Mamici de martie-aprilie 2005 (14)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Sorry, cu ultimul emoticon. Dar credeti-ma si voi, e 12.30 noaptea.
Am vrut sa pun.

B.N.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocrainic spune:

Salutare dragi fete, m-am uitat la pozele tale zuzunaki, sunt superbe, sunteti tare frumosi toti trei cu bebe cu tot!

Coral, am incercat link-ul pus de tine de la webshot in speranta sa vad pozele tale, n-a mers, dar mai incerc, sau poate nu am inteles eu bine, nu era link pt pozele tale?

Multumesc mamacita, multumesc nati pt sfaturile cu calatoria, si eu ma gindeam ca e totul ok, dar parca simteam nevoia sa-i mai intreb si pe altii ce parere au!

La noi a fost un vint , un frig si o ploaie de Valentines, dupa ce saptaminile trecute muream de cald!!! Asa ca am stat in casa la caldurica si am dormit vreo ...3 ore de dupa amiaza!

Mamacita, eu ma bucur de mersul la servici, si chiar si la urgente (fac cardiologie, si pacientii nu sunt intotdeauna foarte stabili) m-am descurcat pina acum inclusiv cu alergatul pe coridoare, cel mai trist eveniment a fost saptamina trecuta cind mi-a facut o pacienta stop cardiac la 20 de minute dupa ce povestisem cu ea pt consentul pt PTCA(era programata pt a doua zi), nu eram pe sectia respectiva, au venit toti cei implicati in arrest call pt resuscitare, dar din pacate a fost nereusita. Chiar m-am mirat cit de calma am reusit sa ma pastrez cind am aflat ce se intimplase, nu stiu sa fie posibil sau nu, faptul ca am reactionat atit de la nivele joase, o fi un fel de mecanism de aparare care nu mi-a dat voie sa descarc prea multe catecolamine pt protectia bebeului meu?! Oricum acum dupa vacanta mai am 3 zile de cardiologie, si dupa 4 saptamini mai fac "relief" in fiecare zi ma trimit altundeva unde fie lipseste cineva, fie e in vacanta, fie sunt fff ocupati. Dar tipa e la resurse umane mi-a promis a va avea grija de mine, asa ca asa de greu ca la cardio sigur nu va fi. Ultima mea zi de servici va fi 24 martie, la sfirsitul sapt 36 de sarcina! Despre pozele tale, tot asa ma gindeam si eu ca si rrox3, sa mi le trimiti pe email si ti le trimit eu mai mici de 100K. Da-mi de veste daca nu ai rezolvat si iti trimit un PM cu adresa mea.
Pupici tuturor fetelor dragi, Oana si bebele de 31 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Zuzunachi nu te-am uitat, chiar am tinut minte problema ta cu Xenofon. Probabil te-am pierdut din vedere cu lista cand Coral nu s-a mai putut ocupa de ea si eu inca nu ma apucasem de ea. Acum esti pe lista. Si sa stii ca si mie imi place foarte mult numele baietelului tau asa complet: Alexandros Xenofon.

Gabrianah te-am trecut pe lista, dar de ce nu ne scrii aici pe forum? Te asteptam.

Coral nu mi-ai raspuns daca vrei ultima varianta de listuta ca sa o continui tu. Ti-o pot trimite pe PM sau pe e-mail. N-are rost sa muncesti din nou.

tuturor!

Roxana, Mariuca (5 ani si 7 luni) si bebe din burtica s. 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gypsy spune:

Buna dimineata burticutelor!
Va multumesc ca m-ati primit in clubul vostru si cred ca alaturi de voi am sa gasesc raspuns la intrebarile care ma framanta.Nu stiu daca a mai patit cineva dar eu de doua saptamani oricat as manca nu am mai pus un gram pe mine.Doctora mea spune ca nu am de ce sa-mi fac griji dar stau si ma intreb daca este normal ca de la inceputul sarcinii sa iau in greutate doar 6 kg.Recunosc ca intotdeauna am fost mai plinuta dar acum cand vad ce burtica mica am ma gandesc ca bebe este prea mic.La echo de 24 sapt. avea 835gr si doctorul mi-a spus ca este foarte bine dar oare daca eu nu ma mai ingras atunci el cum mai ia in greutate?
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Buna fetelor!

De catva timp (cred ca o luna) de-abia reusesc sa va citesc, dar sa scriu nu mai reusesc.
La mine la serviciu e nebunie, toti trag de mine, parca acuma ar vrea sa terminam totul. Eu voi intra in concediu de la 1 Aprilie (desi deja explodez nu stiu cat o sa ma rezist).
Altfel eu sunt bine, am o burta enorma desi am luat numa 6 kg , bebele la ultimul control era cu 2 saptamini mai mare decat graficul ala al lor, dar asta cica e de bine, mai ales ca cica e un copil inalt si cu picioare lungi. Azi merg din nou la ecograf sa vad ce-mi spune.
Altceva nu stiu ce sa va mai spun, vad ca pe toate a inceput sa ne preocupe momentul final. Eu mai am tare mult (29 aprilie).

Vroiam sa va atrag atentia ca am citit ca ceaiul de sunatoare nu e indicat la sarcina. Contine un "element" de linistire, de-aia se si recomanda pt stari de nervozitate si cica pt bebe e ca un drog (asta evident cand bei mereu).

