Gelozie cu motiv?
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
piticasigogosica spune:
Problema acum e pana unde vreau sa ajung!!!
In general reusesc tot ce imi pun in cap.As putea sa angajez si un detectiv particular daca tot vreau sa aflu.
El nu a negat ca a filtart in sensul inteles de mine fiindca pt el nu e flirt(e o relatie profesionala amabila),a negat ca ar fi fost ceva.
Si pana la urma ma gandesc ca daca nu a fost nimic,am facut scandal degeaba dar l-am pus in garda si daca a fost vreau sa aflu?Nu cred ca as putea ierta vreodata!!!
Pe de alta parte e foarte tantos de cand cu scandalul,se simte bine,e important,nevasta e geloasa!!!!
pitica
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
melina34 spune:
mai draga pitico, ce faci? n-ai decit 2 variante: alba sau neagra;esti genul care accepta cumva nuantza de mijloc - gri?adica, dk vrei sa afli si angajezi pe cineva te va costa nu gluma dar te vei lamuri; dk nu vrei sa afli, poarta-te ca si cum nimic nu s-a intimplat si veti uita amindoi(poate pina intr-o zi cind din nou va incolti grauntele in mintea ta si iar ai sa cauti dovezi...)
mie imi pari o tipa hotarita, vrei sa transezi dar gindeste-te ce vei face dupa ce afli, indiferent care e adevarul- o rupi sau accepti si viata continua?
M.
SIMONABB spune:
cum s-o rupa mai Melina ?
pai pentru o prostioara merita sa pierzi un prieten ?
http://community.webshots.com/user/simonabb
melina34 spune:
pai Simona tu n-ai citit ca ii trece prin cap sa angajeze pe cineva ca sa afle adevarul??
in caz k il prinde, o rupe sau accepta despre asta vorbeam.
a propos de prostioara: odata, demult sotul meu si-a lasat telefonul la vedere; nu mi-a interzis sa pun mina pe el si cum ceea ce nu e interzis e permis m-a pus drk sa ma uit si...surpriza!!! avea urmatorul msg:,,eu te ador mai mult decit tine".
l-am intrebat despre ce e vorba si am primit urmatoarea explicatie -o gluma proasta facuta de vreun prieten, nu stiu cine mi-a trimis asa ceva.
sint mai mult de 6 ani de atunci dar eu nu am uitat nici acum - inutil sa-i fi scos ochii sau sa-i mai fi pomenit ceva despre asta.
M.
Roxanica77 spune:
Draga mea, lasa-ma intai sa te pup atat pe tine cat si pe gogoasa ta.Mai Irinuco, tu cam demult esti in dilema, acum se pare ca a fost picatura care a umplut paharul si poate ai dreptate.Dar spune-mi tu de pe care tel ai sunat la madam?Parerea mea e ca trebuia sa mai astepti putin, sa faci pe "proasta " cum se zice si poate te convingeai inainte sa faci tambalau, dar ....daca ma gandesc mai bine poate la fel faceam si io .Eu nu sunt foarte geloasa din fire,adica am limitele mele, si nu am fost pusa intr-o asemenea situatie, dar ...cunoscand relatia ta destul de bine....tind sa cred ca....ai foarte mare dreptate, si dupa ceea ce povestesti mai sus...s-ar parea sa fie ceva.Pe mine ma intereseaza de pe telefonul cui ai sunat la ea?
TE PUPAM DULCE ROXANA SI RALUCA
http://community.webshots.com/user/roxanica77
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anda141/anda141.jpg)
anda141 spune:
Draga mea, daca o fi adevarat sau nu ce banui tu despre situl tu nu stiu, insa e bine ca ai luat atitudine. Important e sa vada ca iti pasa de el si ca tu nu esti o bleaga iar el face ce vrea. Foarte bine ai procedat ca i-ai facut scandal. Dar poate nu trebuia sa suni, pentru ca oricum nu ar fi recunoscut, esti de acord, nu?
