Machiaj si coafura (2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Claudia e la coafor nu la cosmetica... Si inca e acolo... ma duc eu sambata la ea...hihihi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by dilaural

Claudia e la coafor nu la cosmetica... Si inca e acolo... ma duc eu sambata la ea...hihihi

Reformulez: Care Claudia???? Adica, cine e Claudia? E vreo coafeza de-aici? sau recomandata aici?
Punct.
Alta idee: Am avut si io o cosmeticiana la Abbate, da care a plecat acu la un salon central de fitze.

Cununia noastra
Nunta
Pozici
Zenga

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Da. Claudia este o coafeza de la Abbate care e super buna si cautata. Eu ma vopsesc, tund, aranjez la ea de un an si ceva si sunt foarte multumita! Ea e o dulce si o scumpa!
Daca vrei sa te duci... iti recomand cu toata increderea dar trebuie programare cu vreo 2 sapt inainte ca altfel nu gasesti loc la ea nici la 7 dimineata... decat cu noroc!

Dilaural

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by dilaural

Da. Claudia este o coafeza de la Abbate care e super buna si cautata. Eu ma vopsesc, tund, aranjez la ea de un an si ceva si sunt foarte multumita! Ea e o dulce si o scumpa!
Daca vrei sa te duci... iti recomand cu toata increderea dar trebuie programare cu vreo 2 sapt inainte ca altfel nu gasesti loc la ea nici la 7 dimineata... decat cu noroc!

Dilaural

Mercic de lamuriri!
Am intrebat doar de curiozitate (credeam ca e vorba de cineva despre care s-a vorbit pe forum), caci io am cabenet la scara blocului...si n-as bate bucurestiu' pentru nimic in lume!

Cununia noastra
Nunta
Pozici
Zenga

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

Pisoias imi permit sa imi dau si eu cu parerea, sper sa nu te superi tocma pe mine.
Nu imi place machiajul cu roz, iar la partea cu albul, Krelia are dreptate.
Decat sa faci expeimente mai bine apeleaza la un profesionist, care asta face. E pacat sa faci economie tocmai la aspectul tau. Chit ca pui deoparte de acum banutii, economisti din stanga si din dreapta si tot faci suma necesara pentru un machiaj profi.
Si inca ceva: o machioza profi cu experienta si produse de calitate nu vine sub 40 euro minim minim.

Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

ralu' mersi de raspuns. Vezi ca ti-am lasat un mesaj la miresele anului 2005 .
pupici

Pisu_Miau
http://photos.yahoo.com/cocopishika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Pe mine ma costa 1 milion cu proba inaine, si vine acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Pe mine ma costa 1.500.000 lei coafat si machiat! Si tot asa... vin fetele la mine acasa si voi avea si o proba inainte! Chiar ca mi-am adus aminte sa sun sa vedem cand ma duc la proba!

Incetisor, ca ma grabesc!
Roxy

Album poze
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Buna ziua miresici!
La mine va veni coafeza acasa, tot ea ma si machiaza, si ma va costa in jur de 2 milioane...tot ce ma intereseaza, omitind faptul, ca o stiu de multa vreme, si am vazut multe coafuri si machiaje facute de ea, este faptul ca se misca repede..mor sa stau doua mii de ani la aranjat...
saptamina viitoare veti vedea ce a iesit.....
Va pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

quote:
Originally posted by bibyrox

Pe mine ma costa 1.500.000 lei coafat si machiat! Si tot asa... vin fetele la mine acasa si voi avea si o proba inainte! Chiar ca mi-am adus aminte sa sun sa vedem cand ma duc la proba!

Incetisor, ca ma grabesc!
Roxy

Album poze
Nunta noastra

Bibyrox poate ma pui si pe mine in legatura cu fetele care te coafeaza si machiaza, e un pret destul de bun.
Merci

http://compage.totalnet.ro/edy/

Mergi la inceput