Nu stiu cine a zis de prune uscate pt constipatie, dar vreau sa-i multumesc ca au un efect super.

In rest ce sa va mai zic, va pup si incerc sa mai scriu cand reusesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

revin numa cu o remarca!

Am vazut pozele Oanei si nu pot sa spub=n ce te invidiez Oana ca la voi e vara. Eu sunt imbracata ca un sac continuu, dupa ce ca de-abia imi car burta , trebuie sa car si hainele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_sava spune:

Buna dragelor! Dar chiar scrieti nu va jucati....nu am apucat sa citesc tot dar am o intrebare in caz ca a scis deja cineva despre asta imi cer scuze....
Ati auzit de proiectul de lege care reduce indemnizatia de crestere copil din nou la 85% din salariu fara a se mai acorda acele 7 800 000?
Sper sa fie doar un zvon eu am cautat prin proiecte pe net si nu am gasit nik. Poate pt unele mamici e bine dar pt cele mai mult e cred ca nu e foarte bine mai ales ca suntem si care avem salariul minim pe economie:(. Daca stie cineva ceva as aprecia daca mi s-ar raspunde!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

buna tuturor burticutelor,

va scriu eu de fel mai rar, dar in ultima saptamana abia am reusit sa va citesc, pentru ca si eu abia am ajuns la calculator dar si voi scrieti intr-un ritmn ceva de "speriat".
eu a trebuit sa rezolv neaparat o problema de mediu ca sa spun asa. stau la bloc si inca nu aveam centrala, iar de la inceputul lunii ianuarie termica oprise caldura si apa calda pe motiv de restante pe scara, asa ca a trebuit sa facem ceva si am reusit sa luam un credit si sa facem caldura pentru bb.
ce sa va spun altceva, ma regasesc cam in tot ce scrieti, si insomnii, si greutate la mers, si la intorsul de pe o parte pe alta, si pielea care arde ca lui bb ii place tare mult sta stea pe partea dreapta si imi intinde pielea asa de mult....
vergeturi am slava domnului pe burtica sa dau si la altii daca vor.
problema este ca mie nu mi umflau prea tare picioarele. dar de duminica au inceput sa se umfle rau, aseara aveam butuci nu picioare, s-au mai desumflat pana azi dimineata si desi nu am mai stat in picioare de can m-am trezit ci doar pe scaun iar incepe sa se umfle. si am bagat de seama ca se umfla mai rau dreptul. totusi de la inceputul sarcinii nu am avut probleme cu tensiunea care a fost 11 cu 6 sau 10,5 cu 5,5 si nici nu am mancat mai sarat decat de obicei zilele astea.
hai ca se pare ca m-am lungit de nu se poate si poate mai vor si altii "dreptul la cuvant" .
Va pup si aveti grija de voi.

Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocrainic spune:

Dragi fete, un ultim mesaj pt azi. Eu sunt total debusolata cu carucioarele!!! Pe aici ce vezi pe strada 80% sunt de acelea cu 3 roti (joggere le spun ei), crde a spre asa ceva o sa ma indrept si eu, dar problema este ca si de astea sunt o sumedenie. Eu deocamdata tot investighez pe interet + magazine! Si ce mi se pare cel mai ok pina acum este : https://secure.intellihost.co.nz/philandteds.com/framesetstroller.htm

Voi ati inceput sa va ginditi la carucioare? Ce ati hotarit? Sau mamicile nr doi ce parere aveti, spuneti-ne si noua cele la nr 1 la ce sa ne aasteptam, ce fel de nevoi o sa avem de la un carucior!?

Pupici tuturor, Oana si David (31 sapt)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Ocrainic, pentru mine caruciorul este f important pentru ca trebuie sa-l manevrez singura si stau la etajul 4. Asa ca trebuie sa fie usor (pe cat posibil), sa poata fi folosit si cat e bebe mic, dar si cand o avea un an de exemplu, sa aiba acoperitoare (impermeabila), iar jos, sub scaunel o plasa pentru geanta cu schimburi sau geanta mea. Iar ca pret nu trebuie sa fie musai ceva foarte scump, ci sa fie cat mai fiabil (am vazut la metro un carut de 14,5 mil, ceea ce deja mi s-a parut prea exagerat).
Roxx, ceaiul de tei nu ma constipa paentru ca eu inca mai beau o cescuta de cafea pe zi, dimineata, pentru ca altfel ma lovesc de toti peretii din casa.... Ma gandesc cu groaza ca in perioada in care voi alapta trebuie sa renunt de tot la cafea... Oare capucino, sau o cafea cu lapte, dauneaza?
Ce ma deranjeaza cel mai tare in ultimele zile e durerea de calcaie... si doar nu merg mai mult ca de obicei, chiar am mai redus plimbarile pe afara pentru ca merg foarte greu si uneori am senzatia ca am sa ma scap de mine, de parca nu m-as putea controla! In fine, trebuie sa merg mai mult pe varfuri, dar ma doare f tare si spatele, si sa nu-mi spuneti sa stau in pat ca nu mai pot... simt nevoia sa ma misc!

Cristina si bebe DPN 06.03.2005

Mergi la inceput