Gelozie cu motiv?
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
assa spune:
Piticutza ma bag si eu in discutie si te intreb ceva: dar intuitia ta ce-ti spune? Ca noi femeile ne bazam un pic si pe ea si de atatea ori ne spune adevarul....Stai un pic si gandeste-te si vezi ce simti tu , ca de fapt, noi suntem aici pentru o parere, un sprijin, dar problema tot tu o rezolvi in cele din urma.Eu zic sa-l lasi in pace o perioada dar sa continui "urmarirea' asa in liniste. Daca a fost ceva va fi mai precaut, daca nu a fost nimic se va comporta la fel , apoi o sa tragi si singura concluziile....
Succes
Assa
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Elise spune:
EU cred ca din discutia cu EA puteai sa scoti mai mult decit de la el.... Daca se astepta sa o suni, si n-a fost deloc surprinsa, e evident ca stia de ceva meciuri pe acasa ... si de unde ar fi putut sa stie, daca nu de la sotul tau?
Sincer, ma indoiesc ca sotul tau i-ar povesti de gelozia nevesti-sii unei functionare din vama... in timp ce ii controleaza bagajele
Elise
piticasigogosica spune:
Dragele mele
Merci pentru pareri.
N-am mai scris nimic fiindca deja mi-a trecut "criza".Intuitia acum imi spune ca nu a fost nimic de care sa imi fac griji si poate nici atunci nu m-as fi manifestat asa daca ar fi fost sincer!!!
In legatura cu ea nu cred ca a avea cum sa fie avertizata de el fiindca el nici macar nu se astepta sa sa-l intreb ceva in legatura cu problema asta.Tipa a raspuns promt din doua motive(cred):1.nu a vea nimic de ascuns si 2.era deja suspicioasa findca eu rugasem pe cineva sa sune cu juma de ora inainte sa intrebe daca lucreaza acolo si deci ceva "ciudat" i s-a parut.
Si alta precizare nu erau telefoane catre ea la nesfarsit pe timpului sederii lui acolo,dar mi-au atras atentia mesajele acelea la ora tarzie pe care ea m-i le-a explicat in amanunt(se pare ca erau treburi urgente).
Oricum una peste alta :am exagerat indiferent de situatia reala!
E bine totusi ca stie ca daca nu-l sun,nu inseamna ca nu ma prind....
pitica