Mamici de mai-iunie (31)
Raspunsuri - Pagina 7
andreea.a spune:
Crissu, si eu tot pe 25 am programare la dr. Radoi. La 17:00. A doua coincidenta!
Si mie mi-e un pic frica de nastere, dar cred ca pana la urma o sa optez pentru nasterea naturala. Vorba voastra: daca asa a lasat Mama Natura.. Plus ca ma bucur sa am parte de experienta lui Mickyyy cu acelasi dr. Ma linisteste. Multumesc!! 

Culmea e ca tot vroiam sa va intreb cam cand v-a lovit pe voi bb in vezica, dar ieri am avut si eu placerea. Noroc ca sunt acasa - am facut la drumuri la toaleeeeta.. Hi hi hi... Si daca tot ma plictisesc (ca nici vreme de iesit pe-afara nu e!), imi admir burtica si incerc sa-i surprind miscarile lui bb, caci imi place tare mult sa vad cum se ridica pielea in locul "afectat" de box.
Andreea si bb
Eric Andrei (20+)
nefertari spune:
Am gasit un medicament naturist - tinctura de marar - care cica e bun in perioada de alaptare , "stimuleaza crestera sanilor la femei ", sterilitate la femei, voma ,sughit ,hemoroizi,indigestie .
Pentru vergeturi dr de fam. mi-a recomandat Stimuven - tot naturist .
Eu,el(Alex-5ani)si ea(Adela-DPN 11.05.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19
Mickyyy spune:
crissu, n-am uitat, stiu ca si tu si Andreea mergeti la el, eu am fost saptamana trecuta (joi) la consultatie, si o sa mai merg probabil luna viitoare, inca nu stiu cand.
Cu nasterea daca vrei cezariana va povesteste Anculina experienta ei, tot cu Radoi a nascut si a fost la fel de incantata ca si mine de el. Asa ca indiferent pentru ce optati (nastere naturala sau cezariana) eu zic ca n-are sens sa va agitati prea tare, o sa vedeti ca va fi bine.
Hai ca am vorbit cu seful....am revenit la program mai scurt, de fapt mi-a zis ca daca nu mai am treaba pot pleca oricat de repede vreau...si cum nu prea am treaba...am sters-o spre casa. Maine nu stiu cat apuc sa mai intru pe forum ca nu vin la munca, vreau sa merg cu fata la un control ca-mi tot plange noaptea si nu stiu de ce, asa ca daca ma va lasa moata poate intru si de acasa sa va mai salut, daca nu, ne revedem joi.
Pupici si-o seara placutat tuturor.
Mickyyy
si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
carolinah spune:
Fran,
eu am avut-o pe Alina la Policlinica 10 la o dr. Datu si va spun: fugiti de ea cat puteti!!! E absolut imbecila si absolut impotriva alaptatului. Va baga pe gat lapte praf cat ai zice peste, ceea ce cu mine nu i-a mers.
De la 4 luni am dus-o pe Alina la dr. Culcer si a fost extraordinar. Da, e adevarat, stai si cate 2 ore acolo (cu programare la o ora fixa, evident), dar merita. Incurajeaza alaptatul, nu infunda copilul cu medicamente, nu te sperie ca a luat 100g in loc de 200 g. E f buna si calmanta. Nu te panicheaza, nu nimic. O consultatie costa acum 750 mii, cam mult. Am vazut ca scrie pe lista de preturi si ceva despre vizite la domiciliu, dar eu nu am indraznit sa apelez niciodata. De altfel, numarul de mobil pe care il aveam eu nu mai e valabil.
lina, cu Alina (12.11.02) si BB
(DPN 14.05.05)
crissu spune:
Andreea eu la ora 17 am programare. De data asta sigur ne intalnim.......abia astept sa-ti vad burtica.
Mickyy ca de obicei esti o scumpa si ne incurajezi....de ce nu te-ai facut medic ginecolog sa faci nasteri
.........mai glumesc sa nu te superi pe mine. Sanatate Malinei!!!!
Va pupa pe ziua de azi Criss si
22 saptamani +
gabitzam spune:
quote:
Originally posted by andreea.a
Crissu, si eu tot pe 25 am programare la dr. Radoi. La 17:00.
quote:
Originally posted by crissu
Andreea eu la ora 17 am programare.
Hei, dar vad ca v-a programat pe amindoua la aceeasi ora
Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 31.05.05
anky spune:
Fetelor, si eu am vrut sa nasc prima oara natural dar daca nu s-a putut asta e...la mine a fost mai usor prin cezariana.Eu am vrut doar sa le incurajez pe cele care doresc sau nu pot sa nasca altfel decit prin cezariana,sa nu creada ca e atit de ingrozitor.Acum sigur,dureri vor fi dupa,doar e operatie,ca si orice operatie de abdomen.Daca va dilatati rapid fara probleme sigur ca sint prima care va sfatuieste natural dar din pacate eu am avut o experienta nasoala in ceea ce priveste.Ajunsesem sa ii spun doctorului,ori imi face cezariana ori eu mai bine mor,iar cind mi-am vazut fetita in brate am zis Thank's God!.Pur si simplu nu mai stiam pe ce planeta sint, nici nu am simtit cind mi-a facut epidurala.Asa ca de data asta nu mai am curajul sa incerc natural desi doctorul ma incurajeaza ca e posibil.
O zi buna la toate
Anca DPN 08.05.05
si Bianca Melissa 02.02.03
http://community.webshots.com/user/anky2100
Mickyyy spune:
Eu am o pediatra de "cartier" pentru fata mea si vreau sa zic ca-i super de treaba. N-am nimic sa-i reprosez deocamdata iar consultatiile sunt gratis, normal. Ca-i dau eu de fiecare data cate ceva (maxim 200.000) asta-i altceva, insa ea se comporta la fel si daca-i dau si daca nu. Raspunde si la mobil cand e sunata insa nu stiu daca vine acasa pentru ca n-am avut pana acum nevoie. Medicamente mi-a dat intotdeauna gratuit si nici nu stau cu orele la ea la cabinet.
Mickyyy
si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
monu spune:
ce a pus Mickyyy pe lista de spital e ceea ce am si eu pe lista. eu as mai adauga sa aveti la voi analizele pe care le-ati facut in timpul sarcinii, o lista cu ce tratament urmati (pentru cine este cazul) si neaparat o lista cu medicamentele / antibioticele la care sunteti alergice.
am mai facut o lista cu ce ar trebui sa am acasa: pampers, ser fiziologic pentru ochi si urechi, pipeta pentru ser fiziologic, pompa pentru nas, betisoare pentru urechi, spirt pt buric, tylenol pt copii, tampoane de vata, pampers, baneocin pudra si unguent (pt buric), cutaden pt fundulet iritat, nidoflor, supozitoare cu glicerina, paracetamol si novocalmin, bonisan pentru colici, comprese sterile, ceai de musetel. ulei de masline (voi opta pentru el pentru a-l folosi drept ulei de corp pt bb), servetele umede, sapun nivea, biberoane pt ceai si pt lapte, tetine (care sunt de 3 feluri-gaura mica , medie si mare) pt bb intre 0-3 luni, suzete, perie de curatat biberon + tetina, burete pentru baie, prosoape, perie pt par (daca o avea !!!!), termometru pt camera, pt bb si pentru apa.
pt camera: mobilierul, salteaua din iarba de mare, aparatoare pr pat, lenjerie de pat, pernutza pt bb, paturica, cos de rufe, baby phone, port bb, jucarie muzicala pt patutz, cadita, pernuta pt cap de stat in cada.
haine: (in mai - iunie o sa fie cald) 2-3 scutece din finet, manusi (2 perechi), caciulitza, sosete / botosei, 2-3 costume intregi, body-uri pt 0-3 luni, babetica, pijama, panalonasi... si cam atat ca toate mamicile cu care am vorbit au spus ca 1- bb-ii cresc repede si 2- in general musafirii vin cu hainutze pt bb.
lista e deschisa
pupici
monu si bb
isto2005 spune:
Buna mamici cu burtici.
Multumesc pentru primirea voastra, si da, intr-adevar ma simt bine la "mamici de mai_iunie".
Si eu sunt adepta nasterii naturale, mai ales ca aici nu se face cezariana "la cerere". Dar nu cred ca voi avea curaj sa nasc fara peridurala. Vom vedea.
Cat despre bagajul de spital inca nu mi l-am facut. Consider ca, fiind in 22 de saptamani mai este timp.
Maine voi afla mai multe despre starea lui bebe
la ecograf.
Pe curand.
isto