Eu zic sa te calmezi si sa mai astepti, sa-l verifici fara sa stie el ( gasesti tu o metoda).Se poate sa nu fie nimic,si eu vorbesc la telefon cu colegi/prieteni, asta nu inseamna ca flirtez cu ei. Si am prieteni f. buni cu care discut de toate. Eu zic ca nu trebuie sa te panichezi. Mergi pe nevinovatie deocamdata, ca daca stai tot cu gandul la rele, nu-ti face bine deloc. Iar o fata frumoasa ca tine nu cred ca are de ce sa-i fie teama.
PS. Am vazut-o pe Pitica si va spun ca nu poate trece neobservata, arata f. bine, poate sotul ar trebui sa fie gelos.
Mie imi place de Roxana, deja a luat problema in serios si face anchete. De unde ai sunat, zi repede ,FBI-ul e pe tine.
Monica si
ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 ) Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004
puf13 spune:
Piticutza scumpa, nu te supara pe mine dar eu iti raspund din punctul de vedere al celei sunate...
Am patit-o sa ma sune o nevestica asa mai colerica si sa ma ia la intrebari despre relatia mea cu sotul ei.
Eram colegi de serviciu si tipul mai presta in afara serviciului unele activitati (pus gresie-faianta, zugraveli). Eu l-am sunat intr-o seara (pe la 8 jumate, noua) sa-i aduc aminte sa ia cu el bormasina pentru ca a doua zi promisese ca trece sa dea niste gauri sa-mi pun si eu galerii.
A doua zi cu noaptea in cap ma suna sotia lui si ma ia la tot felul de intrebari...reactia mea??? foarte calma i-am explicat de ce il sunasem la ora aia. Nu cred ca m-a crezut pentru ca a mai continuat cu telefoanele, pana am vorbit cu tipul sa-si linisteasca el comoara...
Asa ca zau nu-ti face sange rau. Chiar se poate o relatie de serviciu mai apropiata, insa fara nici cel mai mic semn de infidelitate din partea lui.
Roxanica77 spune:
Ando! Merci de apreciere , voiam sa aflu de pe a cui telefon a sunat, a ei sau a lui?Ca daca a sunat de pe al sotului si a auzit vocea ei...deja...e logic ca ea nu are cum sa recunoasca.Si...Anda sunt in totalitate deacord cu tine ca Pitica noastra e super, kiar beton Anda...pup la Albertino al tau e giugiuc
Nadia1976 spune:
NEVINOVAT PANA LA PROBA CONTRARIE... Si tu n-ai probe, draga mea, ai doar suspiciuni care nu duc la nimic bun si nu aduc altceva decat un gust amar in suflet. Parerea mea: vezi-ti tu de viata ca si pana inainte si nu-ti amara sufletul cu prostii! Daca a fost intr-adevar ceva, o sa afli cand mai putin te astepti; intre timp, linisteste-te, iubeste-ti sotul, gogosica si incearca sa fii fericita si sa-i faci si pe ei fericiti. si cand stii ceva 100% sigur, atunci vezi tu ce hotarari iei.
irina76 spune:
Buna seara la toata lumea, . Eu sunt noua prin zona, dar m-a facut curioasa subiectul. Eu consider ca ai procedat corect si eu cred ca procedam asemanator. Sunt o fire mai geloasa si nu imi place sa impart cu nimeni lucrurile sau fiintele care consider ca imi apartin (egoista). Lucru curat nu este poti fi sigura, daca erau unul doua telefoane nu era o problema. Dar asa nu stiu daca poti sa stai linistita. Si eu am o mare problema deoarece sotul meu cu care mi-am petrecut aproape 13 ani anul acest in iunie(5 prieteni si 8casnicie) si-a descoperit o noua preocupare. Se uita pe geam la vecinele de la parter
. Si de la asta au inceput certuri,discutii
mi sa spus ca nu o sa se mai intaple, mi sa promis si cu toate astea tot acolo il gasesc. Nu stiu ce sa mai fac cum sa procedez am incercat toate variantele nu merge. Tot timpul gaseste cate ceva sa-mi reproseze cum ar fi: faci numai ce vrei tu, esti nebuna, eu aduc bani in casa (mai multi), nu faci mancare suficient, si mai sunt multe dar ma opresc.
. Nu stiu cum sa mai procedez, m-am cam saturat oare eu nu mai sunt buna la nimic!