ma gandeam la tine, n uai mai scris de mult. Sa iti ajute Dumnezeu sa ai un bb cat mai repede.
Diana, tu ce mai faci?
Clau, fain martisoru. Nu as fi avut rabdare.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Buna fetelor,
Un martisor si de la noi.
Linda, multa sanatate bunicii. Incearca la www.airberlin.de , www.easyjet.de , www.germanwings.de .
Dita, un bebe cit mai repede iti doresc.
Alinush, fetele s-au bucurat ca a venit bunica, acu are cine sa le faca toate poftele.
ioana, ma bucur ca Alesio e mai bine.
Clau, mersi pt martisor. am deshis pagina cu ie pt ca nu se vede cu mozilla.

Va pupam,
Cristina si gemenutele

--

http://cristinacsa.bei.t-online.de

Mergi la inceput

'Neata fetelor!
Linda imi pare tare rau de bunica ta.Din pacate eu nu cunosc nici un medic in Arad, dar daca te pot ajuta cu altceva sa-mi spui !

Cristina, Gabi si multumim de urari!

Magda nu-ti trebuie un catelus????

Alina, mortala faza cu broasca nesuferita !

Clau tu pe unde bantui??

Eu sunt cam necajita azi ca e ziua lui Ovi si cum nu pot iesi din casa nu stiu ce cadou pot sa-i fac.....:( Ma puteti ajuta cu ceva sugestii???

Bazucu e ok, acum se maraie ca nu-s cu el......fug la el!

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Salutare! Iaca mai dau si eu un semn de viata.
Am observat eu de ceva vreme ca nu mai vad asa bine, am crezut ca-i din cauza ca am reusit sa-mi bag o jucarie de-a lui Vladut in ochi, dar iata ca am miopie si astigmatism si de luni voi fi ochelarista.

Am mai auzit doua barfe de la Radio Erevan, filiala Arad : Una ca se face un mall in Arad (asta cam seamana a poanta, dar mai stii?) si alta ca se face un hipermarchet, Kaufland langa sau pe locul stadionului ala de langa OMV.

Ioana incearca sa-i faci ceva special de mancare, si sa-i servesti o masa romantica, aranjata, cu lumanari... Vezi si tu cum te lasa matucul tau. Eu de ziua lui Vasile nu am facut treaba asta ca am avut musafiri si am facut curat si mancare pentru oaspeti, chiar nu am mai avut timp de nimic altceva. A, si poate o fundita pe tine, diseara...

Linda, cred ca un neurolog ar fi cel mai potrivit pentru bunica ta, io stiu poate dr. Herman?

Clau, multumim de martisor. Ai muncit la el nu gluma...

Alina M nazdravan e Dragos, auzi broasca nesuferita. Multumesc de aprecieri, Vladut s-a mai rotunjit, are si el ceva falcute si cateva cutisoare si mi-e drag sa-l vad asa...

Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Nu v-am mai scris de mult.
Noutati nu am. Azi merg la doctor la Szeged sa stau la povesti cu el.
Daca am timp intru maine si va scriu.
Am fost aseara in Moskea ca a fost Banica si a fost super, doar ca eu am fost foarte obosita si nu prea am avut chef de nimic.
Avem foarte mult de lucru si cred ca m-a cam ajuns si pe mine oboseala asa ca am o stare ciudata.
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Si eu am vrut sa merg la Banica , dar barbatu-meu lucreza non stop, asa ca m-am resemnat.
Diana, ce dioptrii ai? Si eu am miopie si m-am hotarat sa ma operez. Mi-e cam frica pentru ca sunt si riscuri. Peste doua saptamani am programare la Szeged, si daca totul e OK, peste trei saptamani ma operez. Am mai vrut sa merg acum doi ani, dar am ramas insarcinata si nu s-a mai putut.
Ioana, la multi ani si multa sanatate lui Ovi! Si eu cred ca e idee buna sa pregatesti o cina romantica... sa faci un tort cu muuulta frisca....
Alina M, tare scum Dragos cu perlele lui.
Va spun eu cum o cheama pe nepotica Alinei33, ca vad ca nu mai pre da semne pe aici: Maria.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput