Mamici de mai-iunie (31)
Raspunsuri - Pagina 11
carolinah spune:
Hai ca eu sunt cu statisticile:
nume, varsta sarcinii in saptamani, kg in plus
Simona, 27, 10.5
Luluku, 22, 10
Nefertari, 27, 13
Cornelia, 28, 12
Crissi, 25, 5
Fran, 27, 13
Crissu 23, 10
Mikka, 27, 7
linah, 27, 8.5
Cloreta, 23, 9.5
Mstroie, 28,17
Corail, 26, 7.5
Lucas, 24, 7
Se vede ca nu am chef de nimic azi la birou? Cred ca da....
lina, cu Alina (12.11.02) si BB
(DPN 14.05.05)
corail spune:
buna fetelor!
stiu ca aveti un spor la scris!!
Noi suntem bine, bebelusa este foarte activa in weekend, cand am si eu timp sa stau intinsa si sa ma odihnesc, iar in timpul saptamanii cand sunt la servici este mai lenesa, dar recupereaza seara!
Legat de kg luate pana acum si eu am pus pe mine 7,5 kg si sunt in sapt a 27-a!
O zi buna tuturor!
crissi spune:
moama, ce statistika marfa a facut Carolinah![]()
se vede treaba ca toata lumea se plicti. la serviciu... azi!!!
Propun sa reactualizam tabelutzu' lu' Carolinah , din luna -n luna!!![]()
crissi
Androix spune:
Androix 27, 8,
Ma rog eu nu m-am lamurit cum va tineti voi saptamanile de sarcina. Eu de ex. azi implinesc 27 am intrat in a 28-a. Voi treceti saptamana in evolutie sau cea implinita deja?
Uatever ca sunt doar cateva zile
Da asa ca sa am io alta dilema acum.
Eu nu-mi fac griji cu kilogramele, de 6 ani de cand sunt cu sotul meu m-am ingrasat constant... stau si ma intreb de ce m-as opri tocmai acum...
Eeeeeiii si ca sa-l citez pe sotul meu "macar unul din noi doi s-a simtit bine azinoapte"...
Am avut un vis cu george clooney 

Actiune actiune actiune...
Andreea
27 sapt.
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!
lucas spune:
buna fetele,
nici eu nu am chef tare la servici. cu kg. stam cam asa: la 24sapt.+4 zile am luat 7kg., am fost putin ingrijorata ca intr-o saptamina am luat 1 kg, adica de saptamina trecuta. asa mult ???
intr-o saptamina!!!!!!!!! daca o tin in ritmul asta..........
Felicitari ptr. cea care nu mai maninca nimic dupa ora 6. TOATA STIMA!!!!!!!!
anky spune:
Buna fetelor,acum am venit de la doctor,baietelul meu creste frumos,cintareste 1317 gr.Ma bucur ca totul este in regula,numai ca sint tot racita si am nasul infundat.Voi cum va simtiti?.
Anca dpn 08.05.05
si Bianca Melissa 02.02.03
http://community.webshots.com/user/anky2100
Cloreta spune:
Pai cum sa nu mananc dupa ora sase daca tunci ajung acasa?!!!!
Eu iau micul dejun inainte de a pleca la birou, in jur de ora opt, la birou pap in general fructe si eventual, daca am, biscuiti sau ciocolata.
Si mai mananc dupa ce ajung acasa 2 feluri de mancare si desert:)
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos
valen spune:
Buna, viitoare mamici. Eu vin de la mamici de sept-oct. si am poposit putin pe la voi, pt ca am nevoie de un sfat. Sunt
in 7+, defapt de maine intram in 8 sapt; bb are insa aproape 5 sapt. pt. ca am avut ovulatia mai tarziu. Starile de rau le am mai ales de duminica, adica mi-e greata, ba mi-e pofta de ceva, ba nu-mi mai e. Aseara m-am speriat ingrozitor pt. ca m-a luat o durere de burta teribila. Ma durea f rau ovarul stang, sau cel putin cred ca era ovarul; abia am ajuns acasa. Mi-era teama sa si respir pt. ca aveam impresia ca se va rupe ceva acolo. M-am speriat pt. ca m-a tinut cam 2 ore; ma mai lasa, apoi iar ma lua. Mi-am sunat doctorul si mi-a spus sa iau vestitul Utrogestan. Acum apelez la voi, pt. ca sunteti mai cu experienta si vreau sa-mi spuneti daca ati avut dureri f mari de burta. Eu am pierdut o sarcina anul trecut in sept. si-mi e teama pt. bb pt. ca-l iubesc mult si nu vreau sa-l pierd.Gabriela
8 sapt.
crissu spune:
Crissi pai tie iti convine sa reactualizam tabelul lunar ca tu esti singura care a luat asa de putin..........auzi doar 5 kg pana la varsta ei de sarcina. Dar ce faci nu mananci nimic? Nu-mi vine sa cred.
Luluku si Cloreta hai ca noi suntem cele mai grase.........grase si frumoase.
Eu cand ma gandesc ca aveam acum un am 47 kg nu-mi vine sa cred.Apoi m-am lasat de fumat si am luat vreo 3 deci 50 kg. Iar de cand cu burtica am ajuns la 60 pana in saptamana 23.
Cred ca pana la urma e adevarat ca fetele care erau slabute inainte de sarcina iau ceva mai multe kg.
Multumesc celor care ne tin pumnii si sper ca luni sa vin cu vesti bune. Si sa fac cinste cu o savarina si un pahar mare de pepsi.![]()
Va pupa Criss si
23 saptamani
Luluku spune:
Bravo Cloreta! Ar trebui sa ma vedeti pe mine cum mananc cand ajung in casa...wow...parca au dat iama lupii in oi.. e jale mare....am incetat sa mai cumpar ciocolata, in schimb cumpar crema de ciocolata....am dat tanda pe manda...si daca ma gandesc ca ma duc azi la cumparaturi, si stiu ca sotiorl meu nu rezista prea mult sa imi vada mutra pleostita cand trec pe langa ciocolata , o sa cumpere cateva batoane de Snikers ( XL) ca sa ma consoleze...si vai ! ce zor ii dau ca sa se termine mai repede....
Valen, mai sunt si astfel de dureri, adica am avut si eu...ca idee ar trebui sa ai grija cum te misti, nu prea brusc, si intoatdeauna cu incetinitorul...nu strica sa te duci pana la doctor, e mai mare pacatul sa nu o faci....da-i cu Utrogestan...si treci mai des pe la doctor, daca durerile persista...
Oricum, incerca sa nu te ingrijorezi ...